Scento adventskalender 2023

De Scento adventskalender 2023 is terug van weggeweest. Nadat we in 2021 voor het eerst kennismaakten met deze nieuwe adventskalender van ICI Paris XL, heeft de parfumerie ervoor gekozen om de kalender ook dit jaar terug te brengen in het assortiment. Deze adventskalender is perfect voor wie een kalender zoekt voor Home & Body.

Ben jij er klaar voor om jouw huis lekker te laten ruiken in aanloop naar Kerstmis? Dan raden we je deze Scento adventskalender zeker aan. Je bestelt deze adventskalender eenvoudig via de officiële website van ICI Paris XL*. Daar vind je ook de nieuwe Only You adventskalender van dit jaar terug. In dit artikel vertellen we je alles over de Scento adventskalender 2023.

Bekijk de Scento adventkalender op ICI Paris XL*

Besneeuwde sprookjeswereld

De adventskalender Scento van dit jaar zit verpakt in een luxe blauwe doos met daarop goudkleurige sterretjes. Zodra je de zwarte strik losmaakt, kun je de kalender openklappen waarna 24 vakjes tevoorschijn komen. Ook hier vind je het blauw met gouden design van de voorkant terug. Daarmee heeft de kalender dit jaar een luxe uitstraling meegekregen.

Adventskalender Scento open
Adventskalender Scento open

Wat zit er in de Scento adventskalender 2023?

De Scento adventskalender laat je in stijl aftellen naar Kerstmis. Dan vraag je je waarschijnlijk af: Wat is dan de inhoud van deze exclusieve adventskalender? Daar kunnen we je al meer over vertellen! Zo bestaat deze adventskalender uit items voor in huis en verzorgingsproducten. Vandaar dat we hem ook wel de Home & Body adventskalender noemen. Daarmee heeft hij wel wat weg van de Rituals adventskalender.

Dit jaar vind je in de adventskalender onder meer verschillende geuren kamerparfum, geurstokjes, bruisballen, handbalsem, een nachtmasker en douchegel. Daarnaast vind je in deze adventskalender ook verschillende kerstdecoratie en een keramische hanger om te parfumeren.

  • Met heerlijke producten voor in huis zoals kamerparfum, mini kaarsen en geurstokjes.
  • Inclusief verzorgingsproducten zoals handbalsem, douchegel, bodymilk en bruisbal.
  • Inclusief leuke extra’s zoals kerstdecoratie, scrunchie, spiegel en nagelvijl.
Scento adventskalender inhoud

Waar koop je de adventskalender voor Home & Body?

De Scento adventskalender 2023 is vanaf nu te koop bij ICI Paris XL*. Naast dat je deze kalender in de winkels kunt kopen, kun je hem uiteraard ook online bestellen. De kalender is momenteel met korting te koop voor 41,25 euro. Normaal kost hij 55 euro. Wie de kalender op werkdagen bestelt, kan hem de volgende dag al in huis verwachten. De kalender wordt gratis bij je thuisbezorgd. Kies jij voor de gloednieuwe Scento adventskalender 2023?

Bekijk de Scento adventkalender op ICI Paris XL*

Veelgestelde vragen over de adventskalender Scento 2023

Vanaf wanneer is de Scento adventskalender 2023 te koop?

De Scento adventskalender 2023 is sinds eind september 2023 te koop.

Waar koop je de adventskalender Scento 2023?

Je koopt de adventskalender Scento 2023 dit jaar exclusief bij ICI Paris XL.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!