Hasbro Play-Doh klei adventskalender

Vindt jouw kind het leuk om te knutselen, te kliederen en te bouwen? Trakteer je kind in december dan iedere dag op een leuk Play-Doh geschenk met deze klei adventskalender van Play-Doh. Zo kan op leuke wijze afgeteld worden tot kerst en kan je kind tegelijkertijd zijn of haar creativiteit loslaten.

Play Doh adventskalender

Deze Play Doh adventskalender zit gevuld met leuke verrassingen om je eigen bouwwerkjes te maken. Maak bijvoorbeeld een eigen kerstboom of ijskoude ijsbeer. Iedere dag vindt je achter een luikje weer een nieuwe verrassing. Daarbij krijg je ook nog eens vijf potjes klei meegeleverd om meteen aan de slag te kunnen. Laat je zoon of dochter iedere dag een nieuw deurtje openen om het kunstwerk weer extra vorm te geven.

Zo voelen ze zich als een echte kunstenaar, een echte Da Vinci. Benieuwd wat er allemaal in de adventskalender zit? Dat gaan we natuurlijk niet verklappen. Het is aan jou en je kind(eren) om daarachter te komen. Haal alle onderdelen achter de luikjes vandaan en maak je eigen ontwerpen!

Play-Doh klei Adventskalender kopen

De Play-Doh adventskalender is zeer populair bij kinderen. Wil jij hem nog cadeau geven aan je kind? Wees er dan snel bij! Hij is onder andere te koop bij bol.com*. Wie de kalender koopt bij de webgigant kan rekenen op gratis verzending en heeft hem al binnen een paar dagen in huis.

Bekijk de Play Doh adventskalender op bol.com*

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!