M&M’s adventskalender 2022

De M&M’s adventskalender is een kalender waar wij op gewacht hebben. De meeste chocolade adventskalenders in de winkel zien er vaak lekkerder uit dan ze daadwerkelijk zijn. Dat is bij deze M&M’s & Friends adventskalender echter niet het geval. In deze kalender vind je de lekkerste chocolade van M&M’s en dit jaar is hij leuker dan ooit tevoren. Daarbij kun je deze kalender gewoon online bestellen en thuis bezorgd krijgen. Zo hoef jij voor jouw adventskalender niet eens de deur uit. Bestellen kan via bol.com* en Amazon*.

Bekijk de M&M’s & Friends adventskalender op Amazon*

M&M’s adventskalender

De M&M’s adventskalender is een van de populairste in de winkels. Dit komt mede omdat M&M’s een van de meest bekende merken is als het aankomt op chocolade. In deze kalender vind je dan ook echt alleen maar chocoladeverrassingen van het merk terug. In totaal gaat het om vijftien keer chocolade, acht keer pinda en één keer crispy. Waar de meeste chocolade kalenders vaak saai zijn waar je slechts een deurtje opent waarna de snoep tevoorschijn komt, is dat anders met deze kalender van M&M’s.

Dit jaar is namelijk gekozen voor een soort pop-up design dat zich afspeelt op een winters landschap. Iedere dag klap je een deurtje open en komt er een extra verrassing tevoorschijn. Uiteindelijk heb je een leuk landschap met verschillende M&M’s poppetjes en met overheerlijke chocolade.

Chocolade adventskalender kopen

De M&M’s chocolade adventskalender is al te koop. Je kunt hem onder meer bestellen bij Amazon*. Wie de adventskalender bij de webgigant bestelt, kan hem razendsnel in huis verwachten. Ga jij voor de snoep adventskalender, de Kinder adventskalender of voor deze M&M’s & Friends adventskalender.

Bekijk de M&M’s & Friends adventskalender op Amazon*

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!

Leave a Comment