Yankee Candle adventskalender 2023

Yankee Candle adventskalender 2023Het is eindelijk zover, de Yankee Candle adventskalender 2023 is bekend. Dit jaar is Yankee Candle terug met twee verschillende kaarsen adventskalenders. Het leuke aan deze geurkaarsen is dat je op een leuke manier kennismaakt met het assortiment van Yankee Candle, terwijl je ondertussen aftelt naar Kerstmis. Daarbij ruikt je huis ook nog eens heerlijk in aanloop naar en tijdens de feestdagen. Haal jij dit jaar de Yankee Candle adventskalender in huis?

Yankee Candle Kaarsen adventskalender

Dit jaar is er gekozen voor twee edities van de Yankee Candle adventskalender 2023. De eerste is een kerstkrans / wreath en de tweede is een kerstboek / book. Van de toren / tower is dit jaar geen nieuwe variant verschenen. Waar je in de kleinste kalender alleen maar waxinelichtjes tegenkomt, kun je in de grotere adventskalenders zelfs rekenen op een aantal Small Jar Candles. Met dit artikel houden we je op de hoogte over alles van de Yankee Candle adventskalenders 2023. Zo laten we je weten wanneer hij te koop is, waar hij te koop is, wat de prijs wordt en geven we je een sneak-peek van de inhoud. Bestellen kan vanaf september bij bol.com* en Amazon*.

Yankee Candle adventskalender 2023

De Yankee Candle adventskalender was vorig jaar een bestseller in de categorie adventskalender vrouwen. Dat vinden wij niet gek, want de geurkaarsen van het bedrijf zijn een ware hit. Ongeacht welke van de twee Yankee Candle adventskalenders je in 2023 in huis haalt; je start sowieso op 1 december met aftellen. Op die dag haal je jouw eerste kaars tevoorschijn achter vakje nummer één.

Je telt in exact 24 dagen af naar Kerstmis. We kunnen dan ook alvast verklappen dat de geurkaars achter deurtje 24 iets te maken heeft met kerstavond. In dit overzichtsartikel over de Yankee Candle adventskalender 2023 vertellen we je alles over:

Kaarsen adventskalender

Adventskalender kaarsen

Yankee Candle is ieder jaar verantwoordelijk voor wat ons betreft de leukste kaarsen adventskalender. Het is ook een van de weinige kalenders die volledig bestaat uit geurkaarsen. In de Rituals adventskalender kom je weliswaar iedere zondag een kaars tegen, maar dat is toch anders.

Wie graag even in een van hun winkels rondneust om de heerlijke geuren van Yankee Candle te ruiken, wil deze adventskalender kaarsen niet missen. Laat je elke dag verrassen door een nieuwe, unieke geur van Yankee Candle. Doordat adventskalenders natuurlijk zijn om mee af te tellen naar Kerstmis, zitten de kalenders gevuld met voornamelijk kerstgeuren.

Inhoud Yankee Candle adventskalenders 2023

De inhoud van de Yankee Candle adventskalender is afhankelijk van welke van de twee verschillende adventskalenders je kiest. De Wreath kalender is de goedkoopste geurkaarsen adventskalender van de Amerikaanse fabrikant. Deze kalender bestaat volledig uit waxinelichtjes. Daarnaast verschijnt de Advent Calendar Book. Daarin vind je een afwisseling van waxinelichtjes en Votiva Candles. Helaas heeft de Yankee Candle Tower adventskalender dit jaar de selectie niet gehaald. Dit was voorheen de duurste adventskalender, maar had ook het allermooiste design. Hiermee had je namelijk binnen een handomdraai jouw eigen Yankee Candle kerstboom.

 • Tel ontspannen af naar Kerstmis en ontdek ondertussen heerlijke geuren uit het assortiment van Yankee Candle
 • Beschikbaar in drie verschillende designs met voor ieder wat wils
 • De goedkoopste Yankee Candle adventskalender kost slechts 30 euro. Daarmee is het een van de goedkopere adventskalenders van 2023.

Yankee Candle Wreath advent calendar

Yankee Candle Wreath Advent CalendarDe eerste Yankee Candle adventskalender 2023 is de Yankee Candle Wreath advent calendar. Deze kalender heeft de vorm van een krans en is de goedkoopste van dit jaar. Met deze krans adventskalender haal jij Kerstmis in huis. Het uiterlijk is niet voor niets een schitterende winternacht. De geuren brengen je vanaf 1 december in kerstsfeer.

De inhoud van deze Yankee Candle adventskalender bestaat volledig uit waxinelichtjes. Je treft in totaal acht verschillende geuren aan met smaken als Letters To Santa, Silver Sage & Pine Tea, Twinkling Lights en Christmas Eve en Pink Cherry Vanilla. Bij de kalender krijg je ook een theelichthouder meegeleverd om jouw kaars meteen in te laten branden. Ieder waxinelichtje heeft een branduur van zo'n zes uur. De prijs van de adventskalender Yankee Candle Krans is 30 euro. Bestellen kan bij bol.com* en Amazon*.

 • Goedkope Yankee Candle adventskalender.
 • Gevuld met liefst 24 waxinelichtjes met in totaal acht verschillende geuren.
 • Brengt je meteen in kerstsfeer door zijn heerlijke kerstgeuren.

Yankee Candle advent 2023 krans

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 2:20 am

Adventskalender Yankee Candle Kerstboek

Adventskalender Yankee Candle kerstboekDe tweede is de adventskalender Yankee Candle kerstboek. Dit is misschien wel de meest populaire Yankee Candle adventskalender van 2023. Net als de hierboven genoemde kerstkalender, heeft ook deze variant het thema van een schitterende winternacht meegekregen. Zodra je de kalender openklapt, zie je naast 24 cijfers ook verschillende kerstdecoratie om meteen in de sfeer te komen.

De Yankee Candle Book Advent Calendar is net iets duurder dan de krans, maar heeft dan ook een wat betere inhoud. Zo kom je naast waxinelichtjes in deze adventskalender ook een Votive Candle tegen. Die hebben een brandduur van zo'n vijftien uur. Tot de geuren behoren onder meer Black Cherry, Red Raspberry, Clean Cotton en Letters to Santa. Ook krijg je bij deze kalender een waxinelichthouder meegeleverd. Tussen de geuren zitten zo nu en dan wel dezelfde geuren. Je koopt de Yankee Candle boek adventskalender voor 55 euro bij bol.com* en Amazon*.

 • Adventskalender kaarsen met sfeervol design.
 • Met zowel waxinelichtjes als Votive Candles.
 • Geleverd met waxinelichthouder om jouw nieuwe kaarsen meteen te testen.

Yankee Candle The Bright Lights Advent Book 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 2:20 am

Yankee Candle adventskalender 2023 Tower

Yankee Candle adventskalender 2022 TowerHet liefst zouden we hier schrijven dat je dit jaar ook kunt kiezen voor de Yankee Candle adventskalender 2023 Tower, maar dat is helaas niet het geval. Wat ons betreft is deze kalender ieder jaar een van de mooiste adventskalenders die je kunt kopen, maar helaas heeft Yankee Candle deze dit jaar buiten het assortiment gehouden. Voorheen kon je met de toren kerstkalender je eigen kerstboom maken. Je kreeg losse doosjes meegeleverd die je zelf kon opstapelen tot een kerstboom. Hoe je weet welk doos waar moet? Dat is geen probleem. De onderkant van de doosjes zijn genummerd zodat je weet waar ze geplaatst moeten worden. Daarbij krijg je ook een ster als piek meegeleverd. Je zet de doosjes vast door middel van meegeleverd tape.

Kerstboom toren

Alhoewel deze adventskalender dit jaar niet is verschenen, is die van vorig jaar wel nog te koop en ook nog eens met flink wat korting. Zo kostte hij eerst zo'n 100 euro, maar is hij nu regelmatig in de aanbieding te koop voor nog geen 85 euro. In de kalender vind je 1 exclusieve Signature Small Tumbler Candle, 1 Small Jar Candle, 12 Votive Candles en acht waxinelichtjes. Daarnaast worden er accessoires meegeleverd als een schaar om de lonten van de kaars korter te kunnen knippen, een kaarsendover en een waxinelichthouder. Tot de geuren van deze adventskalender behoren onder meer White Spruce & Grapefruit, Silver Sage & Pine, Vanilla Crème Brûlée, Wild Orchid en Amber & Sandalwood. Bestellen kan via bol.com* en Amazon*.

 • Een kaarsen adventskalender met een prachtig design.
 • Deze adventskalender is gevuld met 12x Votive Candle, 8x theelichtjes 1x Signature Small Tumbler Candle, 1x Small Jar Candle en accessoires.
 • De geuren laten je meteen aan Kerstmis denken.

Waar te koop en de prijs?

De Yankee Candle adventskalender 2023 worden in september verwacht. Wil jij er zeker van zijn dat je met een van deze adventskalenders kunt aftellen naar Kerstmis? Volg ons dan via Facebook en Instagram om ze niet te missen. Zodra de kalender beschikbaar zijn, bestel je ze via bol.com* en Amazon*. Wees er wel snel bij, want deze geurkaarsen adventskalenders zijn razend populair. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat ze al ver voor Kerstmis raken uitverkocht. De prijzen van de adventskalender zijn: 30 euro voor de krans en 55 euro voor het kerstboek. Daarbij krijg je ze gratis thuisbezorgd.

Yankee Candle adventskalender review

De Yankee Candle adventskalenders zien er ieder jaar goed uit en ruiken net zo lekker, maar wat vinden wij er eigenlijk van? Wij vinden deze adventskalenders een leuke manier om kennis te maken met de geuren van Yankee Candle en dan vooral de speciale kerstgeuren. Vind jij het echter belangrijker dat je echt waar voor je geld krijgt, dan is dit niet de beste adventskalender. Je bent namelijk al wat goedkoper uit wanneer je gewoon jouw favoriete kaarsen los koopt. Maar dan mis je wel het plezier van het uitpakken en de verrassing.

Daarbij zijn wat ons betreft de designs van een adventskalender ook wat waard en met name de Tower adventskalender is een prachtige aanvulling aan je kerstdecoratie. Het is dan ook erg jammer om te zien dat juist die dit jaar niet is geproduceerd. Wat ons betreft is de Yankee Candle adventskalender wel absoluut de beste geurkaarsen adventskalender van 2023.

Veelgestelde vragen over de Yankee Candle adventskalender

De prijs van de goedkoopste Yankee Candle adventskalender is 30 euro. De adventskalender in kerstboek vorm wordt verkocht voor 55 euro.

De Yankee Candle adventskalenders werden in augustus gepresenteerd. Vanaf september worden ze verkocht.

De Yankee Candle adventskalender is online te koop bij grote webwinkels als bol.com* en Amazon*. Daarnaast worden ze verkocht in de Intratuin en in de Yankee Candle winkels.

Yankee Candle adventskalender 2022

Yankee Candle adventskalender 2022Heb jij de adventskalenders van vorig jaar gemist of ben jij benieuwd naar de Yankee Candle adventskalender 2022? Dan hebben we goed nieuws: want er zijn er nog een aantal op voorraad. Misschien wil je zelfs graag een van de adventskalender kaarsen van vorig jaar om mee af te tellen naar Kerstmis? Dat kan nog. Hieronder vind je waar je ze koopt. Daarbij staat ook meteen de goedkoopste prijs en kun je meteen toeslaan.

Yankee Candle advent 2022 wreath

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 2:20 am

Yanke Candle advent 2022 book

Laatste Amazon prijsupdate: 2 december 2023 2:20 am

Yankee Candle advent 2022 tower