Adventskalender met snoep van vroeger

Een adventskalender gevuld met snoep van vroeger, klinkt dat niet geweldig? Nemaxx heeft deze adventskalender mogelijk gemaakt. Ken jij iemand die geboren is in de jaren ’80 of de jaren ’90? Dan heb jij dé perfecte adventskalender van dit jaar gevonden. Deze adventskalender is namelijk gevuld met snoep van vroeger. Denk aan de Double Dips en de snoepsieraden van vroeger. Daarmee is het een perfecte adventskalender om dit jaar cadeau te doen en te krijgen.

Bekijk de adventskalender met snoep van vroeger op Amazon*

Adventskalender met snoep van vroeger

Tegenwoordig kun je het bijna zo gek niet bedenken of er is wel een adventskalender van. Maar sommige adventskalenders steken wat ons betreft met kop en schouders boven andere adventskalenders uit. Neem bijvoorbeeld deze nostalgische adventskalender gevuld met snoep van vroeger. Iedereen die geboren is in de jaren ’80, ’90 en zelfs de zero’s kan zich dit snoep nog wel herinneren. Met deze kalender kun je dan ook echt weer even terugkeren naar jouw jeugdjaren.

Wat ons betreft is deze adventskalender met snoep van toen één van de leukste adventskalenders die je dit jaar kunt gebruiken om mee af te tellen naar de feestdagen. Achter ieder vakje zit namelijk een jeugdherinnering verstopt. We willen niet alles verklappen wat je in deze adventskalender tegen komt, maar een paar spoilers geven we je wel. Zo zul je onder meer verrast worden door Center Shocks, schelpensnoepjes, Hubba Bubba kauwgom, snoepsieraden en nog heel wat anders lekkers. Daarbij zijn deze adventskalenders ook nog eens met de hand gevuld door mensen met een afstand van de arbeidsmarkt.

Adventskalender met snoep kopen

De adventskalender met snoep van vroeger is afkomstig van Nemaxx, dat dit jaar met nog wel meer eten adventkalenders en snoep adventskalenders op de markt komt. De adventskalender is exclusief te koop via Amazon*. Wie de adventskalender bestelt, kan hem voor een kleine vergoeding thuisbezorgd krijgen in Nederland en België. Daarnaast is er ook een nostalgische adventskalender met snoep van Boxiland. Deze bestel je ook via Amazon*. Wat is jouw favoriete snoepgoed uit deze adventskalender met snoep van vroeger?

Bekijk de adventskalender met snoep van vroeger op Amazon*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment