Niederegger adventskalender 2023

Niederegger adventskalender met marsepein kopen? Ben jij dit jaar op zoek naar een marsepein adventskalender? Dan is de kans groot dat je uitkomt bij een van de adventskalenders van Niederegger. Het Duitse bedrijf staat bekend als producent van marsepein en snoep. Daarbij zijn de adventskalenders van Niederegger niet alleen een lust voor de maag, maar ook een lust voor het oog. Zo is er dit jaar onder meer een lange adventskalender verschenen van de Nutcracker. Je koopt de Niederegger adventskalenders via bol.com*, Amazon* of de Bijenkorf. In dit artikel lees je alles over de Niederegger marsepein adventskalenders.

Bekijk de marsepein adventskalenders op bol.com*

Niederegger adventskalender marsepein

De Niederegger marsepein adventskalenders behoren tot onze favorieten als het gaat om chocolade adventskalenders. Dit jaar heeft Niederegger ervoor gekozen om verschillende adventskalenders op de markt te brengen. Op die manier kan iedereen kennis maken met de chocolade marsepein adventskalenders van het merk. Daarbij heeft Niederegger met zijn verschillende designs ook voor ieder wat wils.

Onze persoonlijke favoriet is absoluut de Niederegger Nutcracker adventskalender. Deze nostalgische adventskalender bevat in totaal 24 fijne marsepein pralines. Gekozen is voor zes verschillende smaken. Met onder meer pistache, sinaasappel, ananas en espresso. Deze adventskalender koop je voor de prijs van 26,95 euro bij de Bijenkorf.

Niederegger adventskalender marsepein
Niederegger adventskalender marsepein

Marsepein adventskalender kopen

De Nutcracker is echter niet de enige marsepein adventskalender van Niederegger. Ook kunnen we rekenen op luxe adventskalenders met daarop een kerstachtig tafereel. Deze nostalgische adventskalender pakt het ook net wat anders aan dan vele andere adventskalenders. Zo zijn er niet 24, maar liefst 32 deurtjes. Vanaf 1 december tot en met 1 januari haal je in totaal 43 heerlijke specialiteiten tevoorschijn van marsepein en chocolade. Je bestelt deze adventskalender Niederegger voor 44,95 euro bij de Bijenkorf.

Een andere Niederegger marsepein adventskalender van dit jaar is de mini elfen workshop. In deze adventskalender zit pure chocolade marsepein. In 24 dagen tel je af naar Kerstmis met iedere dag een heerlijke chocolade verrassing. Deze mini adventskalender koop je voor 15,95 bij de Bijenkorf.

Bekijk de marsepein adventskalenders op bol.com*

Adventskalender Niederegger

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!