BIC knutsel adventskalender

De BIC knutsel adventskalender van 2023 is verschenen. Ben jij graag met je handen bezig en kun je urenlang bezig zijn met knutselen? Dan is deze knutsel adventskalender de perfecte adventskalender voor jou. BIC heeft namelijk ook dit jaar weer een gloednieuwe adventskalender uitgebracht voor de echte creabea met mooie knutsel- en tekenspullen.

Deze adventskalender met knutselspullen zit gevuld met de leukste artikelen om nog meer eigen creaties te kunnen maken. Je start op 1 december met het openen van een vakje en telt vervolgens in 24 dagen af naar Kerstmis. In dit artikel vind je de inhoud, de prijs en waar je hem kunt kopen. Vorig jaar was de BIC knutsel adventskalender binnen no time uitverkocht. Je bestelt hem via Amazon* of bol.com*.

Bekijk de BIC adventskalender op Amazon*

BIC 2023: Met een adventskalender knutselen

De BIC knutsel adventskalender 2023 is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar oud. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een leuke adventskalender voor volwassenen. Ga jij met een adventskalender knutselen? Met deze knutsel kalender haal je op 1 december je eerste creatieve verrassing tevoorschijn. Wat je die dag tegenkomt, is natuurlijk een verrassing. De inhoud bestaat in ieder geval uit vilstiften, kleurpotloden, stickers, kaarten, balpennen, krijtjes en nog veel meer.

Vanaf 1 december open je 24 dagen op rij een nieuw deurtje. De laatste verrassing haal je uiteindelijk op 24 december tevoorschijn uit de kalender. Door met een knutsel adventskalender van BIC af te tellen naar Kerstmis kun je op een meer ontspannen manier aftellen naar de feestdagen. Alle producten in de adventskalender zijn van de hoge kwaliteit die je van BIC mag verwachten. De complete inhoud is als volgt:

  • 20 stickers om in te kleuren
  • 24 kaarten om in te kleure
  • BIC Kids Magic Viltstiften
  • BIC Kids Evolution kleurpotloden
  • BIC 4 Colours pennen
  • BIC Shine kleurbalpennen
  • BIC Cristal Fun pennen
  • BIC lijmstift
  • BIC Mini Fun gum
  • BIC Neon Potlood

Knutsel adventskalender kopen

Je bestelt de BIC knutsel adventskalender nu direct via bol.com* of via Amazon*. Wil jij er zeker van zijn dat je deze kalender op tijd in huis hebt? Wacht dan niet langer en bestel hem direct. Let op: De BIC adventskalender was vorig jaar erg populair. Wie de kalender vandaag bestelt, mag de adventskalender de volgende werkdag gratis thuisbezorgd verwachten. Wat voor creaties ga jij maken met deze knutsel adventskalender van BIC?

Bekijk de BIC adventskalender op Amazon*

Adventskalender BIC knutsel
Adventskalender BIC knutsel

1 comment add your comment

Leave a Comment