HEMA adventskalender 2022

Op zoek naar de HEMA adventskalender 2022? Zoek niet verder! De van oorsprong Nederlandse keten van warenhuizen heeft dit jaar verschillende aftelkalenders uitgebracht om op een leuke manier af te tellen naar Kerstmis. Of je nu op zoek bent naar een variant met chocolade, graag bezig bent met nagellak of graag een bad neemt met bruisballen. HEMA heeft aan iedereen gedacht.

Extra leuk aan de aftelkalenders van HEMA is dat ze ook nog eens uiterst betaalbaar zijn. Zo scoor je de goedkoopste adventskalender HEMA al voor een prijs van 1,50 euro en bedraagt de prijs van de duurste variant slechts 19,95 euro. Maak jij dit jaar iemand blij met de HEMA adventskalender 2022?

Bekijk de HEMA adventskalenders

Adventskalender HEMA

De adventskalender HEMA zijn dit jaar leuker dan ooit tevoren. Het bedrijf doet ieder jaar zijn uiterste best om verschillende betaalbare adventskalenders op de markt te brengen. Daar slaagt het bedrijf al jaren achter elkaar goed in. Dit jaar hebben we tot op heden drie verschillende HEMA adventskalenders voorbij zien komen. In dit artikel vertellen we je alles over deze adventskalender HEMA.

Chocolade HEMA adventskalender 2022

De goedkoopste adventskalender uit de categorie eten adventskalenders komt dit jaar misschien wel bij de HEMA vandaan. Het bedrijf presenteert een aftelkalender met melkchocolade voor slechts 1,50 euro. Deze chocolade adventskalender werkt als volgt: Je maakt op 1 december het eerste vakje open en haalt een heerlijke verrassing tevoorschijn. Dit herhaal je tot en met kerstavond. Zodra de aftelkalender leeg is, is het Kerstmis. Mits je je natuurlijk aan de regels hebt gehouden.

Extra leuk aan deze HEMA adventskalender 2022 is dat hij ook nog eens een knutsel element bevat. De achterkant van de verpakking bevat namelijk sneeuwpoppen, kerstmannen en rendieren die je kunt uitknippen en met een lintje in de kerstboom kunt ophangen. Hiermee is het de perfecte adventskalender voor kinderen. Je bestelt de Chocolade adventskalender HEMA nu eenvoudig online.

Mini bruisballen adventskalender HEMA

Dit jaar maken we ook kennis met de mini bruisballen adventskalender HEMA. Deze kerstkalender heeft wel wat weg van de Bubble T bad adventskalender, maar is een stuk goedkoper. Je scoort deze speciale aftelkalender van HEMA namelijk al voor de prijs van 7,50 euro. Daarvoor krijg je tien badbruisballen cadeau in de vormen van sterren, hartjes en ballen.

Wat bij deze roze gekleurde glitter kalender met sterren meteen opvalt, is dat hij maar tien vakjes heeft. Daarmee gaat het aftellen ook iets anders dan je met de meeste adventskalenders gewend bent. Zo kun je ervoor kiezen om pas op 14 december te starten met aftellen. Een andere leuke manier om deze aftelkalender te gebruiken, is door vanaf eerste kerstdag iedere dag een bruisbal tevoorschijn te halen. Zo kun je lekker ontspannen in de dagen na Kerstmis. Ook kun je deze mini bruisballen aftelkalender natuurlijk gebruiken om naar een andere gelegenheid af te tellen. Bestellen doe je via HEMA.

HEMA Nagellak adventskalender

Het bedrijf is ook terug met de HEMA nagellak adventskalender. Vorig jaar was deze tiendaagse aftelkalender met nagellak al een groot succes en dit jaar is deze beauty adventskalender dan ook terug. Net als voor de bruisballen aftelkalender, is ook voor deze variant gekozen voor aftellen in tien dagen.

Iedere dag haal je een nieuwe nagellak tevoorschijn uit deze aftelkalender. Extra leuk is dat alle kleuren uit deze nagellak adventskalender ook nog eens feestelijk zijn. Zo kun je vol glitter en glamour voor de dag komen op Kerstmis. Deze kerstkalender kost 19,95 en bestel je bij HEMA.

HEMA nagellak adventskalender
HEMA nagellak adventskalender

Lege adventskalender HEMA

De laatste jaren was er ook een lege adventskalender HEMA. Helaas zijn we deze variant om zelf een adventskalender mee te maken dit jaar nog niet tegengekomen. Gelukkig kun je met ons overzicht met adventskalenders om zelf te vullen wel andere leuke en goedkope varianten tegenkomen. Voor welke HEMA adventskalender 2022 kies jij?

Bekijk de HEMA adventskalenders