Gabby’s Poppenhuis adventskalender 2023

Maak kennis met Gabby’s Poppenhuis adventskalender 2023. Gabby’s Dollhouse is een populaire Netflix-serie onder kinderen en dit jaar heeft de serie ook voor het eerst zijn eigen aftelkalender voor Kerstmis gekregen. Deze speciale adventskalender van Gabby’s Poppenhuis is vanaf nu verkrijgbaar in zowel Nederland als België.

Ontdek iedere dag een nieuwe verrassing van Gabby’s Poppenhuis en geniet tegelijkertijd van urenlang speelplezier. Je bestelt de aftelkalender via bol.com*, de Nederlandse Amazon* of de Duitse Amazon*. Wees er wel snel bij, want op=op. In dit artikel vertellen we je alles over de inhoud, de prijs en beschikbaarheid van de Gabby’s Poppenhuis adventskalender 2023.

Bekijk de kalender op bol.com*

Gabby's Poppenhuis Advent Calendar 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 8:50 pm

Gabby’s Poppenhuis adventskalender 2023

Dit is hem dan: de allereerste Gabby’s Poppenhuis adventskalender. Het is de perfecte adventskalender voor kinderen. Voor hen is de aanloop naar Kerstmis spannend. Niet alleen is het de vraag wat de kerstman voor ze meebrengt in december, eerder die maand is het ook nog eens de beurt aan Sinterklaas. Om op een ontspannen manier af te tellen naar Kerstmis, kan deze aftelkalender van Gabby’s Poppenhuis een handje helpen.

De kalender is gevuld met 24 betoverende cadeaus die alles te maken hebben met de betoverende wereld van Gabby en haar vrienden. Achter ieder deurtje verschuilt een wereld vol avontuur en uren speelplezier. Met de inhoud van de Gabby’s Dollhouse advent calendar kun je namelijk de verhalen uit de serie naspelen of je bedenkt gewoon je eigen verhaal.

Adventskalender Gabby's poppenhuis 2023
Adventskalender Gabby’s poppenhuis 2023

Design van een schattig poppenhuis

De Gabby’s poppenhuis adventskalender is geschikt voor zowel jongens als meisjes, al zien we toch dat hij eerder cadeau wordt gedaan aan meisjes. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het design. De kalender is namelijk zo vormgegeven dat het lijkt op een schattig poppenhuis met oortjes. Dit poppenhuis bevat echter een speciale twist. Zodra je de voorkant namelijk openklapt, komen er 24 vakjes tevoorschijn. Daarin zitten de cadeautjes verstopt waarmee je van 1 december aftelt tot aan kerstavond.

Wat zit erin?

Maar wat zit er precies in de adventskalender van Gabby’s Poppenhuis? Eigenlijk alles wat je als fan van de serie nodig hebt om jouw eigen betoverende wereld te maken. Zo vind je achter de vakjes onder meer schattige figuurtjes uit de populaire Netflix-serie. Denk naast Gabby aan Babykitty, Cakey en Pandy Poek. Daarnaast zijn er speciale editie figuren en een uniek figuur met een glinsterende parelmoer afwerking voor de feestdagen.

De kalender is naast de figuurtjes ook gevuld met negen feestelijke accessoires. Denk daarbij aan verschillende sleeën om jouw figuren te laten wintersporten, een helling, een cadeautje en stickervellen. Daarnaast bevat de kalender ook pop-up versiering van karton met een leuke kerstboom en gingerbread om de wereld van Gabby in kerststijl te beleven.

Gabby's Poppenhuis adventskalender inhoud
Gabby’s Poppenhuis adventskalender inhoud

Gabby’s Dollhouse adventskalender 2023 kopen

De Gabby’s Dollhouse adventskalender 2023 is dit jaar voor het eerst te koop. In de winkels hebben we de aftelkalender nog niet gevonden, maar online is hij wel te koop. Je bestelt de aftelkalender via bol.com*, de Nederlandse Amazon* of de Duitse Amazon*. Wacht echter niet te lang met bestellen, want voor deze kalender geldt: op=op. Ga jij dit jaar voor de Gabby’s Poppenhuis adventskaelnder 2023?

Bekijk de kalender op bol.com*

Gabby's Poppenhuis Advent Calendar 2023

Laatste Amazon prijsupdate: 26 september 2023 8:50 pm