Bubble T bad adventskalender 2022

De Bubble T bad adventskalender 2022 is vanaf nu te bestellen bij Lookfantastic*, Lyko* of bol.com*. Deze kalender is het perfecte cadeau voor wie op zoek is naar een aftelkalender met bad- en doucheproducten. Uiteraard kun je ook gaan voor de bad adventskalender van Lush, maar daar betaal je toch nét wat meer voor. De Bubble T adventskalender haal je tenslotte al voor de prijs van 33,95 euro in huis. Extra leuk aan deze kalender is dat hij dit jaar ook weer een prachtig design heeft meegekregen. Zo gaat het om een kleurrijk design met een omgevallen kerstman. Dat klinkt misschien wat gek, maar we vertellen je alles over de Bubble T bad adventskalender!

Bekijk de Bubble T Adventkalender op Lookfantastic*

Bubble T adventskalender bad

Nu de koude dagen in aantocht zijn, is het fijn om zo nu en dan eens een bad te nemen. Met de Bubble T adventskalender 2022 heb je altijd producten in huis om van jouw badtijd echt te kunnen genieten. Deze kalender is namelijk gevuld met 24 verschillende bad- en doucheverrassingen. Je start op 1 december met het openen van een vakje en doet dat uiteindelijk 24 dagen lang tot je op kerstavond de laatste verrassing tevoorschijn haalt.

De complete inhoud van de Bubble T bad adventskalender 2022 wordt nog even geheim gehouden, maar je kunt in ieder geval rekenen op bruisballen, shower gel, body lotion en andere heerlijke badproducten. Tot de geuren van dit jaar behoren de meest populaire geuren van het bedrijf. Denk aan onder meer Frozen Peach Raspberry Smoothie. Bubble T benadrukt dan ook dat tot de inhoud verschillende bestsellers uit het assortiment behoren. Zo kun je dan ook op een leuke manier kennismaken met het assortiment van Bubble T Cosmetics.

Adventskalender bad
Adventskalender bad

Bijzonder design

De laatste jaren hebben we al heel wat designs voorbij zien komen bij adventskalenders, maar deze van Bubble T is wel heel uniek. We zien namelijk een Kerstman die op zijn kop in de Bubble T adventkalender terecht is gekomen. Met de felle roze kleuren en de kleuren van de kerstman valt de kalender dan ook meteen op. Zodra je de kalender openklapt, vallen de bollen van de kerstman meteen op in de Jolly 2022 kalender. Aan de rechterkant zitten alle cadeautjes verstopt met heerlijk geurende bruisballen en showergels. Je zult de adventskalender bad dan ook volop ruiken.

Bubble T bad adventskalender 2022 kopen

Ken jij iemand die dol is op bad- en douchespullen? Dan heb je met de Bubble T bad adventskalender 2022 het perfecte cadeau te pakken. Deze kalender wordt bij Lookfantastic* verkocht voor de prijs van 33,95 euro. Daarbij kun je rekenen op gratis verzending en bezorging binnen twee tot vijf werkdagen. Ook scoor je hem via Lyko* of bol.com*. Ga jij dit jaar voor een bad adventskalender?

Bekijk de Bubble T Adventkalender op Lookfantastic*