Finaste adventskalender 2023

Tel af naar Kerstmis met de Finaste adventskalender 2023. Wil jij dit jaar stralen tijdens de feestdagen? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte adventskalender voor jou gevonden. Finaste staat bekend om haar prachtige trend sieraden en accessoires om jouw outfits af te stijlen. Een aantal van deze prachtige exemplaren vind je terug in de exclusieve aftelkalender van het bedrijf.

De Finaste adventskalender is per direct te bestellen via de officiële website van het merk. De kalender is in de pre-order te koop voor 49,99 euro, terwijl de inhoud een waarde heeft van meer dan 200 euro! Jij bepaalt zelf of je kiest voor zilverkleurige sieraden of goudkleurig. Vanaf begin november krijg je jouw bestelling vervolgens gratis thuisbezorgd.

Bekijk de Finaste adventskalender bij Finaste

Dé sieraden adventskalender van 2023

Finaste is dit jaar de leverancier van dé sieraden adventskalender van 2023. Finaste staat voor ‘De Mooiste’ en het bedrijf heeft wat ons betreft de mooiste sieraden adventskalender van 2023 afgeleverd. Het design van de kalender ziet er vrij simpel uit, maar heeft wel meteen een luxe uitstraling. In een zwart vierkant doosje met deksel zitten elf kleinere doosjes verstopt. Nu horen we je denken: ’11? Een adventskalender heeft toch altijd 24 vakjes?’ Vaak is dat wel het geval, maar tegenwoordig zien we steeds vaker dat bedrijven afwijken van de norm.

Deze sieraden adventskalender van Finaste is daar een goed voorbeeld van. Hoe je hem gebruikt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Zo kun je bijvoorbeeld op 13 december beginnen met aftellen en vanaf dan iedere dag een cadeautje tevoorschijn halen. Zo haal je de laatste verrassing op kerstavond uit de kalender.

Dit jaar zijn er twee verschillende soorten adventskalenders van Finaste:

  • Zilverkleurige Finaste adventskalender met alle sieraden in de kleur zilver.
  • Goudkleurige adventskalender met alle sieraden in de kleur goud.
Aftellen met sieraden
Aftellen met sieraden

Finaste adventskalender 2023 inhoud

De Finaste adventskalender is ook dit jaar weer met veel zorg samengesteld. Zo hebben de sieraden die je terugvindt in de kalender een waarde van meer dan 200 euro. Maar wat mag je precies verwachten van de inhoud? Finaste heeft in zijn kalender elf exclusieve en waterproof sieraden verstopt. Deze sieraden zijn afkomstig uit nieuwe collecties of zijn zelfs speciaal voor deze adventskalender ontworpen.

Om je alvast een voorproefje te geven, kunnen we al een paar items uit de adventskalender van Finaste verklappen. Zo kom je in ieder geval een tennis ketting, een mini clover armband en tennis oorbellen tegen. Het leukste aan de sieraden is dat ze leuk met elkaar te combineren zijn. Zo heb je meteen een leuke collectie sieraden bij elkaar in jouw favoriete kleur.

  • Gevuld met elf exclusieve & waterproof sieraden
  • Met onder meer ringen, oorbellen, kettingen en armbanden.
  • Een aantal van de sieraden zijn speciaal voor de adventskalender ontworpen en dus niet los te koop.
  • De totale waarde bedraagt meer dan 200 euro (!)
Adventskalender Finaste 2023
Adventskalender Finaste 2023

Waar koop je de Finaste adventskalender?

Wil jij met de adventskalender van Finaste aftellen naar Kerstmis? Dan raden we je aan om niet te lang te wachten met bestellen. Sieraden adventskalenders zijn tenslotte schaars en al helemaal voor een nette prijs. Die van Finaste bestel je nu exclusief via de officiële website voor een prijs van 49,99 euro.

Daarmee bespaar je flink op de aanschaf van losse sieraden, want de totale waarde bedraagt maar liefst 200 euro! Wie de kalender nu alvast bestelt, is verzekerd van een adventskalender. Vanaf begin november worden ze daadwerkelijk uitgeleverd. Verras jij dit jaar iemand of misschien wel jezelf met de Finaste adventskalender?

Bekijk de Finaste adventskalender bij Finaste

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!