NIVEA adventskalender mannen 2023

In 2023 kun je ook aftellen met de NIVEA adventskalender mannen. Dit is een van de beauty adventskalenders die je dit jaar scoort voor jouw partner, vriend of vader. Aangezien het een van de weinige beauty adventskalenders is voor mannen, is hij doorgaans binnen de kortste keren uitverkocht. In tegenstelling tot vorig jaar is deze kalender voor mannen dit jaar geen DIY-project. Je hoeft hem dan ook niet meer zelf in elkaar te zetten.

Deze exclusieve NIVEA adventskalender mannen bestel je nu eenvoudig online via bol.com*, Amazon*, Lyko* of Douglas*. In dit artikel vertellen we je alles over de prijs, inhoud en onze review over de adventskalender NIVEA mannen.

Bekijk de NIVEA kalender op bol.com*

Wat is de NIVEA adventskalender 2023 mannen?

Een adventskalender is bedoeld als leuke manier om af te tellen naar Kerstmis. Op 1 december open je het eerste vakje uit je adventskalender en haal je een eerste verrassing tevoorschijn. Dat herhaal je tot en met Kerstavond. In het geval van deze aftelkalender kies je voor een kalender met verzorgingsproducten voor mannen.

Op zoek naar een beauty adventskalender voor mannen? Dan is deze NIVEA adventskalender 2023 mannen een absolute aanrader. Of je nu zoekt naar een kalender voor jouw man, vriend of vader: deze kalender doet het bij iedere man goed.

Adventskalender mannen NIVEA inhoud

Wat mag je zowel verwachten van de inhoud van de adventskalender mannen NIVEA? Dit jaar vind je geen zakjes en stickers terug om de kalender in elkaar te zetten, in plaats daarvan is het een kant en klare kalender waarin 24 vakjes zitten met daarachter de cadeautjes verstopt.

De kalender is gevuld met producten van NIVEA Men en Labello. Het gaat om allemaal verzorgingsproducten die je als man goed kunt gebruiken. Denk aan shower gel, scheer gel, crème, body lotion, body milk, aftershave-balsem en nog veel meer.

Ook zitten in de kalender handige gadgets verstopt, waaronder een opvouwbare kam en een telefoonstandaard. Daarnaast krijg je een flesopener meegeleverd. Dit laatste is dan weer uiterst handig voor bij je bier adventskalender.

  • Gevuld met producten van NIVEA Men en Labello. Het gaat om zowel fullsize- als mini producten.
  • Geleverd met handige gadgets, waaronder een flesopener, een opvouwbare kam en een puimsteen.
  • Een van de weinige beauty adventskalenders voor mannen die je dit jaar tegenkomt.
NIVEA adventskalender mannen inhoud
NIVEA adventskalender mannen inhoud

NIVEA Men advent calendar kopen

Wil jij dit jaar met deze NIVEA Men advent calendar aftellen naar Kerstmis? Dan hebben we goed nieuws. Hij is namelijk per direct te koop bij bol.com*, Amazon*, Lyko* of Douglas*. Wacht echter niet te lang met bestellen, want deze aftelkalender is jaarlijks uiterst populair onder mannen en daardoor ook vaak snel uitverkocht.

Helaas verwachten we deze speciale mannen kalender dit jaar niet te koop in de Nederlandse drogisterijen zoals Etos of Kruidvat. Houd er dan ook rekening mee dat je hem op tijd bestelt, want het aftellen gaat al op 1 december van start.

Bekijk de NIVEA kalender Amazon*

Onze review

Wij zijn ieder jaar erg te spreken over de NIVEA adventskalender mannen. Deze aftelkalender is vooral een groot succes voor wie vaak gebruik maakt van de producten van NIVEA Men. Het is tenslotte een goedkope manier om jouw voorraad aan NIVEA Men producten verder uit te breiden. Ook zijn we blij dat NIVEA is afgestapt van het DIY-concept. Zo koop je gewoon een kant en klare adventskalender en hoef je niet eerst nog alle producten in zakjes te knutselen. Vinden we voor mannen wel zo makkelijk! Naast deze NIVEA mannen kalender, kun je ook gaan voor de NIVEA adventskalender voor vrouwen.

Veelgestelde vragen over de adventskalender NIVEA mannen

Vanaf wanneer is de NIVEA adventskalender mannen te koop?

De NIVEA adventskalender man is sinds medio september te koop. In dit artikel vind je waar je koopt.

Wat kost de NIVEA men advent calendar?

De NIVEA men advent calendar wordt verkocht voor de prijs van zo’n 50 euro.

Is de NIVEA adventskalender voor mannen te koop met korting?

Helaas is de NIVEA adventskalender voor mannen momenteel niet te koop met korting. Zodra dit wel zo is, vind je hem terug in onze adventskalender sale.