Ferrero adventskalender 2022

De Ferrero adventskalender 2022 zit weer boordevol heerlijke chocolade. Het leuke is dat er verschillende varianten beschikbaar zijn. Hierdoor kun je niet alleen lekker smikkelen, maar is het ook nog eens mooi om neer te zetten. Wij vinden ze in ieder geval heel leuk. Het wereldbekende merk uit Italië is onder meer producent van Ferroro Rocher, Kinder chocola en Mon Chéri. Dit zorgt ervoor dat er veel verschillende Ferrero adventskalenders op de markt worden gebracht. We hebben een heel handig overzicht voor je gemaakt waarin we de leukste Ferrero adventskalenders hebben opgenomen.

Bekijk de Ferrero adventkalender op bol.com*

Ferrero Rocher adventskalender

Ferrero Rocher adventskalender

Erg gewild en populair zijn de Ferrero Rocher adventskalenders. Wanneer je zoekt op Ferrero, is de kans ook groot dat je op zoek bent naar een van deze kalenders. Helaas zijn er maar weinig kerstkalenders met enkel de kenmerkende ronde choco snoepjes. Maar gelukkig hebben we niet veel nodig. Dit is namelijk de perfecte kerstkalender voor iedereen die van Ferrero Rocher houdt. Niet alleen gevuld met veel lekkers, maar ook heel leuk om neer te zetten. Beschikbaar in verschillende varianten. Kies jij voor de kerstboom, Kerstman, rendier of sneeuwman?

Ferrero Collection adventskalender

Houd je wel van variatie? Dat kunnen we goed begrijpen. Wij namelijk ook! Met een adventskalender uit de Ferrero Collection is iedere dag weer een verrassing. In de Ferrero Collection vind je meerdere verschillende designs, wat deze chocolade adventskalenders erg leuk maken. Centraal staat de gezellige kerstsfeer op de afbeeldingen. Leuk voor op het dressoir, in de kast of gewoon onder de boom.

Kinder Ferrero adventskalender

Wat je misschien niet weet, is dat ook Kinder onderdeel is van Ferrero. De bekende chocolaatjes, die onder meer geliefd zijn bij kinderen, hebben hun eigen adventskalender. Zo maakten we eerder al een overzicht van de Kinder chocolade adventskalenders.

Mon Cheri adventskalender

Een van de nieuwste adventskalenders in het assortiment is die van Mon Chéri. Ja, ook dit merk maakt onderdeel uit van Ferrero. Deze zit gevuld met lekkere bonbons. Van klassiekers tot Cherry Club Vodka en Organ Fusion. Een kalender die je absoluut eens geprobeerd moet hebben! Voor welke Ferrero adventskalender 2022 kies jij?