Minecraft adventskalender 2023

Minecraft adventskalender 2023 kopen? Dit jaar zijn er meerdere adventskalenders van Minecraft beschikbaar in Nederland en België. Deze speciale game aftelkalender bevat alleen maar items die volledig in het thema zijn van Minecraft. De kalender is gevuld met maar liefst 24 leuke verrassingen.

Onder de dagelijkse verrassingen vind je allerlei leuke personages zoals Steve, mobs en accessoires zoals de kerstmuts en schop, allemaal in de stijl van Minecraft. Bestellen kan via bol.com*, de Nederlandse Amazon* of de Duitse Amazon*. In dit artikel vertellen we je alles over de inhoud, prijs en beschikbaarheid van de Minecraft adventskalender 2023.

Bekijk de Minecraft kalender op bol.com*

€29,99
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 9:48 am
Amazon.de
€54,04
3 nieuw vanaf €54,04
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 9:48 am
Amazon.nl

Minecraft adventskalender 2023

Minecraft is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de favoriete games onder kinderen. De zogenaamde sandbox-game wordt door veel kinderen gespeeld en ook merchandise rondom de game is populair. De Minecraft adventskalender is dan ook de perfecte adventskalender voor kinderen.

Kinderen kunnen op 1 december starten met het openen van een vakje. Iedere dag halen ze vervolgens een Minecraft verrassing tevoorschijn. In totaal zitten er 24 verrassingen in deze speelgoed adventskalender verstopt. Het laatste cadeautje wordt dan ook op kerstavond uitgepakt.

Adventskalender Minecraft 2023
Adventskalender Minecraft 2023

Leuk design

Wie de Minecraft kalender in huis haalt, kan rekenen op een exemplaar met een leuk design. Op de voorkant vind je meteen poppetjes van de populaire game terug met onder meer Steve. Ook zie je op de voorkant meteen 24 vakjes verschijnen. Daarin zitten de cadeautjes uit deze aftelkalender verstopt. De officiële Minecraft adventskalender 2023 beschikt over verschillende leuke items.

Minecraft knutsel adventskalender 2022

Heb je de adventskalender van 2022 gemist? Deze is ideaal om lekker te gaan knutselen. De inhoud bestaat namelijk uit kladblokken, balpennen, potloden, stickervellen, sleutelhangers, liniaal, metalen badges, markeerstiften, puntenslijpers en nog veel meer. Extra leuk is dat de meeste items uit de adventskalender ook gebruikt kunnen worden op school.

Minecraft knutsel advent 2022

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 9:48 am

Minecraft Mattel adventskalender 2022

Deze Mattel adventskalender van 2022 zit vol cadeaus en verrassingen voor speciale kerstvoorpret met Minecraft. Het is een populaire en geliefde adventskalender voor fans van het Minecraft-videospel. De kalender bevat 24 verrassingen die spelers kunnen openen op elke dag tot aan Kerstmis. Elk vakje biedt een unieke en leuke beloning, zoals speelgoedfiguurtjes of andere Minecraft-gerelateerde goodies. De adventskalender is ontworpen en uitgebracht door Mattel, een bekend speelgoedbedrijf.

Mattel Minecraft advent 2022

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 9:48 am

Zelf te vullen aftelkalender van Minecraft

Kom je er niet helemaal uit? Dan is deze zelf te vullen aftelkalender van Minecraft ook een absolute aanrader. Deze kalender is volledig in Minecraft-stijl en biedt ruimte om 24 cadeautjes in te verstoppen. Die cadeautjes zul je echter wel zelf nog moeten kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld aan voor iedere dag een snoepje? Of afwisselende leuke Minecraft merchandise.

Minecraft advent calendar 2022

Laatste Amazon prijsupdate: 27 september 2023 9:48 am

Adventskalender Minecraft kopen

Voor Minecraft-fans is deze adventskalender een geweldige manier om de dagen tot Kerstmis op een leuke en interactieve manier af te tellen. Je opent elke dag een deurtje en ontdekt welke verrassing erachter zit. Het is een ideaal cadeau voor zowel kinderen als volwassenen die van het Minecraft-spel houden en graag hun verzameling willen uitbreiden.

Wil jij deze Minecraft adventskalender graag kopen? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten. De kalender wordt namelijk in een gelimiteerde uitgave uitgebracht. De Minecraft adventskalender is nu te koop via bol.com*, de Nederlandse Amazon* of de Duitse Amazon*. Wie de kalender daar bestelt, hoeft geen verzendkosten te betalen. Daarnaast heb je hem ook nog eens binnen een paar dagen in huis. Leuke alternatieven zijn onder meer de Super Mario adventskalender en de Pokemon adventskalender.

Bekijk de Minecraft kalender op bol.com*

€29,99
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 9:48 am
Amazon.de
€54,04
3 nieuw vanaf €54,04
Laatste prijsupdate: 27 september 2023 9:48 am
Amazon.nl

Veelgestelde vragen over de Minecraft adventskalenders

Wanneer is de adventskalender Minecraft te koop?

De adventskalender Minecraft is sinds begin september te koop. Wacht echter niet te lang met bestellen, want OP=OP.

Komt er ook een LEGO Minecraft adventskalender?

Nee, helaas verwachten we dit jaar geen LEGO Minecraft adventskalender.