Adventskalender Funko Pop 2023

Adventskalender Funko Pop 2023Maak kennis met de adventskalender Funko Pop 2023. Na het grote succes van vorig jaar heeft Funko opnieuw verschillende speelgoed adventskalenders aangekondigd voor het nieuwe jaar. Gekozen is in ieder geval voor een Pokémon Funko Pop! adventskalender en een van DC Super Heroes. Daarnaast gaan er geruchten rond over een Five Nights at Freddy's adventskalender gevuld met kleine Funko Pocket-poppetjes. Of we ons ook mogen opmaken voor een nieuwe Funko Pop! adventskalender van Disney, Star Wars en Harry Potter, is nog niet bekend. We vertellen je alles over de adventskalender Funko Pop 2023.

Wat is een Funko Pop! adventskalender?

Wat is er nou leuker dan aftellen naar Kerstmis met een adventskalender? Dat is precies wat je kunt doen met deze van Funko Pop! Je opent vanaf 1 december iedere dag een deurtje uit jouw eigen gekozen Funko Pop! adventskalender. Achter het deurtje vind je een dicht zakje waarin een poppetje verstopt zit. Deze kleine poppetjes, ook wel bekend als Pocket Pop, zijn super schattig en ook nog eens absolute musthaves voor de verzamelaar. Ze doen het dan ook goed in de categorie adventskalender voor kinderen, maar zijn ook een ware hype onder volwassenen die graag verzamelen.

Extra leuk is dat de Funko Pop! adventskalenders zijn uitgerust met een speciale doos die we eerder ook zagen bij de LEGO adventskalenders. Deze kun je namelijk openklappen waardoor er een plaat tevoorschijn komt waarop je jouw poppetjes meteen tentoonstelt. In 2023 zijn er weer verschillende Funko Pop! adventskalenders in de verkoop.

Welke Funko Pop! adventskalenders zijn er in 2023?

Ieder jaar presenteert Funko verschillende adventskalenders voor de feestdagen. Voor 2023 kunnen we in ieder geval rekenen op de volgende twee adventskalenders:

 • Pokémon Funko Pop adventskalender 2023
 • DC Super Heroes Funko Pop adventskalender 2023

Ook gaat er een gerucht rond over een Five Nights at Freddy's adventskalender met kleine Funko-poppetjes. Daarnaast is het nog niet onduidelijk of dit jaar opnieuw gekozen wordt voor Disney, Star Wars, Marvel en Harry Potter. Die 4 zagen we in 2022 tenslotte wel voorbij komen. Hieronder vind je alles wat je moet weten over de adventskalender Funko Pop 2023.

Inhoudsopgave: Adventskalender Funko Pop 2023
  Add a header to begin generating the table of contents

  Pokémon Funko Pop adventskalender 2023

  Pokemon Funko Pop adventskalender 2023Maak kennis met de Pokémon Funko Pop adventskalender 2023. Na het succes van de adventskalender in 2021, is de kalender gevuld met Pocket Pops terug. Heb jij er altijd van gedroomd om een Pokémon-trainer te zijn? Dan is dit je kans. Verlaag de spanning richting Kerstmis met jouw eigen Pokémon adventskalender.

  Dit jaar is de Pocket Pop! adventskalender van Pokémon gevuld met maar liefst 24 verschillende Pokémon. Daarbij lijken de makers rekening gehouden te hebben met veel fans. Zo zien we een groot aantal fanfavourites op de achterkant van de doos. Wat dacht je bijvoorbeeld van Pikachu, Eevee, Charizard, Bulbasaur, maar ook Lucario, Psyduck en zelfs Dragonite. Vang jij ze allemaal? Je bestelt de adventskalender voor 50 euro bij bol.com* en Amazon*.

  • Tel samen met jouw favoriete Pokémon af naar Kerstmis en vang ze allemaal.
  • Inclusief minifiguren van populaire Pokémon zoals Pikachu, Eevee, de starters en en nog veel meer.
  • Het perfecte cadeau voor kinderen én verzamelaars.

  DC Super Heroes adventskalender Funko Pop

  DC Super Heroes adventskalender Funko PopDe laatste jaren verscheen al meerdere keren een Marvel Funko Pocket Pop! adventskalender. DC bleef achter. Nu is het roer omgegooid en heeft Funko ervoor gekozen om dit jaar de superhelden van DC in het zonnetje te zetten. Bereid je dan ook maar voor op een adventskalender waar het allemaal draait om The Flash, Joker, Batman, Wonder Woman en andere karakters uit DC.

  Extra leuk is dat de poppetjes voor deze speciale gelegenheid zijn omgetoverd in kerststijl. Kleine spoiler: Je vindt onder meer een Super-Man in kerstpak in deze aftelkalender. Bestellen kan via bol.com* en Amazon* voor de prijs van 50 euro.

  • Met liefst 24 Funko Pocket Pop figuurtjes uit de wereld van DC
  • Al jouw superhelden zijn voor deze speciale gelegenheid opgetrommeld in kerstkleding!
  • Met fanfavorieten als The Flash, Batman, Wonder Woman en de Joker!

  Funko adventskalender kopen met korting

  Op zoek naar een Funko Pop adventskalender 2023 sale? Ondanks dat de Funko Pop adventskalenders aardig populair zijn, komt het zo nu en dan voor dat ze met korting worden verkocht. Mocht dat gebeuren, dan vind je dat terug in dit artikel.

  Ben je er zeker van dat je met een van de hierboven genoemde Funko adventskalenders wil aftellen naar Kerstmis? Dan is het verstandig om niet te wachten op een aanbieding. Deze adventskalenders raken namelijk regelmatig uitverkocht en komen dan ook niet meer beschikbaar. Het gaat niet voor niets om Limited Edition kalenders.

  Funko Pop adventskalenders 2022

  Funko adventskalender 2022De afgelopen jaren zijn de Funko Pop adventskalenders uitgegroeid tot populaire keuze. Veel kinderen verzamelen de poppetjes van hun favoriete series, films en games. In 2022 koos Funko voor vier verschillende thema's. Hieronder lees je er alles over.

  In 2022 stonden deze Funko Pop! adventskalenders centraal:

  Disney Funko adventskalender 2022

  Disney adventskalender FunkoDe Disney Funko adventskalender 2022 is verschenen. Ben jij een groot verzamelaar van Disney Funko Pops, dan mag je deze super schattige adventskalender niet missen. De voorkant doet alvast vermoeden wat de inhoud wordt van de Disney Funko adventskalender 2022. In totaal tref je 24 verschillende mini poppetjes aan in de kalender.

  Funko houdt de complete inhoud natuurlijk geheim zodat het een grote verrassing is, maar een viertal poppetjes is al bekend. Verkleed in kerststijl vind je in de kalender Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto en Kwek. Je bestelt de Disney Funko adventskalender 2022 vanaf september voor de prijs van rond de 60 euro bij bol.com* en Zavvi.

  • Tel samen met jouw favoriete Disney-personages af naar Kerstmis.
  • Inclusief minifiguren van populaire Disney-karakters als Mickey Mouse, Minnie Mouse en Pluto.
  • Leuk voor kinderen en verzamelaars.

  Harry Potter adventskalender Funko Pop

  Harry Potter Funko Pop adventskalenderHarry Potter is nog altijd uiterst populair. Het is dan ook geen verrassing dat Funko al jarenlang verschillende Harry Potters adventskalenders uitbrengt. Ook dit jaar is er weer een Harry Potter adventskalender Funko Pop verschenen. Je kunt deze adventskalender herkennen aan zijn blauwe design. Zodra je de adventskalender openklapt, ontstaat een groot speelveld waar je de poppetjes meteen op kunt uitproberen.

  Achter de 24 deurtjes zitten verschillende Harry Potter poppetjes verstopt. Over de volledige inhoud maakt Funko nog niets bekend, maar in de advent calendar vind je in ieder geval Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en Draco Malfidus. Ook andere fanfavorieten maken hun opwachting in de adventskalender. Je bestelt hem voor de prijs van zo'n 60 euro bij bol.com* en Zavvi. De release wordt in september verwacht.

  • Met liefst 24 Funko Pocket Pop figuurtjes uit de Harry Potter filmreeks.
  • Klap de doos open tot een speelmat om meteen met de verrassingen een scene na te spelen.
  • Met fanfavorieten als Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en Draco Malfidus.

  Star Wars Funko adventskalender 2022

  Star Wars Funko adventskalenderVoor het eerst is ook een Star Wars Funko adventskalender aangekondigd. De voorkant van deze adventskalender valt meteen op met de Darth Vader in kerstkleding op de voorkant. Extra leuk aan deze adventskalender is dat alle poppetjes in kerstsfeer zijn gemaakt. Dat gebeurt niet alleen met kleding, maar ook door bijvoorbeeld R2D2 te versieren met kerstballen.

  De Star Wars Funko adventskalender 2022 gaat op 1 december van start. Op die dag haal je meteen je eerste verrassing tevoorschijn. Daarna wachten tot en met kerstavond nieuwe cadeautjes. Nu al deze Star Wars poppetjes in kerststijl zijn gebracht, zijn ze ook meteen leuke versiering voor de kerstdagen. Wellicht tover je ze wel om tot kerstballen voor in de kerstboom. Benieuwd naar de volledige inhoud? Die vind je in deze unboxing video. De adventskalender Funko Pop Star Wars wordt in september uitgebracht. Bestellen kan via bol.com* en Zavvi voor de prijs van zo'n 60 euro.

  • Met 24 verschillende Funko Pocket Pop van Star Wars met onder meer Darth Vader, Luke Skywalker en Princess Leia.
  • Alle mini poppetjes zijn in kerstsfeer gebracht waardoor ze niet misstaan tijdens de advent.
  • Klap de doos open tot speelmat om meteen je mini figuurtjes uit te stallen.

  Adventkalender Marvel Funko Pop!

  Marvel adventskalender Funko PopBen jij groot fan van Spider-Man, Iron Man of Captain America? Ook dan stelt Funko je dit jaar niet teleur. De adventkalender Marvel Funko Pop! is de vierde en tevens laatste Funko Pop! adventskalender 2022. Op de voorkant valt meteen op dat Spider-Man een kerstmuts draagt. Net als bij de Star Wars adventskalender kunnen we dus ook bij de Marvel aftelkalender rekenen op poppetjes in kerststijl.

  Spider-Man neemt je met deze adventskalender mee naar nieuwe hoogten. Samen met zijn vrienden tel je af naar de winterse feestdagen. Open iedere dag een van de vakjes en haal een Marvel-personage tevoorschijn. Uiteraard gekleed in hun mooiste feestkleding. Doordat alle Marvel karakters zijn voorzien van kerstversiering, zijn ook deze leuk te gebruiken in je kerstboom. De inhoud van de adventkalender Marvel Funko Pop! bestaat uit onder meer Spider-Man, Captain America, Thanos en Groot. De adventskalender Funko 2022 wordt in september uitgebracht. Kopen doe je via bol.com* en Zavvi voor de prijs van zo'n 60 euro.

  • De Marvel Funko Pop adventskalender is gevuld met 24 verschillende poppetjes uit de Marvel-reeks.
  • Inclusief fanfavorieten als Spider-Man, Captain America, Thanos, Groot en nog heel veel meer.
  • Doordat al deze Marvel karakters in kerststijl zijn, zijn ze ook om te toveren tot kerstornamenten.

  Funko adventskalenders 2021

  Funko Pop brengt ieder jaar een aantal verschillende adventskalenders uit. Vorig jaar waren dat er vier waarbij die van Pokémon razendsnel was uitverkocht. Heb je de adventskalenders Funko Pop 2021 gemist? Dan hebben we goed nieuws. Een aantal van de adventskalenders van vorig jaar zijn namelijk wel nog te koop. In 2021 verschenen een Pokémon, The Office, Harry Potter en Five Nights at Freddy's kalender. Je bekijkt ze hieronder inclusief de huidige prijs en waar je ze kunt bestellen.

  Harry Potter Funko Pop adventskalender 2021

  Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 3:50 pm

  Dragon Ball Z Funko Pop adventskalender 2021

  Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 3:50 pm

  The Office Funko adventskalender 2021

  Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 3:50 pm

  Adventskalender Funko Pop 2020

  Fortnite Funko adventskalender 2020

  Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 3:50 pm

  The Nightmare Before Christmas adventskalender 2020

  Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 3:50 pm

  Funko Pop adventskalender 2020

  Harry Potter Funko Pop adventskalender 2020

  Laatste Amazon prijsupdate: 1 december 2023 3:50 pm