Heinz sauzen adventskalender voor bij de gourmet of BBQ

De Heinz sauzen adventskalender is een feit. Deze adventskalender is gevuld met verschillende smaken. Wat ons betreft een uiterst leuke manier om mee af te tellen naar de feestdagen, omdat je deze sauzen uitstekend kunt gebruiken bij het gourmetten of bijvoorbeeld bij de BBQ. Wat is jouw favoriete saussmaak?

Heinz Sauzen adventskalender

De Heinz sauzen adventskalender maakt het gourmetten met de feestdagen extra bijzonder. Deze kalender is gevuld met verschillende smaken, allemaal afkomstig van Heinz. Ideale daaraan is dat je alle smaken twee keer tegenkomt in de adventskalender. Zo kun je de sauzen ideaal gebruiken wanneer je met jouw familie gaat gourmetten, grillen of barbecueën tijdens de feestdagen.

De sausjes die in de adventskalender verstopt zitten, zijn: Ketchup, Mayonaise, Dijonmosterd, BBQ-saus, Cream Honey Mustard, Curry Mango, Knoflook, Zoetzuur, Curry en tartaarsaus. Daarnaast krijg je bij deze adventskalender ook nog eens een leuk extra cadeautje meegeleverd, maar wat dat is houden we nog even geheim. Overduidelijk is dat deze adventskalender een leuke manier is om kennis te maken met de smaken die Heinz in zijn assortiment heeft.

Heinz sauzen adventskalender kopen

Deze sauzen adventskalender zijn we in Nederland helaas nog niet tegen gekomen, maar bij Amazon* is hij gelukkig wel te bestellen. De webgigant verstuurt de artikelen ook kosteloos naar Nederland. Producten die besteld worden bij Amazon worden razendsnel verzonden.

Bekijk de Heinz Sauzen adventskalender op Amazon*

Leave a Comment