Vegan adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een vegan adventskalender? Voor veganisten is het belangrijk dat er geen dierlijke producten in verwerkt zitten. Helaas zijn er nog maar weinig vegan adventskalenders op de markt te vinden. Daarom hebben wij hier voor jou een overzicht gemaakt van veganistische kalenders voor de advent periode. Zo kun jij toch genieten. Eet jij veganistisch? Bekijk dan onze top 5 vegan adventskalenders.

5. DmBio Vegan adventskalender 2022

DmBio heeft een hele leuke adventskalender met vegan hapjes op de markt gebracht. Op de buitenkant staat precies wat erin zit, zodat je ook zeker weet dat deze kalenders vrij zijn van dierlijke producten. Gevuld met zoetigheden, waardoor deze perfect is voor de echte zoetekauw. Met onder meer pittige cashewnoten, gedroogde mangostukjes en aardbeien gehuld in chocolade.

Bekijk op bol.com*

4. Moo Free chocolade adventskalender

Ook met deze adventskalender chocolade van Moo Free wachten een aantal zoete verrassingen op je. Deze veganistische adventskalender zit namelijk gevuld met 24 vegan chocolade snoepjes. Mede door zijn zeer betaalbare prijs is het een perfect cadeau voor familie, vrienden of collega’s. Zo haal je hem voor nog geen 10 euro in huis.

Bekijk op Amazon*

3. MyMuesli Premium Snack adventskalender

In het lijstje met Vegan adventskalenders kan de MyMuesli kalender speciaal voor vegans natuurlijk niet ontbreken. Dee is ideaal om de ochtend goed te beginnen. Het is iedere dag weer een verrassing wat je voor ontbijt zult eten. Een ding weet je in ieder geval zeker: Ieder product in deze kalender is 100% biologisch, volledig vegan en met 200% liefde geproduceerd.

Bekijk op MyMuesli*

Premium Snack adventskalender
MyMuesli Premium Snack adventskalender

2. Joe Seph’s Popcorn

Ook een leuke adventskalender vegan is deze van Joe & Seph’s. Deze kalender is gevuld met acht unieke smaken popcorn. Het allerleukste is dat al deze smaken vegan zijn. Denk aan Toffee Apple & Cinnamon Popcorn, Coconut & Cacao en Vegan Salted Caramel. Het is wat ons betreft dan ook dé popcorn adventskalender van 2022. Bestellen kan via Amazon*.

Bekijk op Amazon*

1. Fruitfunk vegan adventskalender

Geen zin in alleen snoep en suikers? Dan kun je ook altijd nog kiezen voor deze hartstikke leuke en ook nog eens gezonde unicorn adventskalender die momenteel bij bol.com* te bestellen is. Deze zit gevuld met heerlijk fruit. Daarmee is het een van de adventskalenders zonder snoep die je dit jaar scoort.

Bekijk op bol.com*