Lookfantastic Beauty Box met korting

De Lookfantastic Beauty Box aanschaffen met korting? Met dit artikel ben je altijd op de hoogte van de kortingen omtrent de Beauty Box van Lookfantastic. Zo brengt het bedrijf niet alleen ieder jaar een prachtige adventskalender op de markt, maar kun je ook een een Beauty Box nemen waarmee je iedere maand voorzien wordt van leuke beauty verrassingen van topmerken. De Lookfantastic Beauty Box koop je via Lookfantastic. Deze box geeft ook korting op de Lookfantastic adventskalender.

Bekijk de Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box

De Lookfantastic Beauty Box is een leuke box om kennis te maken met de nodige beauty producten. Maandelijks ontvang je een box met verschillende cadeautjes. De doos is volledig recyclebaar en bevat iedere maand andere producten. Zo kun je in de maand juni rekenen op zes producten met een totale waarde van 65 euro. Voor de beautybox van juni is gekozen voor de volgende inhoud:

  • Rituals The Ritual of Jing Mild Body Scrub – 70ml
  • Balance Me Pre+ Probiotische Reinigingsmelk – 30ml
  • ESPA 24 Hour Replenishing Eye Moisturizer – 7ml
  • Philip Kingsley Finishing Touch Polishing Serum – 20ml
  • Dr. Lipp Rode Radijstint – 8ml
  • So Eco Gentle Facial Buffer

Korting op de Lookfantastic Beauty Box

Korting op de Lookfantastic Beauty Box is natuurlijk altijd meegenomen. Momenteel worden en twee verschillende kortingen gehanteerd. De eerste korting is geldig voor een ieder die een 6-maandelijks of 12-maandelijks abonnement wil afsluiten op de beauty box. Met de code ONEBB betaal je momenteel slechts één euro voor je eerste box. Daarna betaal je 17 euro per maand voor zes maanden of 15,50 euro per maand voor twaalf maanden.

Wil je de Lookfantastic Beauty Box eerst een keer uitproberen? Dan kun je ook kiezen voor een 3-maanden abonnement. Met de kortingscode JUNEBB5 betaal je nu slechts 5 euro voor je eerste box. Voor de twee boxen daarna betaal je vervolgens 18 euro per maand.

  • Met kortingscode ONEBB koop je de eerste box voor 1 euro bij een 6- of 12-maandelijks abonnement
  • Met kortingscode JUNEBB5 koop je de eerste box voor 5 euro bij een 3-, 6- of 12-maandelijks abonnement.

Bekijk de Lookfantastic Beauty Box

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment