Rituals adventskalender 2022

De Rituals adventskalender 2022 komt eraan! Kun jij net als wij niet wachten op de Adventskalender Rituals 2022? Dan ben je in dit artikel op de juiste plek. Rituals brengt ieder jaar verschillende adventskalenders uit. De laatste jaren kiest het cosmeticabedrijf voor twee verschillende beauty adventskalenders voor de feestdagen.

De afgelopen jaren waren dat een goedkopere 2D Rituals kerst Advent kalender en een luxe 3D adventskalender dat een compleet kerstdorp bevatte. Over de Rituals adventskalender 2022 is nu nog weinig bekend, maar naar verwachting gaat Rituals opnieuw voor twee varianten. Hoe die adventskalenders er precies uit gaan zien, lijken we op zijn vroegst pas in augustus 2022 te weten te komen. Rituals heeft dit jaar ook voor het eerst een extra adventskalender gepresenteerd. Het gaat om de Rituals zomer adventskalender. Met dit artikel houden we je op de hoogte over alles rondom de Rituals adventskalender 2022.

Geen adventskalender missen? Volg ons dan ook via Facebook.

Bekijk de Rituals adventskalender op bol.com*

Rituals adventskalenders 2022

Rituals is er met zijn adventskalenders in geslaagd om tot de favoriete adventskalenders van vele uit te groeien. De verwachtingen van de Rituals adventskalender 2022 zijn dan ook opnieuw hoog. Dat is uiteraard niet zonder reden. Het bedrijf doet er al jaren alles aan om een leuke adventskalender op de markt te brengen waarbij aandacht is besteed aan zowel het design als de inhoud.

Al in de eerste jaren dat Rituals een adventskalender uitbracht, werd er gekozen voor twee verschillende varianten. De eerste Rituals adventskalender was toentertijd een 2D kerstboom en de iets duurdere variant was een 3D kerstboom. Deze laatste kerstboom moest zelf nog in elkaar gezet worden en de cadeautjes hingen als ornamenten in de boom. Deze kalenders werden een aantal jaar herhaald in verschillende kleuren tot Rituals in 2020 wat veranderde.

Rituals adventskalender 2022: Het uiterlijk

Waar Rituals voor kiest voor zijn Rituals adventskalender 2022 is nog een grote vraag. Het cosmeticabedrijf stapte twee jaar geleden af van de platte kerstboom en 3D kerstboom en zette een volgende stap. In 2020 verschenen opnieuw twee verschillende adventskalenders: De Rituals 2D adventskalender en de Rituals 3D adventskalender. De 2D adventskalender was een prachtig grachtenpand in de kleur rood met 24 verschillende Rituals cadeautjes verstopt achter luikjes, terwijl de Rituals adventskalender 3D een heus Advent Deluxe kerstdorp werd die nog zelf in elkaar gezet moest worden. Voor dat kerstdorp regelde Rituals zelfs verlichting om de huisjes goed naar voren te laten komen.

Rituals adventskalender 2022
Rituals adventskalenders 2022

Bekijk de Rituals adventskalender op bol.com*

The Ritual of Advent: nieuw design?

De Rituals adventskalenders van vorig jaar behielden hetzelfde design, maar kregen een nieuwe kleur. Door te kiezen voor goud, kregen de kerst adventskalender Rituals een nog exclusiever uiterlijk. Nu is het de grote vraag wat Rituals zal doen voor zijn Rituals adventskalender 2D 2022 en Rituals 3D adventskalender 2022. Daar heeft het bedrijf voor nu helaas nog niets over bekendgemaakt. Het blijft dan ook afwachten tot de kalenders officieel zijn gepresenteerd

Rituals adventskalender 2022 inhoud

De grote vraag is natuurlijk: Wat is de inhoud van de Rituals adventskalender 2022? Het uiterlijk van de kalender ziet er ieder jaar goed uit, maar ook de inhoud is belangrijk. Zo zul je je afvragen of de kalender zijn geld waard is. Tussen de inhoud van goedkope Rituals adventskalender en de Rituals Deluxe zit een verschil. Zo kost de 2D kalender 59,90 en heeft hij een waarde van 120 euro, terwijl de 3D kalender 89,90 euro kost en een waarde heeft van 145 euro. Bij beide versies vind je iedere zondag een adventkaars terug. De inhoud wordt zo onderverdeeld:

 • Een (goedkopere) Rituals 2D adventskalender met 24 verzorgingsproducten uit de collecties van Rituals zoals The Ritual of Sakura, Hamman, Mehr, Jing en Ayurveda
 • Een (duurdere en meer luxe) Rituals 3D adventskalender die zelf in elkaar gezet kan worden met 24 verzorgingsproducten uit de collecties van Rituals
Adventskalender Rituals 2022
Rituals adventskalender 2021

Inhoud Rituals 2D adventskalender

De inhoud van de Rituals 2D adventskalender bevatte vorig jaar producten van populaire lijnen als The Ritual of Karma, The Ritual of Sakura en The Ritual of Jing. Deze producten verwachten we dit jaar ook in de adventskalender met onder meer:

 • Verschillende Body Mist uit het Rituals-assortiment
 • Shampoo en Conditioner
 • Shower Gel
 • Badolie
 • Haarmasker
 • Vier geurkaarsen

Inhoud Rituals Deluxe adventskalender 2022

De inhoud van de Rituals adventskalenders bevatten altijd producten uit populaire lijnen als Ritual of Mehr, Ritual of Karma, Ritual of Samurai, Ritual of Sakura en Rituals of Jing. De inhoud van de Rituals Deluxe adventskalender 2022 bestaat uit:

 • Verschillende Body Scrub
 • Verschillende Shower Gels en Body Cream
 • Verschillende Body Mist en Body Oil
 • Parfum en luchtverfrisser voor in huis
 • Vier geurkaarsen

Hoe Rituals kalender 2022 in elkaar zetten?

Naar verwachting zullen we de Rituals 3D adventskalender 2022 zelf in elkaar moeten zetten. Mocht Rituals opnieuw kiezen voor een kerstdorp, dan gaat dit door middel van zelf de LED-lichtjes vast te plakken aan het sneeuwlandschap dat je krijgt meegeleverd. Op het witte vel zie je op welke plekken een lampje moet komen. Druk het draad zo zodat de lampjes op de juiste plek zitten. Gebruik de meegeleverde plakkertjes om het draad vast te zetten. Zet vervolgens het sneeuwlandschap in de doos en plaats de meegeleverde doosjes op de juiste plek.


Bron: De How To-Gids van Rituals

Wat kost Rituals adventskalender 2022?

De Rituals adventskalender 2022 heeft ieder jaar dezelfde prijs. De 2D adventskalender wordt verkocht voor een bedrag van 59,90 euro en had in 2021 een totale waarde van liefst 120 euro. De wat duurdere Rituals adventskalender 3D wordt jaarlijks verkocht voor een bedrag van 89,90 en had afgelopen jaar een waarde van 145 euro.

Komt er een mannen Rituals adventskalender 2022?

De laatste tijd zien we steeds vaker de vraag voorbij komen of er ook een mannen Rituals adventskalender wordt gelanceerd. Helaas verwachten we ook dit jaar niet een exclusieve adventskalender voor mannen. In plaats daarvan is de Rituals adventskalender ieder jaar wel geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zo zitten er ook items uit de mannencollectie in de Rituals kerst kalender 2022 verstopt.

Wanneer is de adventskalender 2022 Rituals te koop?

Wie de Rituals adventskalenders 2022 wil aanschaffen, zal wel nog even geduld moeten hebben. Vorig jaar hebben we gezien dat de adventskalenders begin september werden aangekondigd en in de verkoop gingen. Ook in 2022 lijken we te moeten wachten tot begin september. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe Rituals adventskalenders 2022? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je onderaan dit artikel in voor de nieuwsbrief. De Rituals adventskalender worden jaarlijks verkocht op de officiële website van Rituals, via bol.com en via Bijenkorf.

Bekijk de Rituals adventskalender op bol.com*

Rituals adventskalender 2022 in elkaar zetten
Rituals adventskalender 2022

Veelgestelde vragen over de Rituals adventskalenders 2022

Is de Rituals adventskalender het waard?

Buiten het feit dat de Rituals adventskalender ieder jaar een mooi uiterlijk krijgen, is de inhoud ook belangrijk. Zo kost de Deluxe adventskalender jaarlijks 89,90 en is de waarde van de producten zo’n 150 euro. De 2D adventskalender kost 59,90 en de producten daarin hebben een totale waarde van 120 euro.

Wat zit er in de adventskalender van Rituals 2022?

De inhoud van de adventskalender van Rituals 2022 is nog niet bekendgemaakt. Zodra de inhoud bekend is, vind je dat meteen terug in dit artikel. Wat wel ieder jaar terugkomt, zijn vier geurkaarsen om advent mee te vieren. Daarnaast vinden we producten terug van populaire lijnen als The Ritual of Sakura, Hammam en Karma.

Wat kost Rituals adventskalender 2022?

Rituals kiest ook in 2022 voor twee verschillende adventskalenders. De goedkoopste variant wordt verkocht voor de prijs van €59,90. De duurdere variant kost €89,90. De waarde van de adventskalenders ligt ongeveer 45% hoger dan de verkoopprijs. Bestellen kan onder meer via bol.com.

Is de Rituals adventskalender te koop in de winkel?

Ja, de Rituals adventskalender is ook te koop in de winkels van Rituals. Wees er echter wel snel bij, want deze adventskalender is zo populair dat hij bij winkels vaak over de toonbank vliegt. We raden je dan ook aan om hem online te bestellen om er zeker van te zijn dat je hem op tijd thuis ontvangt.

Komt de Rituals adventskalender te koop met korting?

Soms komt het voor dat de Rituals adventskalender wordt verkocht met korting. Toch gebeurt dit niet vaak. Wil je er dan ook zeker van zijn dat je de kerstkalender Rituals niet misloopt, wacht dan niet te lang op een aanbieding. Mocht de Rituals adventskalender te koop zijn met korting, dan vind je dat terug in onze adventskalender sale 2022.

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!