Yankee Candle adventskalender 2022

Yankee Candle adventskalender 2022Het is eindelijk zover, de Yankee Candle adventskalender 2022 is bekend. Ook dit jaar is Yankee Candle weer terug met liefst drie verschillende geurkaarsen adventskalenders. Het leuke aan deze kaarsen adventskalender is dat je op een leuke manier kennismaakt met het assortiment van Yankee Candle, terwijl je ondertussen aftelt naar Kerstmis. Daarbij ruikt je huis ook nog eens heerlijk in aanloop naar en tijdens de feestdagen.

Geurkaarsen adventskalender

Dit jaar is er gekozen voor drie edities van de Yankee Candle adventskalender 2022. De eerste is een kerstkrans / wreath, de tweede is een kerstboek / book en de tweede is een kerstboom toren / tower. Waar je in de kleinste alleen maar waxinelichtjes in tegenkomt, kun je in de grootste adventskalenders zelfs rekenen op een aantal Small Jar Candles. Met dit artikel houden we je op de hoogte over alles van de Yankee Candle adventskalenders 2022. Zo laten we je weten wanneer hij te koop is, waar hij te koop is, wat de prijs wordt en geven we je een sneak-peek van de inhoud. Bestellen kan vanaf september bij bol.com* en Amazon*.

Yankee Candle adventskalender 2022

De Yankee Candle adventskalender was vorig jaar een bestseller in de categorie adventskalender vrouwen. Dat vinden wij niet gek, want de geurkaarsen van het bedrijf zijn een ware hit. Ongeacht welke van de drie Yankee Candle adventskalenders je in 2022 in huis haalt; je start sowieso op 1 december met aftellen. Op die dag haal je jouw eerste kaars tevoorschijn achter vakje nummer één.

Je telt in exact 24 dagen af naar Kerstmis. We kunnen dan ook alvast verklappen dat de geurkaars achter deurtje 24 iets te maken heeft met kerstavond. In dit overzichtsartikel over de Yankee Candle adventskalender 2022 vertellen we je alles over:

Kaarsen adventskalender

Adventskalender kaarsen

Yankee Candle is ieder jaar verantwoordelijk voor wat ons betreft de leukste kaarsen adventskalender. Het is ook een van de weinige kalenders die volledig bestaat uit geurkaarsen. In de Rituals adventskalender kom je weliswaar iedere zondag een kaars tegen, maar dat is toch anders.

Wie graag even in een van hun winkels rondneust om de heerlijke geuren van Yankee Candle te ruiken, wil deze adventskalender kaarsen niet missen. Laat je elke dag verrassen door een nieuwe, unieke geur van Yankee Candle. Doordat adventskalenders natuurlijk zijn om mee af te tellen naar Kerstmis, zitten de kalenders gevuld met voornamelijk kerstgeuren.

Inhoud Yankee Candle adventskalenders 2022

De inhoud van de Yankee Candle adventskalender is afhankelijk van welke van de drie verschillende adventskalenders je kiest. De Wreath kalender is de goedkoopste geurkaarsen adventskalender van de Amerikaanse fabrikant. Deze kalender bestaat volledig uit waxinelichtjes. Daarnaast verschijnt de Advent Calendar Book. Daarin vind je een afwisseling van waxinelichtjes en Votiva Candles.

Tot slot verschijnt de Yankee Candle Tower adventskalender. Dit is de duurste adventskalender. Deze bevat zelfs een aantal grote geurkaarsen. Het leukste hieraan vinden wij echter het prachtige design. Binnen een handomdraai zet je jouw eigen Yankee Candle kerstboom neer!

 • Tel ontspannen af naar Kerstmis en ontdek ondertussen heerlijke geuren uit het assortiment van Yankee Candle
 • Beschikbaar in drie verschillende designs met voor ieder wat wils
 • De goedkoopste Yankee Candle adventskalender kost slechts 30 euro. Daarmee is het een van de goedkopere adventskalenders van 2022.

Yankee Candle Wreath advent calendar

Yankee Candle Wreath Advent CalendarDe eerste Yankee Candle adventskalender 2022 is de Yankee Candle Wreath advent calendar. Deze kalender heeft de vorm van een krans en is de goedkoopste van de drie. Met deze krans adventskalender haal jij Kerstmis in huis. Het uiterlijk is niet voor niets een Snow Globe Wonderland. De geuren brengen je vanaf 1 december in kerstsfeer.

De inhoud van deze Yankee Candle adventskalender bestaat volledig uit waxinelichtjes. Je treft in totaal acht verschillende geuren aan met smaken als Sugar Spun Flurries, Winter Night Stars en Christmas Cookie. Bij de kalender krijg je ook een theelichthouder meegeleverd om jouw kaars meteen in te laten branden. Ieder waxinelichtje heeft een branduur van zo'n zes uur. De prijs van de adventskalender Yankee Candle Krans is 30 euro. Bestellen kan bij bol.com* en Amazon*.

 • Goedkope Yankee Candle adventskalender.
 • Gevuld met liefst 24 waxinelichtjes met in totaal acht verschillende geuren.
 • Brengt je meteen in kerstsfeer door zijn heerlijke kerstgeuren.

Yankee Advent Wreath Calender

Adventskalender Yankee Candle Kerstboek

Adventskalender Yankee Candle KerstboekDe tweede is de adventskalender Yankee Candle kerstboek. Dit is misschien wel de meest populaire Yankee Candle adventskalender van 2022. Net als de hierboven genoemde kerstkalender, heeft ook deze variant het thema Snow Globe Winterland meegekregen. Zodra je de kalender openklapt, zie je naast 24 cijfers dan ook allemaal snowglobes in de vorm van een kerstbal met daarin een kerst tafereel.

De Yankee Candle Book Advent Calendar is net iets duurder dan de krans, maar heeft dan ook een wat betere inhoud. Zo kom je naast waxinelichtjes in deze adventskalender ook een Votive Candle tegen. Die hebben een brandduur van zo'n vijftien uur. Tot de geuren behoren onder meer Cinnamon Stick, Christmas Eve, Winter Night Stars en Snow Globe Wonderland. Ook krijg je bij deze kalender een waxinelichthouder meegeleverd. Tussen de geuren zitten zo nu en dan wel dezelfde geuren. Je koopt de Yankee Candle boek adventskalender voor 45 euro bij bol.com* en Amazon*.

 • Adventskalender kaarsen met sfeervol design.
 • Met zowel waxinelichtjes als Votive Candles.
 • Geleverd met waxinelichthouder om jouw nieuwe kaarsen meteen te testen.

Yankee Advent Calender Book

Yankee Candle adventskalender 2022 Tower

Yankee Candle adventskalender 2022 TowerTot slot is de Yankee Candle adventskalender 2022 Tower aangekondigd. Wij zijn helemaal verliefd op dit design. Met deze adventskalender krijg je losse doosjes geleverd die je zelf opstapelt tot een kerstboom. Hoe je weet welk doos waar moet? Dat is geen probleem. De onderkant van de doosjes zijn genummerd zodat je weet waar ze geplaatst moeten worden. Daarbij krijg je ook een ster als piek meegeleverd. Je zet de doosjes vast door middel van meegeleverd tape.

Kerstboom toren

Het belangrijkste is natuurlijk de inhoud van deze adventskalender en daar hebben we goed nieuws over. Zo bestaat deze kalender uit 1 exclusieve Signature Small Tumbler Candle, 1 Small Jar Candle, 12 Votive Candles en acht waxinelichtjes. Daarnaast worden er accessoires meegeleverd als een schaar om de lonten van de kaars korter te kunnen knippen, een kaarsendover en een waxinelichthouder. Tot de geuren van deze adventskalender behoren onder meer White Spruce & Grapefruit, Silver Sage & Pine, Vanilla Crème Brûlée, Wild Orchid en Amber & Sandalwood. De Tower adventskalender wordt verkocht voor zo'n 100 euro. Bestellen kan via bol.com* en Amazon*.

 • Een kaarsen adventskalender met een prachtig design.
 • Deze adventskalender is gevuld met 12x Votive Candle, 8x theelichtjes 1x Signature Small Tumbler Candle, 1x Small Jar Candle en accessoires.
 • De geuren laten je meteen aan Kerstmis denken.

Yankee Advent Tower Tree

Waar te koop en de prijs?

De Yankee Candle adventskalender 2022 worden in september verwacht. Wil jij er zeker van zijn dat je met een van deze adventskalenders kunt aftellen naar Kerstmis? Wacht dan niet te lang en bestel hem zo snel mogelijk via bol.com* of Amazon*. Deze geurkaarsen adventskalenders zijn namelijk razend populair. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat ze al ver voor Kerstmis raken uitverkocht. De prijzen van de adventskalender zijn: 30 euro voor de krans, 45 euro voor het kerstboek en 100 euro voor de toren. Daarbij krijg je ze gratis thuisbezorgd.

Yankee Candle adventskalender review

De Yankee Candle adventskalenders zien er ieder jaar goed uit en ruiken net zo lekker, maar wat vinden wij er eigenlijk van? Wij vinden deze adventskalenders een leuke manier om kennis te maken met de geuren van Yankee Candle en dan vooral de speciale kerstgeuren. Vind jij het echter belangrijker dat je echt waar voor je geld krijgt, dan is dit niet de beste adventskalender. Je bent namelijk al wat goedkoper uit wanneer je gewoon jouw favoriete kaarsen los koopt. Maar dan mis je wel het plezier van het uitpakken en de verrassing.

Daarbij zijn wat ons betreft de designs van een adventskalender ook wat waard en met name de Tower adventskalender is een prachtige aanvulling aan je kerstdecoratie. Wat ons betreft is de Yankee Candle adventskalender wel absoluut de beste geurkaarsen adventskalender van 2022.

Veelgestelde vragen over de Yankee Candle adventskalender

Wat is de prijs van de Yankee Candle adventskalender 2022?

De prijs van de goedkoopste Yankee Candle adventskalender is 30 euro. De adventskalender in kerstboek vorm wordt verkocht voor 45 euro en de kerstboom tower kalender kost 100 euro.

Wanneer is de adventskalender Yankee Candle te koop?

De Yankee Candle adventskalenders werden in augustus gepresenteerd. Vanaf september worden ze verkocht.

Waar is de Yankee Candle advent calendar te koop?

De Yankee Candle adventskalender is online te koop bij grote webwinkels als bol.com* en Amazon*. Daarnaast worden ze verkocht in de Intratuin en in de Yankee Candle winkels.

Yankee Candle adventskalender 2021

Yankee Candle adventskalender 2021Heb jij de adventskalenders van vorig jaar gemist of ben jij benieuwd naar de Yankee Candle adventskalender 2021? Dan hebben we goed nieuws: want er zijn er nog een aantal op voorraad. Misschien wil je zelfs graag een van de adventskalender kaarsen van vorig jaar om mee af te tellen naar Kerstmis? Dat kan nog. Hieronder vind je waar je ze koopt. Daarbij staat ook meteen de goedkoopste prijs en kun je meteen toeslaan.

Yankee Candle Krans adventskalender 2021

Laatste Amazon prijsupdate: september 24, 2022 8:13 pm

Yankee Candle Boek adventskalender 2021

Laatste Amazon prijsupdate: september 24, 2022 8:13 pm

Yankee Candle Tower adventskalender 2021

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!