Adventskalender Kinder chocolade 2022

Adventskalender Kinder chocolade 2022 kopen? De Kinder adventskalenders behoren ieder jaar tot de meest favoriete chocolade adventskalenders van heel wat mensen. De chocolade aftelkalenders van tegenwoordig zijn dan ook al lang niet meer zoals vroeger. Waar de chocolaatjes vroeger vaak niet zo heel lekker waren, hoef je daar bij de Kinder adventskalenders niet bang voor te zijn. In dit artikel vind je een overzicht van de Kinder chocolade adventskalenders van 2022.

De adventskalender Kinder chocolade 2022 is één van onze favoriete chocolade varianten van dit jaar. Vroeger aten we regelmatig de surprise eieren van het bedrijf en alhoewel we dat vooral deden voor het speeltje dat erin verstopt zat, was de chocolade eromheen ook altijd heerlijk. Dat Kinder dit jaar verschillende adventskalenders op de markt heeft gebracht, doet ons dan ook deugd. Let wel op: deze kalenders worden vooral in Duitsland verkocht. Ze worden echter ook gewoon naar Nederland en België verstuurd. Hieronder de Kinder chocolade adventskalender 2022.

Kinder chocolade adventskalender 2022

Kinder adventskalender chocoladeDe Kinder chocolade adventskalender 2022 biedt ons dit jaar heel wat verschillende keuzes. Het chocolademerk heeft zijn uiterste best gedaan om dit jaar leuke aftelkalenders op de markt te brengen en dat is gelukt ook. Met als resultaat dat er voor ieder wat wils te vinden is. Mede door de aantrekkelijke prijs zijn deze adventskalenders ook leuk om cadeau te doen met Sinterklaas!

Alle kalenders voor advent hebben echter wel hetzelfde concept. Dat betekent dat je op 1 december start met het openen van een vakje en een heerlijk stukje chocolade tevoorschijn haalt. De laatste verrassing haal je uiteindelijk op 24 december tevoorschijn. Het is dan nog maar één nachtje slapen tot het Kerstmis is. Hieronder vind je onze favoriete adventskalender Kinder chocolade 2022.

Kinder trein adventskalender

We trappen maar meteen af met onze favoriet van dit jaar. Met deze Kinder trein adventskalender dender je in volle vaart richting Kerstmis! De trein heeft dit jaar een prachtig design meegekregen met uiteraard de kerstman als conducteur. De inhoud van de kalender bestaat uit uitsluitend Kinder chocolade. Zo vind je in de kalender onder meer: Surprise ei, Happy Hippo, Country, een kerstman figuur, Schoko-Bons en nog veel meer. Je bestelt deze adventskalender Kinder chocolade 2022 bij bol.com* en Amazon*.

 • De Kinder trein adventskalender 2022 is gevuld met 24 verschillende Kinder chocolades.
 • Het unieke design misstaat zeker niet in jouw huis tijdens de feestdagen.
 • Inclusief 2x Kinder Surprise waarin speelgoed zit verstopt.

Kinder Mix 3D adventskalender

Dit jaar behoort ook de Kinder Mix 3D adventskalender tot onze favorieten. Hiermee haal je een soort 3D kerstbakkerij of kerstworkshop in huis. Deze kalender is namelijk met twee verschillende designs te koop. De inhoud is bij beide adventskalenders van Kinder wel hetzelfde. Zo kun je rekenen op 2x een verrassingsei, 6x Kinder Schokobons, 8x chocoladerepen, 2x holle figuren van een kerstman en 6x mini eitjes in de smaak hazelnoot. Beide Kinder Mix 3D kalenders bestel je via bol.com* en Amazon*.

 • Voor de Kinder Mix 3D adventskalender is gekozen voor een schattig design.
 • Gevuld met 2 verrassingseieren waarin je ook een speeltje kunt verwachten.
 • Bevat in totaal 24 heerlijke verrassingen van Kinder chocolade.

Kinder Maxi Mix adventskalender 2022

Een andere leuke adventskalender Kinder chocolade 2022 is de Kinder Maxi Mix adventskalender 2022. Deze kalender heeft het design van een gezellig kersthuis. Op de voorkant zie je onder meer een draaimolen met een kerstman, sneeuwpop, pinguin en renndier. Het belangrijkste is echter de inhoud. De Kinder Maxi Mix adventskalender bevat twee verrassingseieren, zes chocoladerepen, twee keer Kinder Country, acht kleurrijke holle figuren en 6x2 chocolade bonbons. Net als de Kinder & Friends adventskalender, tel je ook met de Maxi Mix kalender in 24 dagen af naar Kerstmis. Je bestelt deze kalender via bol.com* en Amazon*.

 • De Kinder Maxi Mix adventskalender is gemaakt in de vorm van een huis en is beschikbaar in verschillende designs.
 • Gevuld met 2 verrassingseieren. Daarin zit ook een leuk speeltje verstopt.
 • Bevat naast de verrassingseieren ook chocoladerepen, Country, chocolade bonbons en feestelijke figuren.

Kinder Surprise adventskalender 2022

Van deze adventskalender 2022 Kinder chocolade word je meteen vrolijk. Deze kalender is in de vorm van een ei en bevat dan ook verschillende Kinder Surprise eieren. in totaal vind je in deze kalender elf verrassingseieren, vijf Kinder chocolade figuren, vijf x twee gevulde Kinder chocoladerepen en drie x twee gevulde Kinder chocolade figuren. Het is dan ook een goed cadeau voor wie graag chocolade eet. Met deze Kinder Surprise adventskalender tel je in 24 dagen af naar Kerstmis. Je bestelt hem via bol.com* of Amazon*.

 • Deze grote Kinder Surprise adventskalender is gemaakt in de vorm van een ei.
 • Gevuld met maar liefst elf verrassingseieren!
 • Bevat naast de verrassingseieren ook chocolade figuren en chocoladerepen.

Adventskalender 2022 Kinder chocolade

In de categorie eten adventskalender kun je ook gaan voor deze schattige adventskalender 2022 Kinder chocolade. Wat we erg leuk vinden aan deze kalender, is dat je hem openklapt als een soort boek. Dan pas komen de 24 vakjes tevoorschijn. Het super schattige design van de kerstman valt daarbij meteen op. Deze speciale Kinder adventskalender is gevuld met elf eieren met melkroomvulling, elf eieren met melkroom- en hazelnootvulling en twee kerstmunten. Bestellen kan via bol.com*.

 • Deze adventskalender 2022 Kinder chocolade is gemaakt in boekvorm. De verrassingen komen dan ook pas tevoorschijn als het boek open is geklapt.
 • Gevuld met heerlijke verrassingseieren.

Kinder Bueno adventskalender

Op zoek naar een Kinder Bueno adventskalender? Een met uitsluitende Kinder Bueno's zijn we niet tegengekomen, maar in deze kom je ze wel meerdere keren tegen. In de vorm van een grote kerstman in een schoorsteen tel je met deze Kinder chocolade adventskalender af naar Kerstmis. Tot de inhoud behoren 4 mini Kinder Bueno, 7 Country Mini's, 8 Chocolate Mini's, 3 Happy Hippo's, 1 Kinder Cards en 1 figuur. Je bestelt deze aftelkalender bij bol.com*.

 • Dit is de eerste adventskalender Kinder chocolade 2022 die ook gevuld is met Kinder Bueno.
 • Een leuke manier voor kinderen om af te tellen naar Kerstmis.
 • Het design maakt je meteen vrolijk.

Kinder adventskalender met eigen foto

Nog geen geschikte variant gevonden? Met Pixum kun jij Kinder adventskalenders kopen met een eigen foto. Het bedrijf heeft dit jaar verschillende kalenders om mee af te tellen naar advent beschikbaar waar je jouw eigen foto op kunt plaatsen en die gevuld is met verschillende Kinder chocolaatjes. Denk bijvoorbeeld aan de mini chocolades, mini bueno's en choco bons. Upload jouw eigen foto of quote en bestel meteen een unieke adventskalender via Pixum*.

 • Deze Kinder adventskalender met eigen foto maakt de aftelkalender echt persoonlijk.
 • Ook erg leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld oma.
 • Gevuld met overheerlijke Kinder chocolade.

Kinder & Ferrero adventskalender

Tot slot vertellen we je graag meer over deze Kinder & Ferrero adventskalender. Wat ons betreft is dit vooral een erg leuke kalender om verschillende soorten chocolade uit te proberen. Zo is hij gevuld met verschillende soorten chocolade van zowel Ferrero als Kinder. Met onder meer Tronky en Bueno. Je bestelt deze kerstkalender eenvoudig online via bol.com*.

Veelgestelde vragen over de adventskalender Kinder chocolade

De meeste adventskalenders met Kinder chocolade zijn vanaf medio oktober beschikbaar. In dit artikel vind je een compleet overzicht.

In 2022 zijn er meer Kinder chocolade adventskalenders dan ooit tevoren aangekondigd. Dit jaar hebben we er acht gevonden. Je vindt alle varianten terug in ons artikel.

De adventskalender chocolade Kinder zijn grotendeels gevuld met chocolade van het merk zelf. Denk aan de bekende Surprise eieren, choco-bons, bueno en figuren. In sommige gevallen kom je ook Ferrero tegen.