NIVEA adventskalender 2022

Nivea heeft de NIVEA adventskalender 2022 aangekondigd. Deze beauty adventskalender is jaarlijks een groot succes, omdat hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Ook voor 2022 is NIVEA weer van de partij met een gloednieuwe adventskalender. Net als de voorgaande jaren heeft NIVEA het design aardig gelijk gehouden.

Zo weet je meteen waar je aan toe bent met de adventskalender van NIVEA, maar wat ons betreft is de inhoud zeker de moeite waard. Je bestelt de kalender vanaf eind september via bol.com* en Amazon*. Hier vind je alles over de prijs, de inhoud en waar je de NIVEA adventskalender 2022 dit jaar het voordeligst koopt.

Bekijk de NIVEA adventskalender op bol.com*

Adventskalender NIVEA 2022: Alles wat je moet weten

Maak kennis met de nieuwste NIVEA adventskalender 2022. Deze adventskalender is jaarlijks een populaire keuze als adventskalender vrouwen. Dat is deels omdat deze beauty adventskalender een betaalbare keuze en tegelijkertijd een leuke manier om in 24 dagen af te tellen naar Kerstmis.

Deze kalender is echter niet alleen een goede keuze voor vrouwen, want de inhoud is ook geschikt voor mannen. Deze beauty adventskalender NIVEA is wat ons betreft dan ook de perfecte keuze voor stelletjes, want wat is er nou leuker dan samen af te kunnen tellen naar Kerstmis.

Beauty kalender met gezellig winters design

De beauty adventskalender van NIVEA heeft net als de afgelopen jaren weer een winters design gekregen. Het gaat om een grote doos waar een omslag omheen zit. Het kerstthema is op alle zijdes van de doos terug te vinden.

Dit jaar is gekozen voor een winterse straat waarbij je kunt zien hoe in alle huizen kerst wordt gevierd. Op straat loopt een familie die nog de laatste kerstinkopen doet. Zodra je de omslag om de doos verwijdert, komen alle 24 vakjes tevoorschijn. Daarachter vind je 24 lang een nieuw cadeau.

Wat is de inhoud van de NIVEA adventskalender?

Wat mag je verwachten van de inhoud van de NIVEA adventskalender? De kerstkalender is gevuld met verschillende verzorgingsproducten. Denk daarbij aan crème, gezichtsmaskers, lippenbalsem en heel veel andere producten waardoor jij er met Kerstmis op je best uitziet. De complete inhoud zie je op de foto hieronder. Een kort overzicht van wat je mag verwachten:

  • Verschillende populaire crèmes van NIVEA voor: moisturising, handen en om te douchen.
  • Verschillende producten voor de lippen met onder meer lippenbalsem en lip scrub.
  • Heerlijk verzorgende gezichtsmaskers
  • Extra accessoires zoals een spiegeltje, douche puff spons en een slaapmasker.
Adventskalender NIVEA inhoud
Adventskalender NIVEA inhoud

NIVEA adventskalender 2022 kopen

De NIVEA adventskalender 2022 is alvast aangekondigd, maar de officiële release laat nog even op zich wachten. Naar verwachting is de adventskalender NIVEA vanaf eind september te koop bij bol.com* en Amazon*. De kalender wordt kosteloos bezorgd binnen Nederland en België. Tel jij dit jaar af met de NIVEA adventskalender 2022?

Bekijk de NIVEA adventskalender op bol.com*

Is de NIVEA kalender te koop bij Kruidvat, DM of Etos?

Helaas ziet het er niet naar uit dat we de NIVEA adventskalender 2022 te koop kunnen verwachten bij Kruidvat of Etos. Daarentegen verwachten we hem in 2022 wel beschikbaar bij de Duitse drogist DM. De voorraad is daar echter beperkt. Wil jij er zeker van zijn dat je met deze adventskalender aftelt naar Kerstmis? Dan raden we je aan hem online te bestellen.

Veelgestelde vragen over de NIVEA adventskalender:

Wat zit er in de NIVEA adventskalender 2022?

In de NIVEA adventskalender zitten 24 verzorgingsproducten van het merk verstopt met daarbij: lippenbalsem, populaire crèmes en verzorgende gezichtsmaskers.

Wanneer is de NIVEA adventskalender te koop?

De NIVEA adventskalender is vanaf eind september/begin oktober te koop bij bol.com* en Amazon*.

Is er een NIVEA adventskalender korting?

De NIVEA adventskalender komt regelmatig te koop met korting. Wil jij geen adventskalender aanbieding missen? Volg dan de adventskalender sale.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!