Adventskalender How To Train Your Dragon

De How To Train Your Dragon adventskalender is speciaal samengesteld voor liefhebbers van Hiccup en zijn draak. Droom jij ervan om als stoere viking geboren te zijn die er alles aan wil doen om een krijger te worden? Dan is de kans groot dat je de serie of een film van ‘Hoe tem je een draak’ hebt gezien of de games hebt gespeeld. Als fan wordt je dan misschien ook wel blij van deze adventskalender. Deze is namelijk geheel in stijl van jouw favoriete animated serie. Voor wie haal jij de How To Train Your Dragon adventskalender in huis?

Bekijk de How To Train Your Dragon adventskalender op Amazon*

Hoe Tem Je Een Draak adventskalender

De adventskalender van How To Train Your Dragon, in het Nederlands Hoe Tem Je Een Draak, zit gevuld met de leukste producten. Zo bevat deze niet alleen leuke, exclusieve figuurtjes, maar ook allerlei accessoires en items die je direct doen denken aan je favoriete momenten uit de serie. Hierdoor wordt het aftellen naar kerst ineens een heel stuk leuker voor kinderen.

Extra leuk is dat ze de meeste items ook nog eens kunnen gebruiken op school. Wat dacht je bijvoorbeeld van de handige liniaal, puntenslijper en zelfs plakband volledig in stijl van How To Train Your Dragon. Het leukste is misschien wel dat Toothless, het schattige zwarte draakje, volop terugkomt in deze aftelkalender.

Adventskalender How To Train Your Dragon kopen

Wil jij de kalender met How To Train Your Dragon spulletjes in huis halen? Hartstikke leuk als adventskalender voor kinderen. Bestellen gaat heel eenvoudig via Amazon*. Daar vind je overigens meteen verschillende adventskalenders waarin de draakjes centraal staan. Zo is er ook een exemplaar beschikbaar die gevuld is met chocolade. Wie verras jij met een adventskalender How To Train Your Dragon?

Bekijk de How To Train Your Dragon adventskalender op Amazon*