Kneipp adventskalender 2022

De Kneipp adventskalender 2022 is weer een leuke! We kwamen hem tegen en konden hem jullie niet onthouden. Ieder jaar zien we van het merk weer een nieuwe adventskalender. Kneipp heeft hiervoor weer een aantal heerlijke producten geselecteerd. Het is dan ook geen verrassing dat ‘ie ook dit jaar weer populair is. Bestellen van deze beauty adventskalender kan via bol.com* of Amazon*. Haal zelf ook de gezelligheid in huis met de Kneipp adventskalender 2022.

Bekijk de Kneipp adventskalender op bol.com*

Kneipp adventskalender 2022 voor natuurlijke huidverzorging

Wie aan Kneipp denkt, denkt aan natuurlijke huidverzorging en wellness. Dat is dan ook waar de Kneipp adventskalender 2022 om draait. Hierin vind je namelijk een combinatie van bad-essences met kruidige geuren en oliën met een zachte verzorgende geur. Ja, je leest het goed. In deze kalender vind je onder meer allerlei bekende badoliën en Kneipp douche producten terug. Iedere dag haal je een heerlijk ruikend verzorgingsproduct tevoorschijn. In totaal open je maar liefst 24 deurtjes met daarachter een Kneipp-product. 

Witte doos met kerstkrans

De adventskalender Kneipp is dit jaar een witte doos met daarop het logo van Kneipp, een prachtige kerstkrans en de tekst ‘Advent Calendar’. Op die voorkant vind je ook meteen 24 nummertjes. Die corresponderen met de dagen 1 tot en met 24 december. Start dan ook op 1 december met het openen van een vakje en haal op kerstavond de laatste verrassing tevoorschijn.

Adventskalender Kneipp
Adventskalender Kneipp inhoud

Kneipp adventskalender 2022 inhoud

De inhoud van de Kneipp adventskalender 2022 is iets waar wij zelf van kunnen genieten. Ze zorgen ervoor dat we helemaal tot rust komen. In totaal zitten hierin 24 van de beste Kneipp-producten verstopt. Dit zorgt ervoor dat we iedere dag genieten. Dit alles zit verpakt in een prachtige doos met een mooie kerstkrans op de voorkant. Op 1 december maak je het eerste deurtje open en op 24 december het laatste deurtje. Hieronder laten we weten wat er in kunt vinden:

  • 8 verschillende soorten bad-essences (20 ml), waardoor het nemen van een bad een feestje wordt;
  • Daarnaast vind je hierin ook 5 verzorgende oliebaden (20 ml);
  • Stap onder de douche en gebruik een van de 3 douchegels (75 ml);
  • Krijg een zachte huid dankzij de bodylotion (75 ml);
  • Daarnaast verzorg je je handen goed dankzij de handcrèmes (75 ml) die in de adventskalender verstopt zitten;
  • Daarnaast geef je je huid net dat beetje extra verzorging dankzij de extra toegevoegde huidolie (20 ml);
  • En tot slot: massageolie. Wie houdt er nu niet van een ontspannende massage? Deze wordt nog beter dankzij een van de 4 massageoliën (20 ml).

Kneipp adventskalender kopen

Wil jij de Kneipp adventskalender in huis halen? Dat kunnen wij goed begrijpen! In Nederland is hij op verschillende plekken te koop. Onder andere bol.com*, Amazon* en Douglas* hebben hem in het assortiment opgenomen. Via onderstaande knop zie je de actuele prijs en kun jij hem direct bestellen. Geniet jij tijdens de kerstdagen van de Kneipp adventskalender?

Bekijk de Kneipp adventskalender op bol.com*

Veelgestelde vragen over de Kneipp adventskalender

Vanaf wanneer is de Kneipp adventskalender te koop in 2022?

De Kneipp adventskalender is sinds begin oktober te koop. Wacht echter niet te lang met bestellen, want ook voor deze kalender geldt: OP=OP.

Wat zit erin de adventskalender Kneipp?

De adventskalender Kneipp brengt de wellness naar jouw huis. Zo is deze kalender gevuld met verzorgende badolie, douchegels, bodylotion, handcrèmes, massageolie en bad-essences. Alles wat je nodig hebt om tot rust te komen in aanloop naar Kerstmis.