Pukka adventskalender 2023

Maak kennis met de gloednieuwe Pukka adventskalender 2023. Dit jaar is het merk terug met niet één, maar liefst twee thee adventskalenders. Wie graag thee drinkt, heeft misschien al eens kennis gemaakt met de smaken van Pukka. Zo staat het merk bekend om zijn biologische kruidenthee. Dat is echter lang niet het enige dat Pukka voor je in petto heeft.

Dit jaar maak je kennis met de Pukka thee adventskalender 2023. Daarbij heb je dit jaar de keuze uit twee verschillende soorten: De reguliere adventskalender in de kleur blauwdie je uitklapt waarbij alle smaakjes meteen zichtbaar zijn en een gloednieuwe variant in de vorm van een boek. Je bestelt ze via bol.com*, Amazon* of Plein*. In dit artikel vertellen we je alles over de prijs, inhoud en waar je de Pukka adventskalender 2023 koopt.

Bekijk de Pukka kalender op bol.com*

Bekijk de Pukka kalender op Amazon*

Hoe ziet de adventskalender Pukka 2023 eruit?

De adventskalender Pukka 2023 is bekend. Dit jaar heeft Pukka ervoor gekozen om zijn thee adventskalender van een feestelijke kleur te voorzien. Door de blauwe doos met groene planten en rode en oranje accenten brengt hij je meteen in kerststemming. De vreugde begint echter pas echt zodra je de doos van de Pukka adventskalender openmaakt en alle 24 smaken tevoorschijn komen.

Ondanks dat je de smaken meteen ziet, vinden wij het concept van deze adventskalender erg leuk gedaan. Zo kun je hem bijvoorbeeld aan de muur hangen en daar valt de grote adventskalender meteen op. Boven iedere smaak vind je welke dag bij de smaak hoort. Het is dan ook iedere dag even zoeken naar het juiste cijfertje voor de smaak van vandaag. Je bestelt de Pukka adventskalender 2023 via bol.com*, Amazon* of Plein*.

Pukka thee adventskalender 2023
Pukka thee adventskalender 2023

Niet één, maar twee thee adventskalenders

Naast deze klassieke Pukka adventskalender 2023 die we inmiddels wel kennen, maken we dit jaar ook kennis met een zogenaamd thee boek. Deze adventskalender heeft wat ons betreft wel wat weg van de Pickwick adventskalender. Niet alleen het boek-design komt overeen, maar ook het feit dat je van iedere smaak twee zakjes tegenkomt. Daarmee tel je niet alleen, maar samen met een andere thee liefhebber af naar Kerstmis.

De boek adventskalender Pukka beschikt ook over een prachtig design. Zo zien we volop bloemen terug op de blauwe doos. Dat design loopt ook binnenin de adventskalender door. Kopen doe je via Plein*.

Adventskalender Pukka boek
Adventskalender Pukka boek

Wat zit er in de Pukka kalender?

De rode adventskalender Pukka bestaat uit in totaal 24 zakjes biologische kruidenthee. Zo heb je vanaf 1 december tot en met kerstavond iedere dag een heerlijke nieuwe theesmaak. Dat kan een kruidenthee, fruitthee of groene thee zijn. Tot de smaken behoren onder meer een aantal bijzondere. Denk aan cacao chai, citroengras en gember, pepermunt met zoethout en matcha green.

Het boek bevat maar liefst 48 biologische theesmaken. Deze thee adventskalender Pukka is dan ook perfect geschikt om samen met een geliefde af te tellen naar Kerstmis. Ook tot de inhoud van deze adventskalender behoren een aantal bijzondere smaken. Denk aan blackcurrant beauty, wild apple & cinnamon, licorice & cinnamon, English breakfast, three chamomile en turmeric gold.

Adventskalender thee Pukka 2023
Adventskalender thee Pukka 2023

Pukka thee adventskalender kopen

De Pukka thee adventskalender bestel je eenvoudig online. Wees er wel op tijd bij, want dit is een van de meest populaire thee adventskalenders van het jaar. Daarmee gaat hij ieder jaar de concurrent aan met onder meer de Lipton adventskalender. Je bestelt de kleine adventskalender Pukka bij bol.com*, Plein* of Amazon*. De grote adventskalender Pukka in de vorm van het boek bestel je via bol.com* of Plein*. Kies jij voor de Pukka thee adventskalender 2023?

Bekijk de Pukka kalender op bol.com*

Bekijk de Pukka kalender op Amazon*

Veelgestelde vragen over de Pukka adventskalender 2023

Wanneer is de Pukka adventskalender te koop?

De Pukka adventskalender is per direct online te koop bij zowel bol.com of Amazon.

Zijn er meer thee adventskalenders te koop in 2023?

Ja, dit jaar scoor je meerdere thee adventskalenders. Bekijk daarvoor ons thee adventskalender overzicht.

Is de adventskalender Pukka met korting te koop?

Soms is de adventskalender Pukka in de aanbieding te koop. Houd daarvoor de adventskalender sale goed in de gaten!

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!