Lidl adventskalender

Wil jij een Lidl adventskalender kopen? De supermarktketen heeft ieder jaar weer een leuk en gevarieerd aanbod aan kerstkalenders. Ook in 2022 zien we dit aanbod weer terug. Vaak kun je de bij Lidl adventskalenders gewoon online bestellen, waardoor je niet voor de deur hoeft te wachten totdat de supermarkt zijn deuren opent. Jij koopt ze namelijk gewoon vanaf de bank. 😉 We geven je op deze pagina een heel handig overzicht van alle beschikbare adventskalenders bij Lidl.

Bekijk de adventskalenders op Lidl

LIVARNO adventskalender

De leukste adventskalender bij LIDL is naar onze mening die van LIVARNO. Dit is een hele leuke houten adventskalender die te vullen is met maar liefst 24 leuke, kleine cadeautjes. Zo kun je van 1 tot 24 december iedere dag een cadeautje openen. Dit kan van alles zijn. Wissel lekkere snoepjes bijvoorbeeld af met kleine speeltjes of vul een kalender met unieke theesmaken. Het is allemaal mogelijk. 

Hij is gemaakt van hout, zodat deze niet snel kapot te krijgen is. Uniek aan deze Livarno Lidl adventskalender zijn de ingebouwde lampjes. De LED-lampjes hebben een levensduur van 20.000 uur. Waardoor je hier lang plezier van kunt hebben. De ingebouwde batterijtjes werken op een timer, die automatisch het dagritme bij kan houden.

Bekijk de Livarno adventskalender op Lidl

Livarno adventskalender
Livarno adventskalender

Melinera Adventskalender

De tweede adventskalender om zelf te vullen die we jullie niet kunnen onthouden is de Melinera Lidl adventskalender. Dit is een leuke kerstkalender die is voorzien van 24 kleine vakjes met laatjes. Het leuke aan deze kalender is dat je hem helemaal zelf kunt vullen met 24 kleine cadeautjes. Op deze manier kun je op geheel eigen wijze aftellen naar kerst. Tip: laat hem door iemand anders vullen, zodat je verrast wordt. Gemaakt van hard karton, zodat hij tegen een stootje kan en gerust vaker gebruikt kan worden. Extra leuk is dat hij beschikbaar is in verschillende varianten, waardoor je jouw favoriet kiest.

Bekijk de Melinera adventskalender op Lidl

Melinera adventskalender
Melinera adventskalender

Ernesto Lidl cocktail accessoires adventskalender

Dit is de ideale adventskalender voor iedere barman. Ernesto heeft namelijk een handige samenstelling gemaakt van alle tools om een cocktail te maken. Alle benodigdheden om te mixen zijn gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal. Ideaal om thuis aan de bar cocktails te maken. Dit is dan ook een erg populaire drank adventskalender.

Bekijk de Ernesto adventskalender op Lidl

Ernesto Lidl adventskalender
Ernesto Lidl adventskalender

Lidl adventskalender kopen

Wil jij een Lidl adventskalender kopen? Deze bestel je direct online op de website. Zorg er echter voor dat je er snel bij bent. De kalenders zijn namelijk populair en doorgaans snel uitverkocht. Bekijk de adventskalenders snel op de website van Lidl!

Bekijk de adventskalenders op Lidl

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!