Jurassic World adventskalender 2023

Waan je in een dino-wereld met deze Jurassic World adventskalender 2023. Kun jij geen genoeg krijgen van dinosaurussen? Dan wordt aftellen naar Kerstmis leuker als je dat kunt doen met een speciale dino adventskalender. Gebaseerd op de films van Jurassic World en Jurassic Park is deze speciale speelgoed adventskalender uitgebracht. En dit jaar valt er wat te vieren, want hij staat in het teken van het dertigjarig jubileum.

In dit artikel vind je onze review over de Jurassic World adventskalender 2023. Zo vertellen we je wat de inhoud is van deze aftelkalender, wat hij kost, waar je hem het voordeligst koopt en voor wie hij geschikt is. Bestellen kan via bol.com* of Amazon*. Tel jij dit jaar met deze exclusieve Dino Jurassic World adventskalender 2023 af naar Kerstmis?

Bekijk de adventkalender op bol.com*

Hoe ziet de Jurassic World adventskalender 2023 eruit?

De adventskalender heeft opnieuw een stoer ontwerp gekregen. Dit jaar staat er een Tyrannosaurus rex afgebeeld op de voorkant. De slogan van de 30-jarige jubileumkalender luidt: ‘When Dinosaurs Ruled the Earth’. 

Op de voorkant van de doos vind je ook meteen de 24 deurtjes waarachter de inhoud van deze adventskalender verstopt zit. Tevens wordt hierop duidelijk wat de inhoud betreft. Zo kun je rekenen op 24 mini’s voor 24 dagen plezier!

Stap in de fascinerende wereld van Jurassic World met deze unieke adventskalender voor 2023. Terwijl de dagen tot Kerstmis voorbij vliegen, kunnen zowel jonge fans als oudere liefhebbers van de films genieten van spannende verrassingen die achter elk van de 24 deurtjes verborgen zitten. 

Adventskalender Jurassic World
Adventskalender Jurassic World

Voor wie is de adventskalender Jurassic World bedoeld?

De adventskalender Jurassic World is geschikt voor iedereen die gek is op dino’s. Of je nou een verzamelaar bent of graag met dino’s speelt, het is allemaal mogelijk. Daarmee is het zowel een leuk cadeau voor kinderen vanaf drie jaar en ouder, maar ook gewoon voor volwassenen. Want zeg nou eerlijk: Wie heeft geen film van Jurassic Park of Jurassic world gezien?

Geïnspireerd door de geliefde filmfranchise, is deze adventskalender de perfecte manier om dagelijks een stukje Jurassic World in huis te halen. Elk luikje onthult een verrassing die je meeneemt op een reis door de tijd, van de majestueuze Tyrannosaurus rex tot de sluwe Velociraptors.

Wat is de inhoud van de adventskalender?

Deze dino adventskalender van Jurassic World bestaat uit 24 verrassingen die je als dino liefhebber niet wilt missen. Afkomstig van Mattel, dat ook bekendstaat om onder meer zijn Hot Wheels adventskalender en Barbie adventskalender, mag je uiteraard rekenen op een aftelkalender van topkwaliteit.

Tot de producten in de kalender behoren onder meer een verzorger, een heleboel dino’s en accessoires om ervoor te zorgen dat jouw dino’s niet zo makkelijk kunnen ontsnappen. Let wel op: Het gaat hier om mini’s. Verwacht dan ook geen levensgrote T-Rex of Velociraptor. De inhoud van de dino adventskalender van Jurassic World ziet er dan ook als volgt uit:

  • Inclusief een menselijke verzorger om ervoor te zorgen dat de dino’s niets te kort komen.
  • Met maar liefst negentien dino’s met daarbij onder meer een T-Rex, Brachiosaurus, Velociraptor en Dilophosaurus.
  • Om ervoor te zorgen dat de dino’s niet kunnen ontsnappen, vind je in de adventskalender ook de nodige accessoires terug. Daarbij onder meer de beroemde poort uit Jurassic Park en verschillende hekdelen die aan elkaar gezet kunnen worden.
Dino adventskalender 2023
Dino adventskalender 2023

Waar koop je deze dino adventskalender?

Zin in een dagelijkse dosis prehistorisch avontuur in december? De Jurassic World adventskalender 2023 staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu een verzamelaar bent of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een jonge dinosaurusfan, deze kalender is een must-have. Bestel de Jurassic World adventskalender 2023 vandaag nog en beleef een kerstseizoen als nooit tevoren!

De dino adventskalender van Jurassic World Dominion is per direct te koop. De kans dat je hem in de winkels tegenkomt, is klein. Maar online is hij gelukkig volop leverbaar. Zo bestel je hem bij zowel bol.com* als Amazon*. Bij beide sites krijg je ook regelmatig korting op de kalender. Kies jij dit jaar voor deze speciale Jurassic World adventskalender 2023?

Bekijk de adventkalender op bol.com*

Jurassic Park adventskalender
Jurassic Park adventskalender