De Peppa Pig adventskalender vol poppetjes

De Peppa Pig adventskalender is het leukste cadeau dat je fans van Peppa Pig kunt geven. Deze adventskalender bestaat uit 24 leuke verrassingen die allemaal in het teken staan van Peppa Pig en Kerstmis. Zo kunnen ook de allerkleinsten op een leuke manier aftellen naar de feestdagen.

Bekijk de Peppa Pig Adventskalender op Amazon*

Peppa Pig adventskalender

De aanloop naar Kerstmis is vaak een spannende tijd. Het is koud buiten, het wordt eerder donker en de spanningen voor het grote kerstfeest stijgen. Voor de allerkleinsten hoeft dat geen probleem te zijn. Met deze super schattige Peppa Pig adventskalender kan ieder kind op een leuke manier aftellen naar de feestdagen.

Vanaf 1 december kunnen kinderen iedere dag een deurtje openen. Achter de deurtjes vinden ze niet alleen Peppa, maar ook zijn papa en mama. Daarnaast zijn er ook een aantal toebehoren, denk aan een kerstboom, een rakket, een skatebord en een step. Extra leuk aan de kalender is dat de speelfiguren volledig beweegbaar zijn. De kalender is dan ook geschikt voor kinderen vanaf twee jaar oud.

Peppa Pig adventskalender kopen

De Peppa Pig adventskalender zijn we in Nederland helaas nog niet tegen gekomen, maar in het buitenland is hij wel te koop. Bij Amazon* kun je de adventskalender bijvoorbeeld bestellen. De kalender wordt dan ook gewoon in Nederland bezorgd.

Bekijk de Peppa Pig Adventskalender op Amazon*

Bekijk de inhoud van de Peppa Pig adventskalender

Peppa Pig adventskalender inhoud

Leave a Comment