Pokemon kaarten adventskalender 2023

Voor de feestdagen heeft de Pokémon Company de Pokemon kaarten adventskalender 2023 uitgebracht. Net als vorig jaar kun je dus weer allerlei verrassingen verwachten van de schattige Pocket Monsters. Uiteraard zitten er weer verschillende speciale foil cards en booster packs in verstopt. De Pokemon TCG adventskalender 2023 is het ideale cadeau voor fans van alle leeftijden. Je bestelt deze aftelkalender vol Pokemon kaarten via bol.com* of Amazon* voor 49,99 euro.

Bekijk ook de andere Pokemon adventskalenders 2023.

Bekijk de adventskalender op bol.com

Bekijk de adventskalender op Amazon

Pokémon Holiday Adventkalender 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 6:50 pm

Wat is de Pokemon TCG adventskalender 2023?

De Pokemon TCG adventskalender 2023 is een speciaal voor de feestdagen ontworpen kalender voor de fans van de Pokémon-franchise. Het idee van een adventskalender komt uit het Christendom, waar kinderen in afwachting van kerst elke dag een deurtje van de kalender mogen openen en een verrassing vinden.

De Pokemon kaarten adventskalender 2023 heeft dit concept overgenomen en brengt deze klassieke traditie samen met de wereld van Pokémon. In totaal zitten er 25 cadeautjes in. Dit betekent dat je vanaf 1 december tot en met 25 december een deurtje kunt openen. Dit kan variëren van losse kaarten, en stickers tot booster packs.

Wat is de inhoud van de Pokemon kaarten adventskalender?

De exacte inhoud van de Pokemon kaarten adventskalender 2023 is altijd een verrassing, maar fans kunnen een spannende mix van exclusieve kaarten en verzamelitems verwachten. Dit jaar zijn er bijvoorbeeld verschillende speciale foil cards en booster packs in de kalender verstopt. En wat je precies uit die packs krijgt, blijft altijd een verrassing.

Misschien vind jij wel die zeldzame Charizard kaart, of een van jouw favoriete Pokémon of trainer. Ook kun je unieke Pokémon munten, sleutelhangers en stickers vinden. En om het nog interessanter te maken voor verzamelaars, belooft de Pokémon Company dat er een aantal speciale, limited-edition kaarten in de kalender zitten die je nergens anders kunt vinden. Het perfecte cadeau dus voor de verzamelaar!

Pokemon TCG adventskalender 2023 kopen met korting

Hoewel de Pokemon TCG adventskalender 2023 zeker de moeite waard is, begrijpen we dat je misschien op zoek bent naar de beste deal. Gelukkig zijn er tal van opties om deze adventskalender met korting te kopen. Veel winkels en online platforms bieden seizoensgebonden kortingen op Pokémon-producten in de aanloop naar de feestdagen.

Houd onderstaande widget dan ook goed in de gaten voor speciale aanbiedingen. Wees er echter snel bij, want de voorraad is bij sommige aanbieders beperkt. Meteen bestellen? Dat kan bij bol.com* of Amazon* voor 49,99 euro. Voor je het weet is de Pokemon kaarten adventskalender 2023 uitverkocht.

Bekijk de adventskalender op bol.com

Bekijk de adventskalender op Amazon

Adventskalender Pokemon kaarten