Rituals adventskalender 2022

De Rituals adventskalender 2022 is gepresenteerd! Dit jaar wordt het groots uitgepakt en wij kunnen je alles vertellen over de 2022 adventskalender van Rituals. Dit jaar brengt Rituals vier verschillende adventskalenders uit.

Dit jaar zal het gaan om vier verschillende varianten, namelijk:

Elk jaar zijn de kalenders snel uitverkocht en ook dit jaar zijn ze weer een groot succes. Niet alleen vanwege het design, maar ook de inhoud. Iedere kalender van Rituals is gevuld met 24 heerlijke verzorgingsproducten van het eigen merk. Hierdoor kun je op een leuke manier met zo’n adventskalender Rituals producten uitproberen.

Voor de kerstmaand kiest het cosmeticabedrijf voor drie verschillende beauty adventskalenders. Bestellen kan via bol.com*, ICI Paris XL* of de Bijenkorf. Met dit artikel houden we je op de hoogte over alles rondom de Rituals adventskalender 2022.

Bekijk de Rituals adventskalender op bol.com*

Rituals adventskalender 2022 als kerstboom

Kenmerkend aan de adventskalenders van Rituals van dit jaar is dat deze allen een kerstboom bevatten. Zowel met de goedkopere 2D Rituals kerst Advent kalender als de luxe 3D adventskalender en de premium aftelkalender zet je je eigen kerstboom in elkaar. Daarbij heeft Rituals dit jaar twee kleuren die in alle adventskalenders terugkomen: blauw en goud.

De keuze voor een derde Rituals adventskalender 2022 is nieuw. Voorheen koos Rituals maar voor twee varianten, maar dit jaar pakt het bedrijf het met zijn adventskalenders nog grootser aan. De aftelkalenders werd in augustus 2022 bekendgemaakt. We vertellen je graag meer over de prijs, inhoud, het design en de waarde.

Rituals adventskalender 2022 3D blauw
Rituals adventskalender 2022 3D blauw

De populaire kalender van Rituals

Rituals is er met zijn adventskalenders in geslaagd om tot een van de favoriete adventskalenders van vele uit te groeien. De verwachtingen van de Rituals adventskalender 2022 zijn dan ook opnieuw hoog. Dat ze zo populair zijn, is uiteraard niet zonder reden. Het bedrijf doet er al jaren alles aan om een leuke adventskalender op de markt te brengen waarbij aandacht is besteed aan zowel het design als de inhoud.

Al in de eerste jaren dat Rituals een adventskalender uitbracht, werd er gekozen voor twee verschillende varianten. De eerste Rituals adventskalender was toentertijd een 2D kerstboom en de iets duurdere variant was een 3D kerstboom. Deze laatste kerstboom moest zelf nog in elkaar gezet worden en de cadeautjes hingen als ornamenten in de boom. Juist deze prachtige adventskalenders heeft Rituals in 2022 teruggebracht.

Rituals adventskalender 2022 2D 3D
Rituals adventskalender 2022 2D, Deluxe en Premium 3D

Rituals adventskalender 2022: De 2D adventskalender

De eerste Rituals adventskalender 2022 is een prachtige 2D kerstboom. Deze adventskalender is als het ware een doos waarop je 24 nummertjes tegenkomt en waarbij je flappen aan de buitenkant vastzet om het op een kerstboom te laten lijken. Voor de platte kerstboom is gekozen voor de kleur donkerblauw met gouden accenten. Daarmee is afgestapt van het grachtenpand.

De Rituals 2D adventskalender wordt verkocht voor 69,50 euro via bol.com*, ICI Paris XL* en de Bijenkorf. De inhoud heeft een waarde van maar liefst 130 euro. Je kunt dan ook iedere dag een nieuwe verrassing verwachten met deze 2D adventskalender. De inhoud bestaat uit onder meer:

 • Producten uit de populaire collecties van Rituals met onder meer Sakura, Jing, Karma en Mehr.
 • In totaal vier geurkaarsen die mooi te gebruiken zijn voor de adventszondagen.
 • Heerlijke verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen.

Bekijk deze Rituals kalender op bol.com*

Rituals adventskalender 2D 2022 inhoud
Rituals adventskalender 2D 2022 inhoud

The Ritual of Advent: Deluxe 3D adventskalender

In 2022 maken we ook kennis met The Ritual of Advent: Deluxe 3D adventskalender. Een aantal jaar geleden zagen we dit design al eens verschijnen in de kleuren groen en rood, maar dit jaar is hij eindelijk terug in een gloednieuwe kleur. Daarmee is voor de Rituals adventskalender 3D afscheid genomen van het Advent Deluxe kerstdorp.

Het allerleukste aan de Deluxe 3D adventskalender van Rituals is dat je hem zelf nog in elkaar moet zetten. Zodra je dat gedaan hebt, heb je meteen de kerstsfeer in huis gehaald. Bij deze kalender zitten ook lampjes meegeleverd om hem nog gezelliger te maken. Dit jaar bestel je de 3D adventskalender voor 99,50 euro en heeft de inhoud een waarde van liefst 160 euro. Bestellen kan via de Bijenkorf.

Bekijk deze Rituals kalender op bol.com*

Rituals adventskalender 2022 3D
Rituals adventskalender 2022 3D

Inhoud Rituals Deluxe adventskalender 2022

De grote vraag is: Wat is dan precies de inhoud van de Rituals Deluxe adventskalender 2022? Net als bij de 2D adventskalender kun je ook bij de 3D kalender rekenen op producten uit de populairste lijnen van Rituals. Met daarbij Ritual of Mehr, Ritual of Karma, Ritual of Jing, Ritual of Hammam en Ritual of Ayurveda. Die 24 verrassingen zitten verstopt in de versiering van de kerstboom.

De producten in deze adventskalender zijn ieder jaar alleen net iets duurder. Ook kun je rekenen op exclusieve producten. Een overzicht van de inhoud van de Rituals Deluxe adventskalender 2022:

 • Vier heerlijke geurkaarsen van Rituals.
 • Verschillende verzorgingsproducten met onder meer haarmaskers, lippenbalsem en een exclusieve zeep.
 • Producten voor het haar en lichaam met body lotion, shower gel, shampoo en conditioner.
 • Heerlijke producten van Rituals voor in huis. Denk aan geurstokjes, wasmiddel en wasverzachter.
Inhoud Rituals 3D adventskalender 2022
Inhoud Rituals 3D adventskalender 2022

The Rituals of Advent: Premium adventskalender (3D)

Tot slot maken we dit jaar kennis met The Rituals of Advent: Premium adventskalender 3D. Deze adventskalender heeft qua uiterlijk wel iets weg van de hierboven genoemde Deluxe adventskalender, alleen is een stuk groter dan zijn kleine broertje. Daarbij heeft de Rituals Premium adventskalender 2022 qua inhoud ook veel meer te bieden.

Deze adventskalender 2022 Rituals biedt je namelijk niet alleen mini producten, maar vooral veel full-size producten voor huis, lichaam, bad en verzorging. Deze variant is dan ook een stuk duurder dan de hierboven genoemde adventskalenders. Deze goudkleurige kerstboom wordt verkocht voor 149,50 euro en heeft een waarde van maar liefst 250 euro! Een voorproefje overzicht van de inhoud:

 • Inclusief full-size artikelen als de populaire geurstokjes in de heerlijke geur Wild Fig en interieurspray van The Ritual of Jing.
 • Geleverd met full-size producten voor het lichaam zoals Foaming Shower Gel en Body Mousse to Oil.
 • Met de Life is a Journey – Homme Classic Car autoparfum.
 • En voor iedere zondag een heerlijke mini geurkaars van Rituals.

Bekijk deze Rituals kalender op bol.com*

The Rituals of Advent: Premium adventskalender 3D
The Rituals of Advent: Premium adventskalender 3D

Rituals adventskalender 2022 inhoud

Nu Rituals drie verschillende adventskalenders heeft uitgebracht, vraag je je misschien af wat het verschil is tussen de inhoud van de Rituals adventskalenders 2022. Tussen de prijzen zit een groot verschil en dat geldt ook voor de waarde. Hieronder in het kort het verschil tussen de drie adventskalenders:

 • De goedkope Rituals 2D adventskalender met 24 verzorgingsproducten uit de collecties van Rituals zoals The Ritual of Sakura, Hamman, Mehr, Jing en Ayurveda. Het gaat hier vooral om mini’s. Prijs: €69,50. Waarde: €130,-
 • Een (duurdere en meer luxe) Rituals 3D Deluxe adventskalender die zelf in elkaar gezet kan worden met 24 verzorgingsproducten uit de collecties van Rituals. Producten zijn vooral mini’s. Inclusief exclusieve producten en kerstlichtjes. Prijs: €99,50. Waarde: €160,-
 • De duurste Rituals 3D Premium adventskalender die zelf in elkaar gezet kan worden met 24 verzorgingsproducten uit de populaire collecties van Rituals. Met voornamelijk full-size producten voor huis, lichaam en bad. Inclusief kerstlichtjes. Prijs: €149,50. Waarde: €250,-

Bekijk de Rituals adventskalender op bol.com*

Adventskalender Rituals Premium

Rituals adventskalender sale

Ben je op zoek naar een rituals adventskalender sale? Door de prachtige inhoud van de kalenders zijn producten met hoge korting te koop. Door deze sale kun je jezelf of iemand anders lekker verwennen.

Je krijgt iedere dag een nieuw Rituals cadeautje. Door de gevarieerde en uitgebreide inhoud is iedere adventskalender al een aanbieding te noemen, omdat je de producten met hoge korting aanschaft.

Hoe Rituals kalender 2022 in elkaar zetten?

Het leuke aan de Rituals adventskalender 2022 is dat je hem zelf in elkaar mag zetten! Je ontvangt de adventskalender namelijk gewoon in een platte doos waarna je zelf aan de slag maakt. Zodra je de doos van de adventskalender openklapt, komen alle items tevoorschijn. In de binnenkant van de doos zie je vervolgens hoe je de adventskalender in elkaar zet.

Het is de bedoeling dat de flappen die de kerstboom vormen in elkaar worden geschoven. Daarna is het aan jou om alle ornamenten op de juiste plek neer te hangen. Die plekken weet je doordat het cijfer op het pakje hetzelfde is als het kartonnetje in de boom. Extra leuk hierbij is dat de inhoud van de adventskalender nog niet verklapt wordt. Alle cadeautjes van de Rituals 3D adventskalender 2022 zitten namelijk verstopt in de gouden doosjes.

Rituals adventskalender 2022 3D Kerstboom
Rituals adventskalender 2022 3D Kerstboom

Wat kost adventskalender Rituals 2022?

De adventskalender Rituals 2022 is duurder dan zijn voorgangers, maar groot is het prijsverschil niet. Dat terwijl de waarde van de inhoud er flink op vooruit is gegaan. De 2D adventskalender wordt verkocht voor een bedrag van 69,50 euro en heeft een totale waarde van liefst 130 euro. De wat duurdere Rituals adventskalender 3D wordt verkocht voor een bedrag van 99,50 euro en heeft een waarde van 160 euro. De laatste Rituals Premium adventskalender kost 149,50 euro en heeft een waarde van 250 euro.

Rituals adventskalenders 2022
Rituals adventskalenders 2022

Komt er een mannen Rituals adventskalender 2022?

De laatste tijd zien we steeds vaker de vraag voorbij komen of er ook een mannen Rituals adventskalender wordt gelanceerd. Helaas komt ook dit jaar niet een exclusieve adventskalender voor mannen. In plaats daarvan is de Rituals adventskalender ieder jaar wel geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zo zitten er ook items uit de mannencollectie in de Rituals kerst kalender 2022 verstopt.

Wanneer is de adventskalender 2022 Rituals te koop?

De Rituals adventskalenders 2022 zijn in september in de verkoop gegaan. De adventskalender 2022 Rituals is inmiddels volop te koop. Zo scoor je deze adventskaledners online via bol.com, de officiële website van Rituals en via Bijenkorf. Ook zijn de twee meest uitgebreide versies in de winkels van Rituals te koop. Kies jij voor de Rituals adventskalender 2022?

Bekijk de Rituals adventskalender op bol.com*

➡️ Lees ook alles over de Rituals adventskalender 2023

Rituals adventskalender: Het kerstdorp
Rituals adventskalender: Het kerstdorp

Veelgestelde vragen over de Rituals adventskalenders 2022

Is de Rituals adventskalender het waard?

Buiten het feit dat de Rituals adventskalender ieder jaar een mooi uiterlijk krijgen, is de inhoud ook belangrijk. Zo kost de Deluxe adventskalender 99,50 en is de waarde van de producten zo’n 160 euro. De 2D adventskalender kost 69,50 en de producten daarin hebben een totale waarde van 130 euro. Tot slot is er de Premium adventskalender. Deze kost 149,50 euro en heeft een waarde van 250 euro.

Wat zit er in de adventskalender van Rituals 2022?

De adventskalender van Rituals 2022 zijn gevuld met producten van populaire lijnen als The Ritual of Sakura, Hammam en Karma. De 2D en 3D Deluxe adventskalender bevatten voornamelijk mini’s, terwijl de inhoud van de Premium kerstkalender vooral bestaat uit full-size producten.

Wat kost Rituals adventskalender 2022?

Rituals kiest in 2022 voor drie verschillende adventskalenders. De goedkoopste variant wordt verkocht voor de prijs van €69,50. De duurdere variant kost €99,50 en de Premium kalender kost €149,50. De waarde van de adventskalenders ligt ongeveer 45% hoger dan de verkoopprijs. Bestellen kan onder meer via bol.com en de Bijenkorf.

Is de Rituals adventskalender te koop in de winkel?

Ja, de Rituals adventskalender is ook te koop in de winkels van Rituals. Wees er echter wel snel bij, want deze adventskalender is zo populair dat hij bij winkels vaak over de toonbank vliegt. We raden je dan ook aan om hem online te bestellen om er zeker van te zijn dat je hem op tijd thuis ontvangt.

Komt de Rituals adventskalender te koop met korting?

Soms komt het voor dat de Rituals adventskalender wordt verkocht met korting. Toch gebeurt dit niet vaak. Wil je er dan ook zeker van zijn dat je de kerstkalender Rituals niet misloopt, wacht dan niet te lang op een aanbieding. Mocht de Rituals adventskalender te koop zijn met korting, dan vind je dat terug in onze adventskalender sale 2022.

Over Shannon

Shannon heeft een bijzondere liefde voor adventskalenders. Haar passie voor deze afteltreasures begon al in haar jongere jaren, toen de wereld nog niet verder reikte dan de chocolade adventskalenders. Die spanning in de aanloop naar de feestdagen? Shannon had daar haar eigen remedie voor: elke dag een vakje openen. Nu, 29 lentes jong, is ze niet alleen een fervent liefhebber, maar ook de trotse oprichtster van AdventskalenderTips.nl. Ze gidst je met plezier door de wondere wereld van de meest fabuleuze adventskalenders van het jaar. Dus, op zoek naar de crème de la crème van de adventskalenders? Shannon is je go-to girl!