Franzis Retro Flipperkast adventskalender

De Franzis Retro Flipperkast adventskalender 2023 is het perfecte cadeau voor iedereen die van flipperen houdt. Met dit pakket bouw je je eigen supercoole retro flipperkast tijdens de advent! In 24 dagen kun je deze innovatieve flipperkasten bouwen door de afzonderlijke kartonnen onderdelen in elkaar te steken – geen lijm, geen geknoei.

Alles wat je nodig hebt zit in de adventskalender: volg gewoon de instructies op de afzonderlijke dagen, druk de voorgeknipte onderdelen uit, zet ze in elkaar en je kunt aan de slag! Behaal jij de highscore? Deze exclusieve pinball machine adventskalender van Franzis bestel je via Amazon*.

Bekijk de Flipper kalender op Amazon*

Retro Flipper Adventskalender

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 11:48 pm

Wat is de Franzis Retro Flipperkast adventskalender 2023?

De Franzis Retro flipperkast adventskalender 2023 is een unieke beleving voor liefhebbers van flipperkasten. Gedurende 24 dagen geeft deze kalender je de mogelijkheid om je eigen retro pinball machine te bouwen. Met gemakkelijk in elkaar te zetten kartonnen onderdelen, die geen lijm of plakband vereisen, bouw je stap voor stap je eigen flipperkast. De avontuurlijke set bevat alles wat je nodig hebt, het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen en de voorgeknipte onderdelen in elkaar te zetten.

Adventskalender Pinball Machine
Adventskalender Pinball Machine

Wat zit er in de pinball machine adventskalender?

Binnen de Franzis Retro Flipper adventskalender 2023 vind je alles wat je nodig hebt om een functionele retro flipperkast te maken. Het pakket bevat een flipperkast met een authentiek jaren 70 geluid en bumpers in een stijlvol retro design. In het pakket vind je ook een handleiding die gevuld is met leuke feitjes over de geschiedenis, het heden en de toekomst van flipperkasten.

Het enige nadeel is dat de gebruiksaanwijzing slechts in het Duits beschikbaar is. Maar met behulp van een vertaalmachine kom je daar altijd wel uit. Daarnaast vind je in het meegeleverde boekje ook speciale flipper technieken en instructies voor het bouwen van je eigen flipperkast.

Kopen en korting

Ervaar de nostalgie van flipperkasten en gezelligheid met de Franzis Retro Flipperkast adventskalender 2023. Dit is niet alleen geweldig voor de feestdagen, maar ook ideaal als educatieve bouwervaring. Dit maakt hem dus ook perfect als verjaardagscadeau of als verrassing tussendoor. Hij is dan ook ideaal geschikt als adventskalender voor kinderen. Houd je ogen open voor eventuele kortingen en koop deze unieke adventskalender om de kerstperiode op een leuke en interactieve manier in te vullen.

Bekijk de Flipper kalender op Amazon*

Retro Flipper Adventskalender

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 11:48 pm