Dolce Gusto adventskalender 2022

De Dolce Gusto adventskalender zit gevuld met de lekkerste koffie capsules. Hiermee kun je op een leuke manier verschillende koffiesmaken uitproberen. Hierdoor hoef je van een speciale smaak niet een hele doos in huis te halen enkel om hem te kunnen proeven. In totaal vind je hierin 24 capsules die werken op jouw Dolce Gusto koffiemachine. Leuk om te geven en te krijgen. Wie ga jij verwennen met de Dolce Gusto adventskalender?

Bekijk de Dolce Gusto adventskalenders op bol.com*

Dolce Gusto adventskalender met koffie

Dankzij de Dolce Gusto adventskalender met koffie is de decembermaand smaakvol. Vanaf 1 december tot Kerstavond proef je ieder dag een heerlijke smaak. Hij is ideaal voor de koffieliefhebber die een Nespresso apparaat of Dolce Gusto koffiemachine heeft staan. Achter ieder deurtje zitten een smaakvolle koffie-verrassing verstopt. Perfect om verschillende smaken te proberen. Ga jij met deze adventskalender Dolce Gusto koffie uitproberen? Ieder kop smaakt heerlijk.

Wat zit erin?

Achter iedere koffie vind je een capsule met zwarte koffie. Dit betekent dus dat ze altijd zonder melk en suiker zijn. Tussen de capsules vind je diverse originele Dolce Gusto smaken, waaronder tijdloze klassiekers en nieuwe favorieten. Wat er precies in zit kun je maar op een manier achter komen en dat is natuurlijk door hem zelf in huis te halen.

Waar koop je de Dolce Gusto adventskalender?

De Dolce Gusto variant is een van de koffie adventskalenders die je dit jaar koopt. Naast de nespresso adventskalender en L’or adventskalender is die van Dolce Gusto een van de meest populaire. Je bestelt deze kalender eenvoudig online via bol.com*. De webgigant zorgt ervoor dat je de kalender ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd krijgt. Wacht echter niet te lang met bestellen, want voor je het weet is deze aftelkalender volledig uitverkocht.

Bekijk de Dolce Gusto adventskalenders op bol.com*