Thomas de Trein adventskalender 2023

Thomas de trein en zijn vriendjes komen dit jaar je kamer binnengereden rond de feestdagen. De Thomas de Trein adventskalender 2023 is een leuke manier voor kinderen om af te tellen naar Kerstmis. De kalender bevat in totaal 24 kleine cadeautjes, waaronder exclusieve kerst miniatuurtreintjes. 

Kinderen kunnen hiermee dus in 24 dagen aftellen richting kerst met deze speciale adventskalender van Thomas de Trein. Voor iedere dag zit er in deze adventskalender een nieuw geschenk verstopt. Zo worden de spannende dagen richting Kerstmis een stuk draaglijker voor de kleintjes. Bestellen kan via Amazon*.

Bekijk de Thomas adventkalender op Amazon*

€32,94
7 nieuw vanaf €31,00
1 tweedehands vanaf €33,04
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:15 pm
Amazon.nl

Wat is de Thomas de trein minis adventskalender 2023?

Kinderen zullen veel plezier beleven aan deze aftelkalender. Aangezien achter ieder deurtje een andere mini zit verstopt. Daarbij kun je niet alleen rekenen op Thomas zelf, maar ook op zijn vriendjes. Een aantal van hen zijn zelfs volledig in kerststijl. Perfect voor verzamelen, racen en ruilen. Een geweldig kerstcadeau voor uw kinderen. Maar stiekem ook voor jou als liefhebber van Thomas of treinen.

Ga op avontuur met Thomas de Stoomlocomotief en zijn vriendjes. Wie van zijn vriendjes ga je tegenkomen? Dat is aan kinderen om gezellig te ontdekken in de spannende dagen voor Kerstmis. Zo kunnen ze geheel hun eigen avontuur bedenken. Het aftellen met deze kalender start op 1 december. Op 24 december, de dag voor Kerstmis, haal je de laatste verrassing tevoorschijn. Zoals op onderstaande foto is te zien, bevat de doos ook meteen een speelmat om de nieuwe voertuigen op uit te proberen.

Thomas de Trein Minis adventskalender
Thomas de Trein Minis adventskalender

Het design

Het design is weer erg leuk en kindvriendelijk. Op de voorkant zie je een leuke Thomas die volledig is uitgedost in kerstversiering. Alles is hierbij tot in de details uitgewerkt. De lach van Thomas brengt direct de gezellige, feestelijke sfeer over. Op de achtergrond zijn meerdere van zijn vriendjes afgebeeld, elk even vrolijk en feestelijk gekleed.

Ze hebben groots uitgepakt met allerlei kerstversiering op de achtergrond, waardoor het tafereel bijzonder levendig wordt. Inclusief cadeautjes pakhuis, kerstboom en kerststok wordt een compleet kerstlandschap gecreëerd. Het zorgt voor een sfeervol beeld dat de magie van Kerstmis mooi weer geeft.

De inhoud

In deze speciale Thomas de Trein adventskalender van Fisher-Price zitten 24 cadeautjes verstopt. Aan het einde van de rit hebben kinderen een heel spoorlijn met miniatuurspeelgoedtreinen, railvoertuigen en karretjes van Thomas en zijn vrienden. Hiermee kunnen zij hun eigen verhalen bedenken. Daarbij vind je ook de onderstaande zes exclusieve voertuigen in kerstthema.

Adventskalender Thomas de Trein
Adventskalender Thomas de Trein inhoud

Thomas de trein adventskalender kopen

Ken jij iemand die dol is op treinen of Thomas en zijn vrienden? Dan hebben we goed nieuws, want je bestelt deze aftelkalender eenvoudig online. Hij is te koop bij zowel bol.com* als Amazon*. Wacht echter niet te lang met bestellen, want speelgoed adventskalenders zijn zo populair dat ze vaak ver voor 1 december al volledig zijn uitverkocht. Wie verras jij met deze leuke Thomas de trein adventskalender?

Bekijk de Thomas adventkalender op Amazon*

€32,94
7 nieuw vanaf €31,00
1 tweedehands vanaf €33,04
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:15 pm
Amazon.nl
Thomas de trein adventskalender inhoud
Thomas de trein adventskalender inhoud

Thomas de trein adventskalender 2021 en 2022

Wist je dat je ook kunt gaan voor de Thomas de trein adventskalender uit 2021 of 2022? In het assortiment van Amazon* is nog wat nieuwe voorraad gevonden. Omdat deze kalenders al wat ouder zijn, worden ze regelmatig ook met korting verkocht. Je doet er dan ook altijd goed aan om even te kijken of de prijs of misschien zelfs wel de inhoud van een oudere aftelkalender je misschien meer aanspreekt. Misschien vind je de voertuigen van de kalender uit 2022 wel veel leuker dan die van dit jaar. Via onderstaande widget vind je de oudere Thomas de trein adventskalenders met korting.

€50,95
2 nieuw vanaf €37,95
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:15 pm
Amazon.nl
€51,01
€67,89
2 nieuw vanaf €51,01
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 12:15 pm
Amazon.nl