Yogi Tea adventskalender 2023

De Yogi Tea adventskalender 2023 is verschenen. De afgelopen jaren groeide deze thee adventskalender uit tot een favoriet onder veel theedrinkers. Dit jaar is hij terug met een geheel vernieuwd design en met opnieuw 24 bestsellers uit het assortiment van Yogi Tea. Dat betekent dat je in de dagen in aanloop naar Kerstmis kunt genieten van overheerlijke nieuwe theesmaken die je misschien nog nooit hebt geproefd.

Mede door zijn zeer betaalbare prijs is de Yogi thee adventskalender een ideale kalender om cadeau te geven. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om deze aftelkalender cadeau te doen op Pakjesavond? Je bestelt deze thee kalender eenvoudig online bij bol.com* en Amazon*. Wij vertellen je graag alles over de Yogi Tea adventskalender 2023.

Bekijk de Yogi Tea adventkalender op bol.com*

Yogi Tea Advent Calendar 2023

Het design van de Yogi Tea adventskalender 2023

De Yogi Tea adventskalender heeft dit jaar een compleet nieuw design meegekregen. Op de voorkant tref je dit jaar een gezellig tafereel aan. Op de voorkant zie je een kerstman die met een grote glimlach door de sneeuw glijdt op zijn slee. In deze slee heeft hij alle cadeautjes die hij komt afleveren.

De Yogi adventskalender klap je vervolgens helemaal open in vier delen waarna het feestje echt begint. De gezelligheid die je op de voorkant van de doos zal zag, gaat binnenin verder. Het voelt alsof we binnenstappen in een soort hotel. Bij ieder vakje worden we dan ook meegenomen naar een stukje gezelligheid. In totaal vind je 24 vakjes terug op de doos. Daarmee tel je van 1 december af naar Kerstmis.

Adventskalender Yogi Tea
Adventskalender Yogi Tea

Wat is de inhoud van de Yogi thee adventskalender?

Het allerbelangrijkste is natuurlijk wat de inhoud is van deze Yogi thee adventskalender. Daarover hebben we goed nieuws. De kerstkalender van Yogi Tea is namelijk volledig gevuld met bestsellers. Daarbij is rekening gehouden met de periode van het jaar waardoor je dus vooral kerst smaken in de kalender terugvindt.

Tot de smaken in deze ayurvedische adventskalender thee Yogi behoren dan ook onder meer Gember, Chocolade en groene thee. Misschien zegt je dat nog niet meteen heel veel, maar we kunnen je beloven dat alle smaken 100% biologisch zijn.

Yogi Tea adventskalender 2023 kopen bij Holland and Barrett

De Yogi Tea adventskalender 2023 koopt je dit jaar gewoon bij Holland and Barrett. Je bestelt de Christmas adventskalender eenvoudig online. Bij bestellingen vanaf 20 euro wordt de kalender ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Extra leuk is dan ook om er meteen twee te kopen zodat je er één cadeau kunt doen aan een andere theeliefhebber.

Bekijk de Yogi Tea adventkalender op Holland & Barrett*

Waar is de Yogi adventskalender nog meer te koop?

Helaas is de Yogi adventskalender niet makkelijk terug te vinden in de winkels. Online is hij daarentegen wel volop beschikbaar en daarvoor hoef je niet eens de deur uit. Zo kun je de Yogi adventskalender ook bestellen bij bol.com* en Amazon.

We hebben wel nog een belangrijke tip voor je: Wacht niet te lang met bestellen. Deze adventskalender was vorig jaar namelijk zo populair dat hij volop werd verkocht. Daardoor was hij bij veel webwinkels al ver voor 1 december uitverkocht. Wees er dan ook op tijd bij en wacht niet te lang met bestellen.

Bekijk de Yogi Tea adventkalender op bol.com*

Yogi Tea Advent Calendar 2023

Review adventskalender Yogi Tea

De adventskalender Yogi Tea is een van onze favoriete thee adventskalenders om mee af te tellen naar Kerstmis. Ieder jaar prijkt deze adventskalender gevuld met heerlijke biologische theeën dan ook bij ons op het dressoir. De verscheidenheid aan theesmaken en de leuke inspirerende quotes in de doos maken deze aftelkalender een genot om mee af te tellen naar de feestdagen.

Extra leuk is dat je na afloop ook meteen weet welke smaken van de Yogi Tea adventskalender je echt lekker vindt en die zeker nog eens de moeite waard zijn om na te bestellen. Het enige minpunt is dat deze adventskalender alle smaken slechts één keer aanbiedt. Daardoor is hij wat minder geschikt om samen met een geliefde te gebruiken. Gelukkig is daar met de Pickwick adventskalender wel een goed alternatief voor.

Adventskalender Yogi Tea
Adventskalender Yogi Tea

Yogi Tea Christmas thee

Wil je de feestdagen nóg leuker maken? Dan is deze speciale Yogi Tea Christmas Tea ook een leuke aanrader. Hierin vind je zeventien keer ayurvedische kruidenthee die je meteen in wintersfeer brengen. In dit speciale doosje vind je de bijzondere smaak honing, kaneel en steranijs. Deze Yogi Tea Christmas thee bestel je bij Holland and Barrett.

Yogi thee adventskalender 2022

Naast de adventskalender van dit jaar, kun je ook nog kiezen voor die van 2022. Deze is namelijk ook nog beschikbaar op verschillende plekken. De Yogi adventskalender van vorig jaar klap je helemaal open in vier delen waarna het feestje echt begint. De wagen die je op de voorkant al zag, zie je hier terug. Daaruit blijkt dat er middenin de wagen van alles gebeurt. Bij ieder kleurrijk kersttafereel hoort een nummer. Die corresponderen met de dagen van 1 tot en met 24 december. Zo tel je dus in 24 dagen af naar Kerstmis met iedere dag een heerlijk kopje thee.

Tot de smaken in deze ayurvedische adventskalender thee van Yogi behoren dan ook onder meer Throat Comfort, Turmeric Chai, Curcuma Orange, Bright Mood, Ginger Orange en Breath Deep. Misschien zegt je dat nog niet meteen heel veel, maar we kunnen je beloven dat alle smaken 100% biologisch zijn. Met onder meer rooibos, sinaasappel, kaneel, gember, zoethout en kruidnagel. Bestellen kan via bol.com* en Amazon*

Yogi thee adventskalender 2022
Yogi thee adventskalender 2022

Veelgestelde vragen over de Yogi thee adventskalender 2023

Wanneer is de Yogi thee adventskalender 2023 te koop?

De Yogi thee adventskalender 2023 is per medio september te koop.

Wat kost de Yogi Tea adventskalender in 2023?

De Yogi Tea adventskalender wordt verkocht voor de prijs van 12,99 euro. Zo nu en dan scoor je hem in de aanbieding zelfs met korting. Volg daarvoor de adventskalender sale.

Wat zit er in de adventskalender van Yogi Tea?

De adventskalender van Yogi Tea is gevuld met 24 verschillende soorten thee. In alle gevallen gaat het om ayuvedische kruidenthee. Daarbij vind je verschillende smaken die speciaal voor Kerstmis zijn gemaakt.