Nintendo Super Mario adventskalender

Nintendo lanceerde zijn Super Mario adventskalender om op een game-achtige manier af te kunnen tellen naar de feestdagen. In de adventskalender zitten zeventien Mario gerelateerde figuurtjes gestopt en zeven accessoires zoals de ster en de mushroom. De adventskalender is per direct te koop bij Amazon*.

Nintendo Super Mario adventskalender

Nintendo brengt niet vaak adventskalenders op de markt, maar dit jaar is het bedrijf met een Amazon Exclusive Super Mario adventskalender gekomen. In de adventskalender kom je zeventien leuke Mario poppetjes tegen. Het gaat om de hoofdpersonen uit de reeks, denk aan Mario en zijn vrienden Luigi, Toad, Yoshi en Princess Peach.

Met deze adventskalender kun je op een leuke manier het Mushroom Kingdom ontdekken. Alle poppetjes die je uit de adventskalender haalt, kun je ook nog eens leuk tentoonstellen. De doos beschikt zelfs over pop-up plaatjes waarbij bomen en plantjes echt tot leven komen. Naast de figuurtjes kom je ook nog eens zeven accessoires tegen, waaronder de ster en de mushroom. Voor iedere Mario-fan een leuk cadeau om mee af te tellen naar Kerstmis.

Nintendo Super Mario adventskalender kopen

De nieuwe Super Mario adventskalender van Nintendo is exclusief te koop bij Amazon*. Daar is de adventskalender binnen één dag al uitgegroeid tot nummer 1 Best Seller. De adventskalender wordt ook naar Nederland verzonden.

Bekijk de Nintendo Super Mario adventskalender op Amazon*

Nintendo Super Mario adventskalender

Leave a Comment

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!