NUXE adventskalender 2022

De Nuxe adventskalender 2022 staat klaar om samen met jou af te tellen naar Kerstmis. De beauty adventskalender heeft dit jaar een design meegekregen dat meteen opvalt. De kalender heeft een gouden voorkant met roze accenten. Zodra je de kalender openklapt, valt de groene kleur op met een goudkleurige boom en goudkleurige nummers.

Buiten het design is ook de inhoud er één die je niet wil missen. Niet voor niets houden veel vrouwen van NUXE. Het Franse bedrijf heeft skincare ontwikkeld dat de wonderen van de natuur combineert met de kennis van de wetenschap. Juist die producten vind je dit jaar ook terug in deze exclusieve aftelkalender. Je bestelt de NUXE adventskalender via Douglas* en Lookfantastic*. In deze review vertellen we je alles over de inhoud en prijs van de Nuxe adventskalender 2022.

Bekijk de NUXE adventskalender op Douglas*

NUXE adventskalender 2022

NUXE is ook dit jaar weer terug met een gloednieuwe adventskalender. Het design steekt wat ons betreft met kop en schouders boven veel andere designs uit. De kleuren zijn opvallend en toch geeft het de kalender een luxe uitstraling mee. Wij worden helemaal gelukkig van de combinatie van mooi groen met goudkleurige accenten.

Met deze beauty adventskalender mag je vanaf 1 december iedere dag een deurtje openen. In totaal tref je 24 verschillende verrassingen aan in de kalender. De luikjes in deze kalender vind je pas terug als je de adventskalender NUXE openklapt. Net als bijvoorbeeld de Lipton adventskalender en de Clarins adventskalender is gekozen voor een soort ‘boek-vorm’.

Adventskalender NUXE open
Adventskalender NUXE open

Wat zit er in de adventskalender NUXE

De inhoud van de adventskalender NUXE bestaat alleen uit producten van het merk zelf. Gekozen is voor 24 skincare en andere verzorgingsproducten. Denk daarbij aan heerlijk ruikende parfum, huidolie, verschillende crèmes, douchegels en nog veel meer.

Door de diversiteit aan producten, is deze NUXE kerstkalender een leuke manier om kennis te maken met de producten die het bedrijf aanbiedt. De travel-size producten maken het eenvoudig om de producten mee te nemen op een vliegvakantie. Daarnaast zijn alle producten ook nog eens 100% vegan. De complete inhoud van de adventskalender NUXE is hier terug te vinden.

  • De NUXE adventskalender 2022 bevat alles voor lichaam en huid! Met onder meer heerlijke eau de parfum om heerlijk te ruiken met Kerstmis.
  • Alle producten in de adventskalender NUXE zijn 100% vegan en een leuke manier om kennis te maken met het assortiment van het Franse bedrijf.
  • Deze beauty adventskalender valt met zijn prachtige design meteen op en is een leuke aanwinst voor bij je kerstdecoratie!

Waar is de NUXE adventskalender 2022 te koop?

Kerstmis wordt dit jaar een stuk leuker als je kunt aftellen met de NUXE adventskalender 2022. Maar waar is deze kerstkalender precies te koop? Geen zorgen, je bestelt hem dit jaar gewoon eenvoudig online. Bestellen kan via Douglas* en Lookfantastic*. De kalender wordt in beide gevallen gratis bij je thuisbezorgd. Wacht echter niet te lang met het plaatsen van je bestelling, want deze kalender is ieder jaar maar beperkt beschikbaar. Ga jij dit jaar voor de NUXE adventskalender 2022?

Bekijk de NUXE adventskalender op Douglas*

Veelgestelde vragen over de adventskalender NUXE

Vannaf wanneer is de NUXE adventskalender 2022 te koop?

De NUXE adventskalender 2022 is sinds september online te koop.

Wat kost de adventskalender NUXE?

De adventskalender NUXE wordt verkocht voor 79,99 euro. Door de adventskalender sale goed in de gaten te houden, scoor je hem soms ook met korting!