Game adventskalender 2022

Een game adventskalender is het perfecte cadeau voor iedere gamer. Het aftellen richting kerst wordt erg leuk en interessant. Deze zijn tegenwoordig beschikbaar in veel verschillende varianten, waardoor de kans groot is dat er ook een voor jou tussen zit. Om jou in je zoektocht te helpen, vind je hier een overzicht van de beschikbare game adventskalenders.

Gaming adventskalender

Deze gaming adventskalenders zijn het perfecte geschenk voor liefhebbers van spelletjes. Mensen van alle leeftijden beleven hier plezier aan. Ze zijn ideaal om de verveling tijdens de feestdagen tegen te gaan.

Fortnite

Een andere immens populaire gaming adventskalender is die van Fortnite. Deze is geïnspireerd op het online spel dat wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld wordt. Met deze advent calendar speel jij de Battle Royal games na of duik in je eigen wereld met Creative. Deze kalender zit namelijk gevuld met veel van de bekende skins van het spel.

Bekijk het aanbod op bol.com*

Super Mario

De bekendste game adventskalender is waarschijnlijk die van de Italiaanse loodgieter Mario. Het mannetje in met het rood-blauwe is geliefd bij jong en oud. Hoe leuk is het dan ook dat je dit jaar met Super Mario en zijn vrienden (en vijanden) de decemberdagen afstreept. In totaal zitten hier 24 leuke kindvriendelijke verrassingen in verstopt.

Bekijk het aanbod op bol.com*

Roblox

Geniet iedere dag van een nieuwe verrassing in de gamekalender van Roblox. Uitermate geschikt om je eigen creativiteit op los te laten. Je kunt namelijk allerlei verhaallijnen verzinnen met de poppetjes. Bovendien zijn ze leuk om te verzamelen. Onder gamers voornamelijk populair bij kids, maar ook voor volwassen fans van de game is deze leuk.

Bekijk het aanbod op bol.com*

Minecraft

Ken jij iemand die dol is op Minecraft? Dan hebben we de perfecte speelgoed adventskalender voor hem of haar gevonden. Onder kinderen is Minecraft helemaal hip. Zowel jongens als meisjes raken niet uitgespeeld met de game. Hoe leuk is het dan om ook nog eens af te tellen naar Kerstmis met deze speciale Minecraft adventskalender.

Bekijk het aanbod op bol.com*

Pokémon

De laatste jaren is ook Pokémon werd steeds populairder geworden. Pikachu en zijn vrienden zijn natuurlijk niet alleen bekend van de animereeks, maar ook van de videogames. Dit jaar scoor je verschillende Pokemon adventskalenders. Die zijn gevuld met onder meer kaarten, chocolade, poppetjes en andere leuke Pokemon items.

Bekijk het aanbod op bol.com*

Sonic the Hedgehog

Wie kent hem niet: Sonic the Hedgehog alias de supersnelle blauwe egel. Dit jaar is een speciale aftelkalender van Sonic verschenen waarbij je iedere dag een onderdeel van een beeldje tevoorschijn haalt. Op kerstavond haal je vervolgens de laatste verrassing tevoorschijn en kun je het beeldje helemaal in elkaar zetten.

Bekijk het aanbod op bol.com*

Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim verscheen in 2011 voor het eerst en groeide sindsdien uit tot een zeer succesvol rollenspel. Dit jaar heeft de game ook voor het eerst een eigen aftelkalender gekregen. Met onder meer sleutelhangers, stickers, recepten en nog veel meer.

Bekijk het aanbod op bol.com*

Retro Game

Als creatieveling wil je ongetwijfeld aan de slag gaan met de retro games kerstkalender. Dit is namelijk een heel bouwpakket waarmee jij met behulp van elektronica-componenten je eigen gameconsole in elkaar zet. Deze kalender is dan ook een absolute favoriet voor onder meer pubers om mee af te tellen naar Kerstmis.

Bekijk op bol.com*