Mini Brands adventskalender 2023

De Mini Brands adventskalender 2023 is een populaire kerstkalender die gevuld is met verschillende miniatuurversies van bekende merken en producten. Achter elk van de 24 deuren van de adventskalender vind je een miniatuur, zoals mini-verpakkingen van voedsel, dranken, schoonheidsproducten, speelgoed en meer.

Het unieke aspect van de Mini Brands-producten is het verzamelbare karakter, waardoor het een geweldig cadeau is voor verzamelaars en liefhebbers van miniaturen. Met 24 cadeautjes is het elke dag een verrassing om te ontdekken welk product er achter het deurtje zit. Het leuke is dat de Mini Brands adventskalender 2023 geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Je bestelt hem exclusief via de Nederlandse Amazon* of de Duitse Amazon*.

Bekijk de adventskalender op Amazon

Bekijk de adventskalender op Amazon

Wat is de Mini Brands adventskalender 2023?

De Mini Brands adventskalender 2023 is voor veel kinderen misschien wel de leukste manier om af te tellen naar Kerstmis. De kalender bestaat uit 24 deurtjes, een voor elke dag in december tot aan Kerstmis. Achter elk deurtje bevindt zich een miniatuur van een bekend merk of product. Ze zien er echt uit als je het mij vraagt.

Voor het ontwerpen van de mini-producten heeft het bedrijf achter deze miniaturen gebruik gemaakt van de originele verpakkingen van merken. Dit zorgt ervoor dat ze zo veel mogelijk op de echte producten lijken. Deze miniaturen kunnen variëren van voedsel- en drankverpakkingen tot speelgoed en schoonheidsproducten. Hierdoor zit er voor iedereen wel iets leuks bij. Persoonlijk ben ik groot fan van de super kleine speelgoed-verpakkingen waarin je dan ook echt een kleine uitvoering van het product ziet. Denk aan een super kleine Rubiks kubus.

Adventskalender Mini Brands
Adventskalender Mini Brands

Wat is de inhoud?

Hoewel de exacte inhoud van de Mini Brands adventskalender 2023 een verrassing is tot het moment dat je het deurtje opent, kun je een breed scala aan miniaturen verwachten die zijn gebaseerd op echte merkproducten. Voor de kalender is gekozen voor miniatuurverpakkingen van populair speelgoed. Met daarbij onder meer Carebear, Spinmaster Games, de Build a Bear Workshop en zelfs een game controller. Elk van deze items is zorgvuldig ontworpen om het originele product zo dicht mogelijk te benaderen, wat bijdraagt aan het plezier en de verrassing.

Goed om te weten is dat niet alle producten die je tegenkomt in deze adventskalender ook exclusief zijn. Een aantal ben je misschien al wel eens tegengekomen in de verrassingsballen van Mini Brands. Zes van de items vind je echter alleen terug in deze aftelkalender en zijn nergens anders te vinden.

Kopen met korting

Wil jij de Mini Brands adventskalender 2023 kopen? De Mini Brands adventskalender is beschikbaar in verschillende edities, wat betekent dat je elk jaar een nieuwe set miniaturen kunt verzamelen. Door de populariteit kan het voorkomen dat hij snel uitverkocht is. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent.

Voor deze aftelkalender is het wel belangrijk om te weten dat we hem nog niet zijn tegengekomen in fysieke winkels. Sowieso is hij in Nederland vrij lastig te vinden. Je bestelt hem dan ook exclusief via de Nederlandse Amazon* of de Duitse Amazon*. Wil je de kalender met korting kopen? Houd onderstaande prijzen dan goed in de gaten. Door alert te blijven, kun je mogelijk een goede deal vinden en de Mini Brands adventskalender 2023 kopen voor een leuke prijs.

Bekijk de adventskalender op Amazon

Bekijk de adventskalender op Amazon

Mini Brands adventskalender