Bosch adventskalender 2023

Dit jaar maken we voor het eerst kennis met de Bosch adventskalender 2023. De laatste jaren hebben we al heel wat verschillende gereedschap adventskalenders voorbij zien komen. Zo was Wera er eigenlijk al vanaf het begin bij. Dit jaar zien we steeds meer nieuwe adventskalenders met gereedschap verschijnen, waaronder dus die van Bosch.

Deze kalender bevat in totaal 24 deurtjes waarmee je aftelt naar Kerstmis. Aan het einde van de rit heb je een 28-delige gereedschapsset inclusief opbergtas bij elkaar verzameld. Je bestelt de Bosch adventskalender 2023 voor de adviesprijs van 54,99 euro via de Duitse Amazon*. Wees er snel bij, want het zou ons niets verbazen als deze kalender binnen de kortste keren volledig is uitverkocht.

Bekijk op Amazon*

€54,99
4 nieuw vanaf €54,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 1:56 am
Amazon.de

Review Bosch adventskalender

Dit jaar zijn er meer gereedschap adventskalenders uitgebracht dan ooit tevoren. Zo maakten we dit jaar kennis met adventskalenders van Milwaukee en Metabo. Ook de Action en de Lidl kwamen met hun eigen gereedschap aftelkalender. Nu is het de beurt aan Bosch en daar zijn we erg blij mee. Deze adventskalender biedt namelijk tools van de allerbeste kwaliteit.

Bosch is tenslotte een van de betere merken als het gaat om gereedschap. Het is dan ook de ideale adventskalender voor de doe-het-zelver. Of je nu een starter bent of al wat meer ervaring hebt, deze Bosch adventskalender is het ideale cadeau.

Pluspunten

 • ✅ Gereedschap van de allerbeste kwaliteit die je van Bosch gewend bent.
 • ✅ Tel af naar Kerstmis en verzamel ondertussen een gereedschapsset bij elkaar.
 • ✅ Met een adviesprijs van 54,99 euro een betaalbare keuze.

Minpunten

 • ❌ Slechts 28-delig, er zijn gereedschap adventskalenders die meer producten bevatten.
 • ❌ Beschikbaarheid: Je moet er snel bij zijn, anders is hij volledig uitverkocht nog voordat je het door hebt.
Bosch adventskalender design
Bosch adventskalender design

Het design

De Bosch adventskalender 2023 doet iets wat veel andere kalenders vergeten zijn. Het brengt namelijk de kerstsfeer in huis. Gekozen is voor een groene doos met op de voorkant een kerstig tafereel. Je ziet namelijk de kerstman bij de openhaard zitten terwijl hij zijn slee repareert met zijn Bosch gereedschap. Ook zien we een kerstboom waaronder een cadeautje van Bosch verstopt ligt. Alles aan deze aftelkalender brengt je in de kerstsfeer.

De inhoud

Het belangrijkste is natuurlijk de inhoud en ook daarvoor zit je goed bij Bosch. Het merk heeft er alles aan gedaan om een DIY-handgereedschapsset bij elkaar te verzamelen en dat is wat ons betreft zeker gelukt. Zo vind je in de kalender een opbergtas, ratelsleutel, universele schroevendraaier, vouwmes, bits, krachtdoppen en een flessenopener. Laatstgenoemde komt dan weer goed van pas bij je bier adventskalender. Een overzicht van de inhoud:

 • Kleine stoffen opbergtas
 • ¼” ratelsleutel
 • Universele schroevendraaier
 • Vouwmes
 • Flessenopener
 • Bits en krachtdoppen
Adventskalender Bosch inhoud
Adventskalender Bosch inhoud

Beoordelingsscore

Onze beoordeling:

4.5/5 – De Bosch adventskalender krijgt van ons een 4.5 uit 5 sterren. Eigenlijk heeft het merk gedaan waar veel andere merken dit jaar niet in zijn geslaagd. Het heeft een adventskalender op de markt gebracht waarbij je meteen aan kerst moet denken als je ernaar kijkt. Daarnaast zijn we tevreden over de kwaliteit van de items in de adventskalender en biedt het alles wat je doorgaans nodig hebt als doe-het-zelver.

Daarbij is hij met een adviesprijs van 54,95 euro ook nog eens goed betaalbaar. Vooral omdat gereedschap sowieso niet echt goedkoop is. Ken jij iemand die binnenkort op zichzelf gaat wonen en wel een kickstart kan gebruiken? Dan is deze adventskalender van Bosch zeker een aanrader.

Bosch adventskalender 2023 kopen

De Bosch adventskalender zijn we in Nederland en België helaas nog niet tegengekomen. Niet getreurd, je bestelt deze aftelkalender dit jaar gewoon vanuit je luie stoel. Zo koop je hem eenvoudig online voor de adviesprijs van 54,95 euro bij de Duitse Amazon*. De winkelgigant zorgt er vervolgens voor dat hij bij je thuis wordt bezorgd.

Bekijk op Amazon*

€54,99
4 nieuw vanaf €54,99
Laatste prijsupdate: 2 december 2023 1:56 am
Amazon.de

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!