Little Dutch adventskalender 2022

Ontdek de Little Dutch adventskalender 2022. Little Dutch werd opgericht door Rinke van der Helm toen ze er tijdens haar zwangerschap achter kwam dat het lastig is om mooie accessoires te vinden voor de kinderkamer. Inmiddels is het bedrijf flink uitgebreid en is Little Dutch dit jaar ook verantwoordelijk voor een eigen adventskalender.

De Little Dutch adventskalender is perfect voor baby’s, peuters en kleuters om mee af te tellen naar Kerstmis. Anders dan bijvoorbeeld een chocolade adventskalender, haal je namelijk houten figuren tevoorschijn achter de vakjes. Daarmee kun je je fantasie de vrije loop laten en volop spelen in de dagen in aanloop naar Kerstmis. Je bestelt hem eenvoudig online via bol.com* of bij Kidsdeco*. We vertellen je graag meer over de Little Dutch adventskalender 2022.

Bekijk de Kusmi adventskalender op bol.com*

Hoe werkt de houten adventskalender van Little Dutch?

De houten adventskalender van Little Dutch maakt aftellen naar Kerstmis uiterst eenvoudig en leuk. Vooral voor kinderen kunnen de dagen in aanloop naar kerst nogal spannend zijn. In het begin van de maand wordt Sinterklaas gevierd en daarna komt ook Kerstmis nog eens eraan. Een adventskalender zorgt ervoor dat het aftellen naar Kerstmis meer ontspannen wordt.

Hoe dat gebeurt? Kinderen starten op 1 december met het openen van het eerste vakje uit de kerstkalender. Daarachter vinden ze hun eerste houten verrassing. Het is het begin van een periode van 24 dagen, want ook in de dagen daarna wordt iedere dag een houten verrassing tevoorschijn gehaald. Met de kalender bouw je uiteindelijk je eigen kerstdorp.

Adventskalender Little Dutch 2022
Adventskalender Little Dutch 2022

Voor wie is de Little Dutch adventskalender 2022 geschikt?

De Little Dutch adventskalender is de perfecte manier voor kinderen om af te tellen naar Kerstmis. Zowel jongens als meisjes zullen het geweldig vinden om hiermee in alle rust af te mogen tellen naar de feestdagen. De kalender is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Zo kunnen ook peuters en kleuters dus genieten van misschien wel hun eerste adventskalender ooit.

Wat zit er in de kalender?

De Little Dutch adventskalender biedt kinderen alles om een eigen kerstdorp te bouwen. Zo bevat de opbergdoos een achtergrond van stevig karton met winterse illustraties om de houten figuurtjes meteen in actie te laten komen. In totaal vind je 25 figuren terug in de kalender. Daarmee kun je schaatsen op het plein of met je slee door het dorp heen. Tot de inhoud behoren onder meer een hondje, rendier, sneeuwpop, schaatser, huisjes en auto met kerstboom. Dat allemaal van hout met schattige illustraties.

Little Dutch houten adventskalender 2022
Little Dutch houten adventskalender 2022

Waar koop je de adventskalender Little Dutch?

De bestelt de adventskalender Little Dutch eenvoudig online via bol.com* of Kidsdeco*. Extra fijn is dat de kalender ook nog eens gratis bij je thuis wordt bezorgd. Deze Little Dutch adventskalender 2022 is overigens ook een prima Sinterklaascadeau. Alhoewel je dan de eerste vijf dagen mist, is het natuurlijk ook erg leuk als je op Sinterklaas meteen vijf vakjes mag openen. Zo heb je meteen vijf houten figuren om mee aan de slag te gaan. Laat je fantasie de vrije loop met deze super leuke Little Dutch adventskalender 2022.

Bekijk de Kusmi adventskalender op bol.com*