Milka adventskalender 2023

De Milka adventskalender is weer verkrijgbaar. En dit wel in verschillende varianten. We hebben hem zelf geprobeerd en kunnen niets anders zeggen dan dat hij weer als vanouds lekker is. Naar onze mening is het de beste kalender voor iedereen die van chocolade houdt. Deze zit namelijk gevuld met de lekkerste alpenmelkchocolade.

In totaal geniet je van 24 kleine verrassingen. De adventskalender van Milka is in verschillende varianten beschikbaar. Zo geef je een eigen draai aan de leukste tijd van het jaar. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet voor je. Welke Milka adventskalender kies jij?

Bekijk de kalenders op bol.com*

Bekijk de kalenders op Amazon*

Milka Adventskalender met chocoladefiguren

Het eerste exemplaar heeft een leuk kerst tafereel afgebeeld op de voorkant. Het is de kerstman die met zijn elfjes voorbereidingen aan het treffen is op het kerstfeest. Je krijgt een van de twee kalenders geleverd. Je weet van te voren niet welke. De inhoud is echter hetzelfde, heerlijke Milka chocolaatjes met melkcrème vulling.

Milka – Snow Mix Adventskalender

De leukste is misschien wel deze Sneeuwman Snow mix adventskalender van Milka. Ook hierin zitten allerlei lekkere Milka-verrassingen op je te wachten. Op de verpakking zie je al welke lekkernijen je kunt verwachten, je weet alleen nog niet op welke dag. Hartstikke leuk en schattig om neer te zetten!

Milka – 3D Toren Adventskalender

Een andere hele leuke Milka kerstkalender is de Milka 3D toren adventskalender. Dit is een leuk huis in de vorm van een toren, waarin en -op zich een kerstfeest afspeelt. Jij geniet van lekkere cadeautjes, die verstopt zitten achter deurtjes. 24 op precies te zijn. Wat er achter ieder luikje zit, daar kom je op de dag zelf pas achter!

Milka Adventskalender met beer en sneeuwpop

Ook leuk voor kinderen is deze adventskalender waar een sneeuwpop en beer, bever en muis op zijn afgebeeld. Samen zijn ze bezig om de kerstgedachte in het dorp te brengen. Terwijl de sneeuwpop cadeautjes aan het rondbrengen is, zijn de anderen bezig om de kerstboom op te tuigen. Als je goed kijkt, zie je dat zelfs honden aan het helpen zijn en een eekhoorn zich schuilhoudt in de boom. Samen zorgen ze voor de leukste en gezelligste kerst ooit. Bedenk daarbij dat de kalender vol zit met chocolade en het wordt ook de lekkerste kerst. 😉 Wij vinden het in ieder geval een hele leuke afbeelding.

Milka – Tedere Momenten Adventskalender

Een van de simpelere adventskalenders is de ‘Tedere Momenten’. Dit is een vierkante doos met een luxe uitstraling. Op de voorkant is een kerstboom van sneeuw afgebeeld met daarin allerlei leuke kerstversiering, waaronder chocolaatjes.

Milka adventkalender 2023 met naam of boodschap

Wil je iemand een uniek cadeau geven, waar diegene in december van kan genieten? Eentje waardoor iemand zich ook nog een speciaal vindt? Kies dan voor een Gepersonaliseerde adventskalender van Milka. Deze is namelijk van een naam en boodschap te voorzien. Persoonlijker zal het bijna niet worden. Ideaal voor tijdens de feestdagen als kerstcadeau, maar ook om als verjaardagscadeau te geven.

Milka – Magic Mix Adventskalender

Een 2D adventskalender in de vorm van een stal met puntdak. Het leukste en gezelligste van Kerstmis is hierop afgebeeld. Gezellig met de famile naar buiten, zodat je op een kerstmarkt kunt lopen. Ondertussen zijn de Kerstman, elfjes en rendieren bezig cadeautjes te bezorgen.

Milka – Kerstvrienden adventskalender

In de decembermaand zijn familie en vrienden voor veel mensen belangrijk. Met deze adventskalender haal je dit nu op een leuke manier in huis. Op de afbeelding zie je de Kerstman schaatsen met verschillende dierenvrienden, waaronder Rudolph het rendier. Hierin zitten allerlei verrassingen van Milka.

Adventskalender van Milka kopen

De adventskalenders van Milka zijn op verschillende plekken te koop. Onder meer Amazon heeft een leuk en uitgebreid aanbod. Koop je hem liever in de winkel? We komen ze aan het eind van het jaar vaak tegen in bijvoorbeeld de Lidl, maar ook de Kruidvat. Neem dus zeker een kijkje bij je lokale supermarkt of zij hem hebben liggen. Ook kun je aan de manager vragen of ze hem krijgen. Wie verras jij met de Milka adventskalender?