Playmobil adventskalender 2023

Playmobil adventskalender 2023Maak kennis met de Playmobil adventskalender 2023. Ieder jaar lanceert de fabrikant van kindvriendelijk speelgoed verschillende modellen. Elk met een eigen thema. Dit jaar heeft Playmobil - door sommige mensen Playmobile genoemd - gekozen voor vier verschillende adventskalenders. Dit jaar is  gekozen voor een speciale aftelkalender voor de collecties van City Action, Novelmore, Princess Magic en Horses of Waterfall. Ben jij op zoek naar een adventskalender kinderen? Dan zijn dit absolute aanraders. Al jaren doen ze het perfect onder kinderen. Extra leuk is dat je ze ook cadeau kunt geven met Sinterklaas. Dan missen ze weliswaar een paar dagen, maar die zijn snel ingehaald. Omdat deze kalenders niet per se een kerstthema hebben, is het ook leuk om hiermee af te tellen naar een verjaardag. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de Playmobil adventskalender 2023.

Adventskalender Playmobil 2023

Playmobil helpt je graag op weg als je op zoek bent naar een speelgoed adventskalender. In het assortiment vind je namelijk verschillende opties waardoor kinderen onbezorgd kunnen spelen. Daarbij is het een goed alternatief voor bijvoorbeeld de LEGO adventskalender of de Schleich adventskalender. Wil jij met een adventskalender je kind Playmobil cadeau doen? Dat is goed te begrijpen! Ieder kind wordt hier namelijk blij van. Dat is vooral omdat iedere kalender zijn eigen thema heeft, zodat je er echt één kunt uitzoeken die bij jouw zoon of dochter past. Er is voor zowel een jongen als meisje genoeg te vinden. 

De geheime luikjes komen tevoorschijn zodra je de omslag van de doos verwijdert. Dat is ook het moment waarop je een diorama van karton tegenkomt. Deze kun je in elkaar zetten om al jouw nieuwe Playmobil poppetjes en accessoires op tentoon te stellen. De volgende Playmobil adventskalender 2023 zijn beschikbaar:

In dit artikel vertellen we je alles wat we weten over de Playmobil adventskalenders 2023. We vertellen je waar je ze het beste kunt kopen met korting, geven je alvast een voorzichtige blik op de inhoud en nemen je zelfs mee naar het verleden van de adventskalender Playmobil. De Playmobil adventskalender 2023 is sinds september te koop.

Playmobil Princess Magic adventskalender 2023

Playmobil Princess Magic adventskalenderHeb jij een meisje in huis die de kerstperiode best een beetje spannend vindt? Verras haar dan met misschien wel de meest schattige adventskalender van dit jaar. Het gaat om die van Princess Magic genaamd Kerstmis onder de regenboog. Hiermee word je meegenomen naar een prachtig feest met regenboogprinsessen, een glinsterende kerstboom, een lieve sneeuwvrouw en zelfs een gouden Pegasus-veulen.

Onze favoriete toevoeging aan deze adventskalender? De tollen waarmee je de poppetjes kunt laten dansen. Daarnaast krijg je ook een bedelarmband met kerstbedels meegeleverd. Geniet van uren speelplezier met Playmobil Princess Magic adventskalender 2023. Je bestelt hem eenvoudig online via Playmobil*, bol.com* of Amazon*. De adviesprijs bedraagt 29,99 euro.

 • Vier Kerstmis onder de regenboog met deze super leuke adventskalender voor kinderen.
 • Laat jouw regenboogprinsessen dansen door de tollen te gebruiken.
 • De extra bedelarmband en kerstbedels maken deze kalender helemaal af.

PLAYMOBIL Kerstmis onder de Regenboog 71348

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil Novelmore aftelkalender 71346

Playmobil Novelmore 71346Stoere kinderen kunnen dit jaar ook terecht bij Playmobil. Het speelgoedmerk richt zich met zijn Novelmore adventskalender op ridderfans. Vanaf 1 december haal je iedere dag een verrassing tevoorschijn die volledig in het teken staat van ridders en kastelen. Zo maak je kennis met Prins Arwynn, Lord Bayron en zoon Brody van de Burnham Raiders.

Daarnaast zijn er ook speciale wapens en andere accessoires toegevoegd die je niet wil missen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een werkende katapult met lavaprojectielen, een slee, een sneeuwpop met harnas en nog veel meer. Kruis jij de degens en ga je het gevecht aan met deze Playmobil Novelmore adventskalender van 2023? De kalender is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud en bestel je bij bol.com*, Playmobil* of Amazon*.

 • Tel samen met je favoriete helden uit Novelmore af naar Kerstmis.
 • Achter een van de deurtjes in de adventskalender vind je een werkend katapult! Laad hem met lavaprojectielen en vernietig de vijand.
 • Deze adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

PLAYMOBIL Adventskalender Novelmore Strijd in de sneeuw 71346

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil paarden adventskalender 2023

Playmobil adventskalender 2023 paardenHet is Kerstmis op de Waterfall ranch en jij kunt het meevieren! Deze Playmobil Horses of Waterfall adventskalender brengt je op een bijzondere manier in kerstsfeer. Zo rijdt Isabella je woonkamer binnen met haar eigen slee. Daarnaast neemt ze ook de Andalusische merrie Buttercup, haar lieve veulen Cream en de Berner Sennenhond Lucy mee. De kalender bevat daarnaast ook andere kleine en grote bosdieren. Ook krijg je voer voor hen meegeleverd.

Laat je fantasie de vrije loop met deze bijzondere adventskalender van Playmobil waarbij jij samen met Khira, het zusje van Zoe, de kerstboom kan versieren. De adviesprijs van de Playmobil paarden adventskalender 2023 bedraagt 29,99 euro. Bestellen kan via Playmobil, bol.com* of Amazon*.

 • Voor wie dol is op dieren, is deze Playmobil paarden adventskalender aan absolute aanrader.
 • Tel samen met Isabella en haar beestenbende af naar Kerstmis op een ontspannen manier.
 • De kalender biedt ook de mogelijkheid om een kerstboom op te tuigen!

PLAYMOBIL Adventskalender Paarden 71345

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil City Action 71347

Playmobil City Action adventskalender 2023Help de politie een handje met de Playmobil adventskalender 2023 City Action. In het museum is een diefstal gaande en het is er een ontzettende bende. Jij wordt in 24 dagen meegenomen naar deze bijzondere inbraak. Iedere dag vind je in de kalender een nieuw cadeau dat alles te maken heeft met de museumdiefstal. Zo behoort tot de inhoud van de kalender onder meer een inbreker en een politie-agent, een politiemotor, handboeien, een zoekrobot, tentoonstellingstukken en nog veel meer. Deze kalender biedt je dan ook gegarandeerd uren speelplezier.

Deze City Action aftelkalender voor Kerstmis met setnummer 71347 bestel je eenvoudig online via bol.com*, Playmobil* of Amazon*. De adviesprijs bedraagt 29,99 euro en de kalender wordt vanaf september uitgeleverd.

 • Help de politie een handje tijdens een museumdiefstal.
 • Vul jouw Playmobil-collectie verder aan met leuke items zoals een politiemotor, handboeien, een zoekrobot en zelfs een politieagent!
 • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.

Playmobil City Action adventskalender 2023

Playmobil adventskalenders 2023 kopen met korting

De Playmobil adventskalenders 2023 kopen met korting? Deze populaire adventskalenders komen soms met korting te koop. Dit gebeurt echter niet heel vaak. Als jij zeker weet dat je met een van de hierboven omschreven Playmobil adventskalenders wilt aftellen naar Kerstmis, wacht dan niet te lang met bestellen. Door de populariteit van deze adventskalenders zijn ze vaak ruimschoots voor 1 december al uitverkocht. Benieuwd of de Playmobil adventskalender 2023 met korting te koop is? Houd dan onze adventskalender 2023 sale in de gaten.

Playmobil adventskalenders 2022

Playmobil adventskalender 2022De Playmobil adventskalenders zijn al jarenlang een groot succes. Vooral ouders kijken ieder jaar reikhalzend uit naar deze adventskalenders om hun kinderen me te verrassen. Zit er dit jaar niet een geschikte adventskalender voor jou bij? Dan hebben we goed nieuws. Een aantal van de voorgaande adventskalenders is namelijk nog te koop. Hieronder vind je de Playmobil adventskalender 2022.

Playmobil 123 adventskalender 71086 Aqua

Playmobil 123 adventskalender 71086De Playmobil 123 adventskalender is een van meest populaire adventskalenders van Playmobil. Het thema van deze adventskalender is Aqua. Deze adventskalender maakt in bad gaan tijdens de adventstijd dan ook net een beetje leuker. De adventskalender is volledig gevuld met Playmobil poppetjes, dieren en accessoires. Deze zijn allen in bad te gebruiken, waardoor de badtijd tijdens advent een stuk leuker wordt.

De Playmobil adventskalender is bedoeld voor kinderen tussen de anderhalf en vier jaar oud. Daarmee is het de perfecte adventskalender voor de allerkleinsten. Iedere dag halen ze een Playmobil accessoire tevoorschijn uit de doos. Wat de exacte inhoud is, verklappenwe natuurlijk nog niet. Maar rekenen vooral op heel wat schattige waterdieren, Playmobil poppetjes, een boot en nog heel veel meer. Met het meegeleverde schepnet haal je alle verrassingen makkelijk uit bad.

Adventskalender 123 Playmobil AQUA

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Heel veel badplezier

Ben jij overtuigd van de adventskalender Playmobil 123 Aqua? Bestel hem dan snel via Amazon* of de website van Playmobil. De adventskalender wordt daar vanaf september uitgeleverd. Deze kerstkalender vol badplezier wordt binnenkort ook bij bol.com* verwacht. Let wel op dat je hem op tijd bestelt, want vanaf 1 december begint het aftellen naar de feestdagen.

 • Geschikt voor kinderen tussen de anderhalf en vier jaar oud.
 • Met liefst 24 leuke Playmobil verrassingen.
 • Alle cadeautjes uit deze adventskalender zijn in bad te gebruiken. Zo wordt badtijd ineens veel leuker in aanloop naar Kerstmis!

Adventskalender Playmobil 71087 Asterix piraten

Adventskalender Playmobil 71087 Asterix piratenAsterix en Obelix, wie kent ze niet? Playmobil voorziet de Franse stripreeks dit jaar voor het eerst van zijn eigen adventskalender. Het gaat om de Asterix Playmobil adventskalender 2022 met setnummer 71087. Het resultaat is een prachtige adventkalender inclusief een prachtig piratenschip en 24 verrassingen die fans van Asterix wel zullen herkennen. Met uiteraard ook figuren van Asterix en Obelix zelf.

Deze Asterix adventskalender is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud, maar natuurlijk ook leuk voor wie groot fan is van de Franse filmreeks. In de doos vind je naast het schip, de figuurtjes van Asterix en Obelix, ook nog eens 22 andere leuke verrassingen. Daarnaast krijg je een diorama van karton meegeleverd. Klap deze open en er ontstaat een waar speelveld om je poppetjes op tentoon te stellen. De adventskalender Playmobil 2022 van Asterix en Obelix bestel je bij Amazon*, bol.com* of de officiële website van Playmobil. De levering vindt vanaf begin september plaats.

 • Playmobil lanceert voor het eerst een Asterix adventskalender.
 • Inclusief een piratenschip dat blijft drijven.
 • Met uiteraard Asterix en Obelix, maar ook nog eens 22 andere leuke verrassingen.
 • Geleverd met diorama van karton om de nieuwe aanwinsten op tentoon te stellen.

Playmobil adventskalender Asterix 71087

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil adventskalender Duck on Call 70901

Playmobil adventskalender 2022 Duck on CallDuck on Call staat klaar om jouw zoon of dochter een leuke adventsperiode te bezorgen! Deze Duck on Call adventskalender van Playmobil is in 2022 geschikt voor kinderen tussen de drie en vijf jaar oud. Start op 1 december met het openen van een deurtje en haal een leuke verrassing tevoorschijn. Op kerstavond heb je de set helemaal compleet.

Tot de inhoud van de adventskalender behoren Duck en zijn vrienden. Daarnaast tref je ook een brandweer, politie en verschillende wagons om er een treintje van te maken. Met al deze leuke verrassingen kun je meteen uitgebreid spelen op het meegeleverde diorama van karton. Je bestelt de Playmobil adventskalender Duck on Call 70901 bij Amazon*, bol.com* en Playmobil. De bestellingen worden verstuurd vanaf begin september. Ga jij voor deze schattige Playmobil adventskalender 2022?

 • Playmobil adventskalender geschikt voor kinderen tussen de drie en vijf jaar oud.
 • Tel met Duck on Call en zijn vrienden af naar Kerstmis met een politie-auto en brandweerauto.
 • Door het meegeleverde diorama van karton kun je meteen met de Playmobil cadeaus aan de slag.

Playmobil adventskalender 70901 Duck on Call

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Adventures of Ayuma adventskalender kind Playmobil 71029

Playmobil adventskalender 71029 AyumaDe Adventures of Ayuma is een favoriet in de categorie adventskalender meisjes. Deze avonturen zijn namelijk te volgen via YouTube. Playmobil brengt de karakters nu tot leven. Met deze kalender beleef je in aanloop naar Kerstmis magische avonturen in de winterse feeënwereld. Samen met Annisa en Tavia ontdek je de mooiste dieren tijdens de Adventures of Ayuma. Naast deze prachtige dieren vind je in de doos ook verschillende accessoires terug, waaronder een waterval en een slee. Extra leuk is dat je de kalender ook goed kunt combineren met andere Adventures of Ayuma sets van Playmobil.

De adviesleeftijd voor de Adventures of Ayuma adventskalender is tussen de zeven en twaalf jaar. De complete set bestaat uit in totaal liefst 95 onderdelen. Door een meegeleverd diorama van karton laat je de prachtige Playmobil verrassingen uit deze set meteen tot leven komen. Bestellen kan via Amazon*, bol.com* en Playmobil. De uitlevering vindt begin september plaats.

 • Voor het eerst op de markt en gebaseerd op de YouTube-reeks Adventures of Ayuma.
 • Inclusief de twee feeën Annisa en Tavia. Ontdek samen met deze twee feeën alle totemdieren uit Ayuma.
 • Geleverd met prachtige diorama van karton om meteen al je nieuwe Playmobil verrassingen op uit te stallen.

Adventures of Ayuma Playmobil adventskalender 71029

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil adventskalender kerst 71088

Playmobil adventskalender kerstDe Playmobil adventskalender kerst van 2022 is een zeer leuke. Deze adventskalender staat volledig in het teken van Kerstmis. Dit jaar is hij wat ons betreft extra leuk, omdat het draait om een bakkerij. Niet alleen de Playmobil verrassingen staan volledig in dat thema, maar je krijgt ook drie koekjesvormen en een koekjesstempel meegeleverd. Het is dan ook de perfecte adventskalenders om samen met kinderen te openen. Daarnaast kun je daarna lekker samen koekjes bakken.

Met de adventskalender Playmobil kerst zetten kinderen in 24 dagen tijd een complete bak-keuken in elkaar van Playmobil. Samen met de kerstman bakken zij daarin de lekkerste koekjes, maar dat is niet alles. Naast accessoires als een sneeuwpop en een slee, kun je deze adventskalender ook echt tot leven wekken. Dat doe je niet alleen door de poppetjes tentoon te stellen op het kartonnen diorama. In de adventskalender zitten namelijk ook drie uitsteekvormpjes verstopt en een koekjesstempel met Playmobil-gezicht. Deze gebruik je om echt lekkere koekjes te bakken. Je bestelt de Playmobil kerst adventskalender bij Amazon*, bol.com* of Playmobil. Vanaf september wordt de kalender verstuurd. Zo heb je hem ruimschoots op tijd in huis.

 • Met deze bijzondere Playmobil adventskalender kerst start je jouw eigen Playmobil bakkerij. Bak samen met de kerstman de lekkerste koekjes!
 • Breng de nieuwe Playmobil verrassingen tot leven door ze te plaatsen op het meegeleverde kartonnen diorama.
 • Inclusief drie uitsteekvormpje en een koekjesstempels om zelf lekkere koekjes mee te bakken.

Playmobil adventskalender kerst 71088

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil adventskalender 2022: 71006 Wiltopia Doe-het-zelf

Playmobil adventskalender 71006 Wiltopia DIYDe laatste Playmobil adventskalender 2022 is de Wiltopia DIY Advent Calendar met setnummer 71006. Dit is wat ons betreft meteen een bijzondere adventskalender. Hij neemt je namelijk mee op een dierlijke wereldreis. Dat thema keert zowel terug in het uiterlijk als met het meegeleverde stickervel. De 24 doosjes vormen omgedraaid een prachtig panorama van het leefgebied van de wilde dieren.

Het leuke is dat deze Wiltopia Playmobil adventskalender een DIY adventskalender is. Met andere woorden: Het is er één die je zelf nog in elkaar zet. De inhoud wordt echter wel meteen meegeleverd. Zo tref je in de Playmobil adventskalender 71006 Wiltopia verschillende wilde dieren aan. Denk aan een tijger, kangeroe, koala, beer en nog heel wat andere wilde dieren. Ook zit in een doosje een bootje en een poppetje verkleed in safari kleding verstopt. Hoe deze adventskalender werkt, leggen we je graag uit.

 1. Vouw de 24 meegeleverde doosjes in elkaar
 2. Kies welke van de 24 cadeautjes in welk doosje worden verstopt.
 3. Gebruik het meegeleverde stickervel om de kalender te personaliseren.

Wiltopia Playmobil adventskalender DIY

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

DIY Playmobil adventskalender kopen

De DIY Playmobil adventskalender is vanaf nu te bestellen. Deze Wiltopia adventskalender vol wilde dieren is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud. De speciale doe-het-zelf aftelkalender is in september leverbaar. Je bestelt hem nu alvast bij Amazon*, bol.com* en de site van Playmobil.

 • Deze bijzondere adventskalender neemt je mee op een dierlijke wereldreis.
 • Speciale Doe-het-zelf adventskalender waarvan je zelf de doosjes nog in elkaar zet en ze vult met de 24 meegeleverde cadeaus. Zo bepaal jij welk cadeautje op welke dag wordt geopend.
 • Inclusief meegeleverd stickervel om de kalender te personaliseren.
 • De achterkant van de doosjes vormen een prachtig motief. Op kerstavond is de dierenpanorama compleet en zie je een prachtig design verschijnen.

City Action Playmobil adventskalender Politieduikmissie (70776)

Playmobil City Action adventskalender 2021Is jouw kind helemaal gek van de politie? Dan heeft Playmobil de perfecte adventskalender. Onder setnummer 70776 is 'City Action - Badplezier Politieduikmissie' gelanceerd. Zoals het thema mogelijk al doet vermoeden, krijg je bij deze adventskalender een politie-duikboot cadeau met onderwatermotor. Door gebruik te maken van de speciale Tinti bruistablet, kun je het water ook nog eens een bruis-effect geven. In de kalender zitten in totaal tien bruistabletten. Daarnaast kun je ook rekenen op Playmobil visjes, duikers, koraal, rotsen en andere voorwerpen die je allemaal in bad gebruikt. De adventskalender is geschikt voor kinderen tussen vier en tien jaar oud en is populair als adventskalender jongens. Je bestelt hem via Amazon* en bol.com*.

 • Bevat onder meer drie duikers, eendrie duikers, een poltiie-duikboot, Tinti bruistabletten, vissen, koraal, rotsen en nog veel meer
 • Geschikt voor kinderen van vier tot en met tien jaar oud
 • Kan in het water gebruikt worden

Playmobil City Action adventskalender Badplezier politieduimissie 70776

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobile adventskalender Badplezier Zeemeerminnen (70777)

Playmobil ZeemeerminnenPlaymobil heeft dit jaar ook een adventskalender uitgebracht die wat meer gericht is op meisjes. Het gaat om de Playmobil Magic adventskalender met zeemeerminnen thema met items die in water gebruikt kunnen worden. Ook voor deze kalender is een samenwerking aangegaan met Tinti. De kalender is gevuld met twee grote zeemeerminnen en een kleine zeemeermin. Daarnaast zijn er vissen, zeesterren, een prachtige koets met zeepaardjes en een dolfijn. De Tini artikelen zijn tover bad-zout en roze bruistabletten om het nog echter te laten lijken. Deze adventskalender bestel je via bol.com* en Amazon*.

 • Bevat items uit de zeemeerminnen wereld met zeemeerminnen, een koets met zeepaardjes, koraal en vissen.
 • Geschikt voor kinderen tussen vier en tien jaar oud
 • Kan in het water gebruikt worden

Playmobil Adventskalender Badplezier Zeemeerminnen 70777

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil NovelmoreRidders doen het altijd goed onder de kinderen. Playmobil lanceerde vorig jaar dan ook een Novelmore adventskalender onder setnummer 70778. In de kalender vind je verschillende figuurtjes met onder meer Dario, Arwynn, Gwynn, Kahboom en Tyragon. Ook is er een draak meegeleverd en kun je je eigen kasteel bouwen. Daarnaast vind je helmen en zwaarden: alles om Novelmore echt tot leven te brengen. De kalender is geschikt voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud en bestel je nu bij Amazon*.

 • Bevat onder meer zes figuren, een draak, helmen, zwaarden, een kluis en een kasteel
 • Geschikt voor kinderen van vier tot en met tien jaar oud
 • Goed te combineren met andere Novelmore Playmobil

Playmobil Adventskalender Novelmore - 70778,Meerkleuren

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Back to the Future deel III (70576)

Back To The Future adventskalender Part IIIPlaymobil is ook in 2021 weer gekomen met een Back to the Future adventskalender. Met deel 3 kun je liefst vier iconische scenes uit de film naspelen. Daarnaast krijg je ook nog eens een collector postcard met wiebelig effect cadeau. Tot de figuurtjes van de adventskalender behoren onder meer Marty McFly, Dr. Emmett Brown en Clara Clayton. Haal jij dit jaar de Back to the Future adventskalender in huis en ga je terug naar de periode tussen 1995 en 1985? Je bestelt deze kalender via Amazon* en bol.com*.

 • Bevat poppetjes van Marty McFly, Dr. Emmett Brown, Clara Clayton en hondje Copernicus
 • Geschikt voor de leeftijd van 5 tot 99 jaar
 • Geschikt om vier iconische scenes na te spelen

Playmobil Adventskalender Back To The Future Deel 3 70576

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Adventskalender Playmobil 2020

PLAYMOBIL Adventskalender Kerstatelier met elfen 9264

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil Piraten - Adventskalendar Schattenjacht 70322

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Playmobil adventskalender Picknick in het park 70323

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 12:18 pm

Veelgestelde vragen over de Playmobil adventskalender 2023

Playmobil richt zich met zijn adventskalenders voornamelijk op jonge kinderen. Dit jaar zijn de vier voorgestelde adventskalenders bedoeld voor kinderen tussen de vier en tien jaar oud. Al mag je er natuurlijk als volwassene ook gewoon mee aftellen naar Kerstmis!

De adviesprijs van de Playmobil adventskalender bedraagt in 2023 29,99 euro. Deze prijs geldt voor alle vier de kalenders.

De Playmobil adventskalenders zijn sinds september te koop.