ASOS adventskalender 2023

Hij is er: de ASOS adventskalender 2023. Ieder jaar brengt het Britse online mode- en cosmeticawinkel zijn eigen aftelkalender voor Kerstmis uit. In 2023 is het bedrijf terug met een gloednieuwe beauty adventskalender. Dit jaar lijkt de kalender op die van vorig jaar, maar de inhoud is compleet vernieuwd.

ASOS mag dan wel een bedrijf zijn uit Groot-Brittannië, ook in Nederland wordt er volop bij de webwinkel gekocht. Zodra kerstavond in zicht komt, vliegen de adventskalenders van ASOS over de digitale toonbank. Niet voor niets zijn deze beauty adventskalenders doorgaans volledig uitverkocht, maar wat mogen we er in 2023 van verwachten?

Bekijk het aanbod via ASOS*

Wat is de ASOS beauty adventskalender?

ASOS lanceert ieder jaar zijn eigen adventskalender. Hiermee tel je af naar Kerstmis. In 2023 doet ASOS dit met een 25 dagen adventskalender. Zo wordt de ASOS aftelkalender geleverd in een grote doos waarin 25 kleine doosjes zaten verstopt. In die kleinere doosjes zit dan per dag één beauty verrassing verstopt. Deze verrassingen hebben alles te maken met beautyproducten. Zo kun je de ene dag een oogmasker tevoorschijn halen, terwijl je de andere dag een make-up palette tevoorschijn haalt.

ASOS beauty adventskalender
ASOS beauty adventskalender

Welke soorten ASOS adventskalenders zijn er?

ASOS kiest in 2023 naar alle waarschijnlijkheid opnieuw voor twee verschillende adventskalenders. Vorig jaar koos het bedrijf er ook om twee verschillende adventskalenders op de markt te brengen. Met een variant richtte het bedrijf zich op vrouwen, terwijl de andere variant bedoeld was voor mannen. Naar verwachting zal ASOS hier vanwege het grote succes van de kalenders van vorig jaar dit jaar opnieuw voor kiezen.

Een groot verschil tussen de adventskalenders was de inhoud. Met die van vrouwen telde je tenslotte in 25 dagen af naar Kerstmis, terwijl het exemplaar voor mannen juist een twaalf dagen adventskalender was. Die worden vaak vooral gebruikt om jezelf vanaf Kerstmis tot en met driekoningen te verwennen met iedere dag een cadeautje. Door dit concept is zo’n kalender een ideaal Sinterklaas- of Kerstcadeau.

Dit jaar verwachten we de volgende ASOS adventskalender 2023:

  1. Een adventskalender voor vrouwen gevuld met beauty producten om in 25 dagen af te tellen naar Kerstmis.
  2. Een adventskalender voor mannen gevuld met 12 verzorgingsproducten.
Adventskalender ASOS mannen
Adventskalender ASOS mannen

Wat is de inhoud?

In 2023 geeft ASOS zijn kalender weer een bijzonder tintje mee. Zo is goed nagedacht over de doos om hem echt uniek te maken. Geen ladekast voor ASOS, maar een zwarte doos waarin je twee lagen aan kleinere doosjes terugvindt. Daarin zitten 25 beauty producten van merken als Charlotte Tilbury, Dr. Barbara Sturm, Clinique, Revolution en The Ordinary. Producten variëren van kwasten tot crèmes en van serums tot lipolie. Daarbij kun je zelfs rekenen op een aantal full-sized producten.

Deze kalender biedt jaarlijks dan ook echt alles om je van top tot teen te verzorgen. Het is dan ook niet voor niets een van de best verkochte beauty adventskalenders wereldwijd en een goed alternatief voor bijvoorbeeld de Lookfantastic adventskalender.

Inhoud adventskalender ASOS 2023
Inhoud adventskalender ASOS 2023

Waarom zou je deze adventskalender ASOS kopen?

Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of er is wel een adventskalender van gemaakt. Waarom zou je dan ook per se kiezen voor de adventskalender van ASOS om mee af te tellen naar Kerstmis? De belangrijkste reden daarvoor is misschien wel de prijs. Dit jaar koop je de vrouwen kalender voor om en nabij de 110 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van meer dan 450 (!) euro.

Zo bespaar je dus enorm veel geld. Daarnaast is deze kalender ook perfect om kennis te maken met nieuwe beautyproducten van bekendere en onbekendere merken. Merken die je zoal tegenkomt in de adventskalender zijn onder meer Rituals, Elemis, Dr. Barbara Sturm en Caudalie.

Wat is de prijs van de ASOS adventskalender 2023?

De ASOS adventskalender van 2023 wordt verkocht voor 130,99 euro. Dat terwijl de inhoud van de kalender een waarde heeft van meer dan 450 euro. Naar verwachting zal ASOS later ook een mannen variant presenteren. De prijs daarvan is nog niet bekend.

De ASOS adventskalender 2023 verwachten we begin september 2023 te koop. Bestellen kan eenvoudig online via de officiële website van ASOS. Wacht echter niet te lang met bestellen, want de afgelopen jaren waren deze kalenders binnen korte tijd volledig uitverkocht.

Bekijk het aanbod via ASOS*

Veelgestelde vragen ASOS adventskalender

Wat is de ASOS adventskalender?

De ASOS adventskalender is een aftelkalender voor Kerstmis die wordt aangeboden door de Britse online retailer ASOS. Hierin zitten beautyproducten van gerenommeerde merken verstopt.

Hoeveel kost de ASOS adventskalender?

De prijs van de ASOS adventskalender varieert elk jaar en hangt af van de inhoud. In 2023 ligt de prijs van de vrouwen adventskalender rond de 130 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van meer dan 450 euro!

Wanneer is de ASOS adventskalender te koop?

De adventskalender van ASOS is verkrijgbaar vanaf september. Wacht echter niet te lang met bestellen, want de voorraad is beperkt en OP=OP.

Wat is de inhoud van de ASOS adventskalender?

De inhoud van de ASOS adventskalender is ieder jaar anders. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat de kalender gevuld is met beautyproducten van gerenommeerde merken. Denk aan Ren, The Ordinary, Caudalie en Rituals.

Is de ASOS adventskalender de moeite waard?

Wat ons betreft: JA! Wie alle producten uit deze adventskalender los koopt, betaalt maar liefst ruim twee keer zoveel. Daarbij is het ook een leuke manier om kennis te maken met nieuwe beautyproducten.