Only You adventskalender 2023

Dit is de nieuwe Only You adventskalender 2023. Het is de beauty adventskalender van ICI Paris XL en is ieder jaar een groot succes. Het is jaarlijks ook een van de meest betaalbare adventskalenders. Daarmee is het een perfecte adventskalender voor zowel meisjes als vrouwen.

Wie in aanloop naar Kerstmis graag zijn make-up voorraad bijvult, kan met de Only You adventskalender haar hart ophalen. Extra goed nieuws is dat je hem ook nog eens uiterst goedkoop in huis haalt. De adventskalender Only You 2023 wordt verkocht voor de prijs van 29,95 euro. Momenteel krijg je ook nog eens 25% korting waardoor je hem al scoort voor 22,46 euro bij ICI Paris XL. We vertellen je graag meer over de inhoud en prijs van de Only You adventskalender 2023.

Bekijk de Only You adventskalender op ICI Paris XL

Goedkope beauty adventskalender

De beautywinkel ICI Paris XL brengt ieder jaar een goedkope beauty adventskalender uit. Deze adventskalender, beter bekend als de Only You adventskalender, vliegt ieder jaar over de toonbank. Dat vinden wij niet raar, want het is ieder jaar weer een prachtige kalender. Dit jaar is de adventskalender Only You 2023 voorzien van een feestelijk design. De voorkant van de kalender is een combinatie van een winter landschap en een circus of kermis thema. Zo zie je onder meer een reuzenrad en een circustent.

Daarnaast valt ook meteen de feestelijke sfeer op. Deze adventskalender wordt dichtgehouden door een sticker waarin ook het circusthema terugkomt. Zodra je die losmaakt en de doos openklapt, blijkt het feestelijke design met vuurwerk van de buitenkant ook in de binnenkant door te lopen. Daarbij vind je naast de cijfers op de vakjes ook een leuk tekstje terug om helemaal in kerstsfeer te komen.

Adventskalender Only You 2023
Adventskalender Only You 2023

Wat is de adventskalender Only You inhoud?

Wat mag je nou zoal verwachten van de adventskalender Only You inhoud? We hebben goed nieuws, want we kunnen je alvast het één en ander vertellen over de inhoud van deze leuke beauty adventskalender. Zo tel je in 24 dagen af naar Kerstmis met iedere dag een nieuwe beautyverrassing. Die verrassingen zijn naast kleine kerstige Limited Editions ook make-up en accessoires.

Zo zul je in de kalender onder meer highlighter, blush, oogschaduw, bronzer, shimmer, lippotlood en lippenstift tegenkomen. Daarnaast zijn er ook onder meer kwasten, een beauty blender en een haarclip die niet mogen ontbreken. Daarbij hebben veel items alvast een kerstlook met glitters. Je wil de Only You adventskalender 2023 dan ook zeker niet missen.

  • De Only You adventskalender is ieder jaar een van de goedkoopste beauty adventskalenders die je koopt. Het is daarmee een goedkoper alternatief voor de Rituals adventskalender of de Essence adventskalender.
  • Deze adventskalender Only You is gevuld met make up en accessoires die jou tijdens Kerstmis laten shinen.
  • Door de prijs van nog geen 30 euro is deze adventskalender een perfecte keuze voor meisjes die graag met make up bezig zijn!
Only You adventskalender 2023 inhoud
Only You adventskalender 2023 inhoud

Only You adventskalender 2023 kopen met korting

De Only You adventskalender werd begin september gepresenteerd en is sindsdien ook te koop. Je bestelt deze beauty adventskalender online voor de prijs van 29,95 euro. Momenteel profiteer je zelfs van een mooie korting waardoor je hem in de aanbieding in de wacht sleept. Zo haal je de Only You adventskalender nu voor de prijs van 22,46 euro in huis bij ICI Paris XL. Voor wie haal jij de Only You adventskalender 2023 in huis?

Bekijk de Only You adventskalender op ICI Paris XL

Only You adventskalender winkel
Only You adventskalender winkel

Mini nagellak adventskalender van Only You

Naast de reguliere adventskalender van Only You, heeft het merk in 2023 ook een speciale kerstkalender uitgebracht voor nagellak fans. Deze Only You nagellak adventskalender past prima bij het design van zijn grote broer. Je vindt echter niet 24, maar slechts zes verrassingen terug. Hij bevat alles wat je nodig hebt om mooie nagels te hebben tijdens Kerstmis. Zo bevat hij twee van de meest mooie rode kleuren, een Diamonds & Pearl nagellak, twee nagelvijlen en een base coat. Je bestelt deze mini kalender via ICI Paris XL. Normaal kost hij 19,95 euro, maar nu slechts 14,96 euro.

Bekijk de nagellak adventskalender op ICI Paris XL

Only You nagellak adventskalender
Only You nagellak adventskalender