December kalender 2022 krasloten

De december kalender 2022, hij is weer beschikbaar! Ieder jaar is deze weer een groot succes. Niet zo vreemd, want het is iedere keer weer leuk en spannend om de kraskalender te openen. Het is de ideale verrassing voor tijdens de feestdagen. Wie geef jij de december kalender 2022 cadeau?

Bekijk de december krasloten

Krasloten december kalender 2022

De Krasloten december kalender 2022 is net als ieder jaar een van de populairste cadeaus om te geven én te krijgen. Het is een groot kraslot in de vorm van een adventskalender. Met in totaal 31 vakjes heb je genoeg om te krassen. Na het openkrassen komt achter ieder deurtje een symbool tevoorschijn. Voor iedere prijs heb je een bepaald aantal symbolen nodig. Het kan dus zomaar zijn dat je met jouw december kraslot prijzen wint die kunnen oplopen tot €100.000 of €200.000 netto. Dat is nog eens een leuk kerstcadeau!

December krasloten 2022 openen

Een december kraslot openen, grote kans dat je het wel eens hebt gedaan. Het is niet alleen spannend, maar ook nog eens leuk! Of je nu alles in een keer open krast, of netjes iedere dag een vakje opent. Ook dit jaar is de December Kalender weer beschikbaar. Je kunt zelfs kiezen tussen twee verschillende varianten; die van € 5,- en die van € 10,-. 

December Kalender €5,-

De eerste is de December Kraskalender van € 5,-. Open iedere dag een nieuw vakje en kras het symbool tevoorschijn. Op de achterkant van de krasloten kalender houd je eenvoudig bij hoeveel van ieder symbool je al hebt geopend. Zo zie je precies wat je nog nodig hebt voor welke prijs. Met de feestdagen-spellen met Sinterklaas, Kerst en Oudjaar maak je op 5, 25, 26 en 31 december extra kans op leuke prijzen. Het krassen kan je een bedrag tot maar liefst €100.000 netto opleveren.

December Kalender €10,-

Ga je voor de absolute hoofdprijs? Kies dan voor de december kalender van € 10,-. Met deze variant maak je kans op prijzen die kunnen oplopen tot maar liefst €200.000 netto. Naast de vier feestdagen-spellen vind je hier nog zes extra krasspelletjes. Bij alle 10 deze spellen maak je extra kans op prijzen.

Wil jij een December Kalender in huis halen? Bestellen gaat makkelijk online via de officiële website van de Postcodeloterij, Jumbo of bij Albert Heijn.

Al ruim 20 jaar krassen met de decemberkalender

Inmiddels is het alweer ruim 20 jaar geleden dat hét cadeau voor de feestdagen is geïntroduceerd. Inmiddels zijn er dus al miljoenen mensen die in Nederland de kraskalender hebben geopend een zijn er al vele prijzen uitgereikt. Ben jij de volgende winnaar van de December kalender in 2022?