Waterdrop adventskalender 2023

Het is zover: De Waterdrop adventskalender 2023 is verschenen. Waterdrop doet er alles aan om het voor mensen makkelijker te maken om genoeg gezond te drinken. Dat heeft het bedrijf voor elkaar gekregen met kleine cubes die je in een glas water oplost om er een smaakje aan te geven. Waterdrop voegt natuurlijke fruit- en plantenextracten toe aan je water en dat ook nog eens 100% suikervrij en zonder conserveringsmiddelen. Deze producten zijn nu ook samengevoegd tot een adventskalender.

Dit jaar heeft het merk ervoor gekozen om maar liefst twee verschillende adventskalenders aan te bieden. Als je ervoor kiest om beide aftelkalenders aan te schaffen, dan bespaar je ook nog eens flink. Zo kost de grote variant 129 euro, de kleine variant 19,90 euro en als je ze als set bestelt, betaal je 139 euro. Je bestelt de Waterdrop adventskalender via bol.com* of de officiële website van Waterdrop.

Bekijk het adventskalender assortiment op bol.com*

Wat is de Waterdrop adventskalender?

Een adventskalender is doorgaans een grote doos waarin cadeautjes verstopt zitten. In dit geval zijn het er exact 25. Dat zijn er precies genoeg om in december vanaf de eerste dag van de maand tot en met eerste kerstdag verrast te worden. Iedere dag open je tenslotte een vakje waarachter een speciale Waterdrop-verrassing verstopt zit.

Afhankelijk van de Waterdrop adventskalender die je kiest, kan dat echt van alles zijn. Denk aan verschillende limited editions microdrink, maar ook een speciale waterfles en accessoires die je nodig hebt voor jouw fles. Deze adventskalenders zijn dan ook een leuk alternatief voor bijvoorbeeld de populaire Rituals adventskalender. Het is een uitstekend cadeau als adventskalenders voor mannen als vrouwen.

Waterdrop Large adventskalender 2023
Waterdrop Large adventskalender 2023

Het design

Waterdrop heeft dit jaar twee verschillende adventskalenders gepresenteerd. De grote variant is een grote rode doos met daarop een feestelijk motief. De bovenkant van de doos is een klep die je omhoog kunt doen. Zodra je die klep optilt, komen er verschillende gekleurde doosjes van Waterdrop tevoorschijn. Daarin zitten je cadeautjes voor de decembermaand verstopt.

Daarnaast is er ook een kleinere variant. Deze kalender is niet alleen een stuk kleiner, maar is qua kleuren ook precies omgekeerd ten opzichte van zijn grote broer. Zo is deze kalender wit met juist een roodkleurig motief. In plaats van doosjes zitten de verrassingen uit deze kerstkalender verstopt in vakjes.

Inhoud van de adventskalender Waterdrop

De inhoud van de Waterdrop Large adventskalender is indrukwekkend te noemen. Wil jij graag kennismaken met de producten van het merk of ben je juist een groot fan? Dan wil je deze adventskalender Waterdrop niet missen. De grote variant bestaat niet alleen uit verschillende smaken, waaronder zelfs een aantal limited editions, maar bevat ook super leuke accessoires. Zo krijg je bij deze kalender een Limited Edition All-Purpose Thermo fles meegeleverd. Andere items zijn onder meer een multifunctionele reinigingsborstel, een sleeve voor de fles en een draagtas.

Daarnaast is er ook de kleinere adventskalender. Deze is vooral leuk als je het vooral doet voor de smaken en niet echt nieuwe accessoires nodig hebt. Achter de 25 vakjes vind je dan ook 17x Microdrink (inclusief Limited Editions), 2x Microenergy en 6x Microlyte.

Adventskalender Waterdrop 2023
Adventskalender Waterdrop 2023
Waterdrop adventskalender Small
Waterdrop adventskalender Small

Waar is de Waterdrop adventskalender te koop?

De Waterdrop adventskalender is te koop via bol.com* en de officiële website van Waterdrop. De kleine adventskalender van Waterdrop is te koop voor 19,90 euro. De grotere variant kost 129 euro. Daarbij kun je ook nog eens flinke korting scoren. Bestel je de kleine en grote adventskalender als set, dan betaal je 139 euro. Ook kun je kiezen voor een Small Twin Pack voor 29,99 euro.

Wees er wel snel bij, want deze limited edition adventskalenders zijn enorm populair. En dat is niet gek, want met deze kalenders scoor je enorm veel korting. De grote adventskalender van Waterdrop heeft tenslotte een waarde van maar liefst 260 euro, terwijl je hem voor slechts de helft van de prijs koopt.

Bekijk het adventskalender assortiment op bol.com