Voetbal adventskalender 2022

Op zoek naar een voetbal adventskalender 2022? Dit jaar zijn er verschillende voetbal adventskalenders op de markt gebracht waarmee het extra leuk wordt om af te tellen naar Kerstmis. Deze aftelkalenders doen erg goed bij kinderen en dan met name onder jongens. Vooral omdat dit natuurlijk ook nog eens het jaar is waarin het wereldkampioenschap in Qatar plaatsvindt.

Dit jaar zijn er verschillende voetbal adventskalenders op de markt gebracht. Of je nu graag je eigen voetbalspel maakt, wilt aftellen met leuke accessoires of juist met nieuwe voetbalplaatjes. Dit jaar is het allemaal mogelijk. In dit artikel vind je de leukste voetbal adventskalenders van 2022.

Bekijk het aanbod op Amazon*

Aftellen met de Topps Match Attax adventskalender

We trappen maar meteen af met deze exclusieve voetbal adventskalender 2022. Maak kennis met de Topps Match Attax aftelkalender. Deze kalender bevat voetbalplaatjes van de allerbeste spelers uit de Champions League. Denk aan Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, Toni Kroos en Manuel Neuer. Daarbij is de kalender ook voorzien van exclusieve feestelijke kaarten, limited editions en nog veel meer. Ben jij groot fan van voetbal? Verzamel je het liefst alle voetbalplaatjes? Dan is deze adventskalender een absolute aanrader.

Bekijk op Amazon*

De Panini WK voetbal adventskalender

Naast de Topps kerstkalender, kun je ook gaan voor de exclusieve Panini WK voetbal adventskalender. Dit officieel gelicenseerde product bezorgt voetbalfans magische momenten. Vanaf 1 december mag je iedere dag een zakje stickers openmaken. Daarin vind je de allerbeste spelers van het WK. Denk aan Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé en nog veel meer. In deze aftelkalender vind je in totaal 24 zakjes met elk 5 stickers en 2 Panini World Cup Limited Edition Cards van Neymar en Ronaldo. De tekst op de kalender is overigens in het Duits, maar de tekst op de stickers gewoon in het Engels.

Bekijk op Amazon*

Adventskalender voetbal

Raakt jouw kind niet uitgepraat over voetbal? Dan is ook deze adventskalender voetbal nog een ware aanrader. Met deze kalender start je op 1 december met het openen van een deurtje en vind je iedere dag een leuke voetbal verrassing. Dat kan onder meer een fluit, verschillende medailles, een armband en kleine voetballetjes zijn. Zodra je de doos van deze speelgoed adventskalender openklapt, ontstaat er ook een speelveld waarop je jouw nieuwe voetbal en schoentjes meteen uitprobeert. Lukt het jou om te scoren?

Bekijk op Amazon*

Maak je eigen voetbalspel!

Ben jij dol op games? Daarvoor schreven we eerder al over de game adventskalenders. Maar wist je dat je ook je eigen voetbalspel in elkaar kunt zien? Met deze adventskalender krijg je alles geleverd om jouw eigen elektronische voetbalspel in elkaar te zetten. Iedere dag kom je één stapje dichterbij jouw eigen voetbalwedstrijd. Je bestelt deze aftelkalender van Franzis exclusief bij Amazon*. Let wel: De gebruiksaanwijzing is in het Duits.

Bekijk op Amazon*