De Bijenkorf adventskalender 2022

Het wachten is ieder jaar op de aankondiging van De Bijenkorf adventskalender 2022. Het is een van de meeste populaire beauty adventskalenders van het jaar. Dat komt vooral omdat je bij deze kalender echt waar voor je geld krijgt. We hebben nu dan ook goed nieuws, want de adventskalender van De Bijenkorf komt terug!

Op internet zijn de eerste foto’s al opgedoken en ook de prijs is al bekend gemaakt. Zo is de adventskalender vanaf 21 september in bepekte oplage beschikbaar voor members van De Bijenkorf en is hij vanaf 1 oktober voor iedereen te koop voor de prijs van 129 euro.

Maar wees gewaarschuwd: Deze adventskalender is zó populair dat hij vaak binnen no time volledig is uitverkocht. We raden je dan ook aan om ons te volgen via Facebook en Instagram om de release niet te missen. Bestellen kan via de website van de Bijenkorf.

Bekijk de Bijenkorf kalender

Alles over de adventskalender Bijenkorf 2022

De adventskalender Bijenkorf 2022 is gepresenteerd. Het is een van de favoriete adventskalenders voor wie op zoek is naar een luxe beauty adventskalender. Deze exclusieve kalender is zó populair dat hij ieder jaar binnen korte tijd volledig is uitverkocht. Ook dit jaar verwachten we weer een run op de Limited edition adventskalender van de Bijenkorf.

De Bijenkorf adventskalender kost dit jaar tenslotte 129 euro, terwijl de waarde van de beauty producten jaarlijks ruim boven de 350 euro ligt. Met deze adventskalender kun je dan ook in stijl aftellen naar de feestdagen. Het is naast de Rituals adventskalender en de MAC adventskalender een populaire keuze.

Prachtig zachtroze design met gouden accenten

Het design van de Bijenkorf adventskalender 2022 is niet te missen. Voor het uiterlijk is gekozen voor een zachtroze design met daarbij gouden accenten. Zo straalt de kerstkalender meteen luxe uit. Op de voorkant prijkt het schitterende gebouw van de Bijenkorf. Voor het gebouw valt het winterse landschap op met onder meer een kerstboom en een sneeuwpop.

Vanaf het midden in is de kalender open te klappen. Een deel klap je open naar links en het andere deel naar rechts. Binnenin vind je het thema van het gebouwd ook terug op de doosjes met ramen en balustrades. In de 25 doosjes die in de kalender verstopt zitten, kom je de beauty verrassingen tegen. In dit artikel vind je alvast de eerste foto’s die we tegenkwamen bij Mirror-Mirror.

Adventskalender Bijenkorf 2022 inhoud
Adventskalender Bijenkorf 2022 inhoud

Wat is de inhoud van de adventskalender 2022 Bijenkorf?

Naast het prachtige uiterlijk van de adventskalender 2022 Bijenkorf, ben je waarschijnlijk ook wel benieuwd naar de inhoud. Daar hebben we goed nieuws over. In de adventskalender 2022 de Bijenkorf vind je namelijk alleen producten terug van topmerken. Zo kun je voor de Bijenkorf advent 2022 rekenen op producten van The Ordinary, Balmain, Charlotte Tilbury, Caudalie, Ex Nihilo, NARS, K18 en Paula’s Choice.

Exclusieve beauty adventskalender

Tussen de cadeautjes vind je alles wat je je maar kunt wensen op het gebied van beautyproducten. Denk aan make-up, huidverzorging, geuren en haarproducten. Alles wat je nodig hebt om te kunnen stralen tijdens de feestdagen. Een overzicht van de inhoud van De Bijenkorf adventskalender:

  • Liefst 25 beautyverrassingen met een mix van bekende luxemerken en verschillende niche-merken.
  • Met producten als make-up, parfum, haarverzorging en skincare.
  • De perfecte keuze voor wie op zoek is naar een adventskalender die waar biedt voor zijn geld.

Waar de Bijenkorf beauty adventskalender 2022 kopen?

De Bijenkorf beauty adventskalender 2022 wordt dit jaar eerst uitgebracht voor zogenoemde ‘Members’ van De Bijenkorf. Zij krijgen vanaf 21 september de kans om de aftelkalender alvast aan te schaffen. Vanaf 1 oktober is de Limited Edition Bijenkorf beauty adventskalender voor iedereen te koop. Je bestelt de kalender via de website van de Bijenkorf. De prijs bedraagt 129 euro. Daarmee is hij iets duurder geworden dan vorig jaar.

Bekijk de Bijenkorf kalender

Bijenkorf adventskalender 2022 review

Alhoewel de officiële Bijenkorf adventskalender 2022 review volgt zodra we hem in onze handen hebben gehad, zijn er nu alvast een paar pluspunten op te merken aan deze kalender ten opzichte van andere kalenders. Zo is het erg leuk dat Bijenkorf ervoor gekozen heeft om te gaan voor een 25-dagen adventskalender. Hiermee start je op 1 december, waardoor je ook op eerste kerstdag nog een cadeau tevoorschijn haalt.

Een ander groot voordeel vinden we dat De Bijenkorf adventskalender een leuke manier is om kennis te maken met premium verzorgingsproducten. Met als voorbeeld de producten van onder meer The Ordinary en Charlotte Tilbury. Wij zijn dan ook groot fan van de Bijenkorf adventskalender 2022 en vinden het niet gek dat hij het uitstekend doet als adventskalender voor vrouwen.

Veelgestelde vragen over De Bijenkorf adventskalender 2022

Wanneer is De Bijenkorf adventskalender 2022 te koop?

De Bijenkorf adventskalender 2022 komt in eerste instantie te koop voor Members. Dat gebeurt op 21 september. Vanaf 1 oktober is de adventskalender voor iedereen te koop.

Wat is de prijs van de adventskalender Bijenkorf in 2022?

De adventskalender Bijenkorf wordt in 2022 verkocht voor de prijs van 129 euro.

Wat zit er in de Bijenkorf adventskalender?

De inhoud van de Bijenkorf kalender is een mix tussen de bekende luxemerken en bijzondere niche-merken. Tot de inhoud behoren merken als The Ordinary, NARS en Charlotte Tilbury.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!