NIVEA adventskalender 2023

Nivea heeft de NIVEA adventskalender 2023 aangekondigd. Deze beauty adventskalender is jaarlijks een groot succes, omdat hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Ook voor 2023 is NIVEA weer van de partij met een gloednieuwe adventskalender. Net als de voorgaande jaren heeft NIVEA het design aardig gelijk gehouden.

Zo weet je meteen waar je aan toe bent met de adventskalender van NIVEA, maar wat ons betreft is de inhoud zeker de moeite waard. Je bestelt de kalender vanaf eind september via Douglas, bol.com* en Amazon*. Hier vind je alles over de prijs, de inhoud en waar je de NIVEA adventskalender 2023 dit jaar het voordeligst koopt.

Bekijk de NIVEA adventskalender op bol.com*

Adventskalender NIVEA 2023: Alles wat je moet weten

Maak kennis met de nieuwste NIVEA adventskalender 2023. Deze adventskalender is jaarlijks een populaire keuze als adventskalender vrouwen. Dat is deels omdat deze beauty adventskalender een betaalbare keuze en tegelijkertijd een leuke manier om in 24 dagen af te tellen naar Kerstmis.

Deze kalender is echter niet alleen een goede keuze voor vrouwen, want de inhoud is ook geschikt voor mannen. Deze beauty adventskalender NIVEA is wat ons betreft dan ook de perfecte keuze voor stelletjes, want wat is er nou leuker dan samen af te kunnen tellen naar Kerstmis. Naast deze NIVEA adventskalender is er dit jaar ook een speciale NIVEA Men adventskalender.

Beauty kalender met gezellig winters design

De beauty adventskalender van NIVEA heeft net als de afgelopen jaren weer een winters design gekregen. Het gaat om een grote doos waar een omslag omheen zit. Het kerstthema is op alle zijdes van de doos terug te vinden.

Dit jaar is gekozen voor een winterse straat waarbij je kunt zien hoe in alle huizen kerst wordt gevierd. Op straat speelt een gezin met een slee en laat iemand zijn hond uit. Zodra je de omslag om de doos verwijdert, komen alle 24 vakjes tevoorschijn. Daarachter vind je 24 dagen lang een nieuw cadeau.

Wat is de inhoud van de NIVEA adventskalender?

Wat mag je verwachten van de inhoud van de NIVEA adventskalender? De kerstkalender is gevuld met verschillende verzorgingsproducten. Denk daarbij aan crème, gezichtsmaskers, lippenbalsem en heel veel andere producten waardoor jij er met Kerstmis op je best uitziet. De complete inhoud zie je op de foto hieronder. Een kort overzicht van wat je mag verwachten:

  • Verschillende populaire crèmes van NIVEA voor: moisturising, handen en om te douchen.
  • Verschillende producten voor de lippen met onder meer lippenbalsem en lip scrub.
  • Heerlijk verzorgende gezichtsmaskers
  • Extra accessoires zoals een spiegeltje, douche puff spons en een slaapmasker.
NIVEA adventskalender 2023 inhoud
NIVEA adventskalender 2023 inhoud

NIVEA adventskalender 2023 kopen

De NIVEA adventskalender 2023 is alvast aangekondigd, maar de officiële release laat nog even op zich wachten. Naar verwachting is de adventskalender NIVEA vanaf eind september te koop bij Douglas, bol.com* en Amazon*. De kalender wordt kosteloos bezorgd binnen Nederland en België. Tel jij dit jaar af met de NIVEA adventskalender 2023?

Bekijk de NIVEA adventskalender op bol.com*

NIVEA adventskalender kopen met korting?

Wil jij de NIVEA adventskalender dit jaar kopen met korting? Dan doe je er goed aan om deze pagina op te slaan in je favorieten. Zodra de kalender in de aanbieding komt, vind je dat hier namelijk meteen terug. Vind je de NIVEA aftelkalender toch nog iets te duur? Dan kun je ook gaan voor een goedkoper alternatief. Denk bijvoorbeeld aan de Essence adventskalender of die van Douglas.

Is de NIVEA kalender te koop bij Kruidvat, DM of Etos?

Helaas ziet het er niet naar uit dat we de NIVEA adventskalender 2023 te koop kunnen verwachten bij Kruidvat of Etos. Daarentegen verwachten we hem in 2023 wel beschikbaar bij de Duitse drogist DM. De voorraad is daar echter beperkt. Wil jij er zeker van zijn dat je met deze adventskalender aftelt naar Kerstmis? Dan raden we je aan hem online te bestellen.

NIVEA Mini adventskalender 2023

Dit jaar is er naast de grote adventskalender van NIVEA ook een kleiner alternatief beschikbaar. Het gaat om een speciale mini adventskalender die bedoeld is om de vier zondagen voor Kerstmis te openen. Deze kalender werkt dan ook een beetjes als een adventskrans. Deze NIVEA Mini adventskalender bestel je ook eenvoudig online via bol.com* en Amazon*.

NIVEA Mini adventskalender 2023
NIVEA Mini adventskalender 2023

Veelgestelde vragen over de NIVEA adventskalender:

Wat zit er in de NIVEA adventskalender 2023?

In de NIVEA adventskalender zitten 24 verzorgingsproducten van het merk verstopt met daarbij: lippenbalsem, populaire crèmes en verzorgende gezichtsmaskers.

Wanneer is de NIVEA adventskalender te koop?

De NIVEA adventskalender is vanaf eind september/begin oktober te koop bij Douglas, bol.com* en Amazon*.

Is er een NIVEA adventskalender korting?

De NIVEA adventskalender komt regelmatig te koop met korting. Wil jij geen adventskalender aanbieding missen? Volg dan de adventskalender sale.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!