Rituals adventskalender 2022

De Rituals adventskalender 2022 komt eraan? Kun jij net als wij niet wachten op de Rituals Kerst Kalender van 2022? Dan ben je in dit artikel op de juiste plek. Rituals brengt ieder jaar verschillende adventskalenders uit. De laatste jaren kiest het cosmeticabedrijf voor twee verschillende beauty adventskalenders.

De afgelopen jaren waren dat een goedkopere 2D Rituals kerst Advent kalender en een luxe 3D adventskalender dat een compleet kerstdorp bevatte. Over de Rituals adventskalender 2022 is nu nog weinig bekend, maar voor nu verwachten we dat Rituals opnieuw zal gaan voor twee verschillende varianten. Hoe die adventskalenders er precies uit gaan zien, lijken we op zijn vroegst pas in augustus 2022 te weten te komen. Met dit artikel houden we je op de hoogte over alles rondom de Rituals adventskalender 2022.

Geen adventskalender missen? Volg ons dan ook via Facebook.

Bekijk het Rituals assortiment op bol.com*

Rituals adventskalender 2022

Rituals is er met zijn adventskalenders in geslaagd om tot de favoriete adventskalenders van vele uit te groeien. De verwachtingen van de Rituals adventskalender 2022 zijn dan ook opnieuw hoog. Dat is uiteraard niet zonder reden. Het bedrijf doet er al jaren alles aan om een leuke adventskalender op de markt te brengen waarbij aandacht is besteed aan zowel het design als de inhoud. Al in de eerste jaren dat Rituals een adventskalender uitbracht, werd er gekozen voor twee verschillende varianten. De eerste variant was toentertijd een 2D kerstboom en de iets duurdere variant was een 3D kerstboom. Deze laatste kerstboom moest zelf nog in elkaar gezet worden en de cadeautjes hingen als ornamenten in de boom. Deze kalenders werden een aantal jaar herhaald in verschillende kleuren tot Rituals in 2020 wat veranderde.

Het cosmeticabedrijf stapte af van de platte kerstboom en 3D kerstboom en zette een volgende stap. In 2020 verschenen opnieuw twee verschillende adventskalenders: De Rituals 2D adventskalender en de Rituals 3D adventskalender. De 2D adventskalender was een prachtig grachtenpand in de kleur rood met 24 verschillende Rituals cadeautjes verstopt achter luikjes, terwijl de Rituals adventskalender 3D een heus Advent Deluxe kerstdorp werd die nog zelf in elkaar gezet moest worden. Voor dat kerstdorp regelde Rituals zelfs verlichting om de huisjes goed naar voren te laten komen.

Bekijk het Rituals assortiment op bol.com*

The Ritual of Advent: nieuw design?

De Rituals adventskalenders 2021 behielden hetzelfde design, maar kregen een nieuwe kleur. Door te kiezen voor goud, kregen de Rituals adventskalenders nog een exclusiever uiterlijk. Nu is het de grote vraag wat Rituals zal doen voor zijn Rituals adventskalender 2D 2022 en Rituals 3D adventskalender 2022. Daar heeft het bedrijf voor nu helaas nog niets over bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat Rituals in ieder geval terugkeert voor nieuwe adventskalenders en wij verwachten dat dat in ieder geval de volgende Rituals kalenders 2022 gaan worden:

  • Een (goedkopere) Rituals 2D adventskalender met 24 verzorgingsproducten uit de collecties van Rituals zoals The Ritual of Sakura, Hamman, Mehr, Jing en Ayurveda
  • Een (duurdere en meer luxe) Rituals 3D adventskalender die zelf in elkaar gezet kan worden met 24 verzorgingsproducten uit de collecties van Rituals

Mogelijk wordt er ook nog een derde variant gelanceerd. Eerdere jaren hebben we tenslotte ook gezien dat Rituals op vluchthavens een andere kleur 2D adventskalender aanbiedt. In 2020 had die adventskalender de kleur blauw. Wat betreft de inhoud is één ding ieder jaar hetzelfde: Iedere zondag vind je een adventkaars in de kalenders.

Hoe Rituals adventskalender 2022 in elkaar zetten?

Naar verwachting zullen we de Rituals adventskalender 2022 3D-variant weer zelf in elkaar moeten zetten. Mocht Rituals opnieuw kiezen voor een kerstdorp, dan gaat dit door middel van zelf de LED-lichtjes vast te plakken aan het sneeuwlandschap dat je krijgt meegeleverd. Op het witte fel zie je op welke plekken een lampje moet komen. Druk het draad zo zodat de lampjes op de juiste plek zitten. Gebruik de meegeleverde plakkertjes om het draad vast te zetten. Zet vervolgens het sneeuwlandschap in de doos en plaats de meegeleverde doosjes op de juiste plek.

Wat kost de Rituals adventskalenders 2022?

De Rituals adventskalender 2022 heeft ieder jaar dezelfde prijs. De 2D adventskalender wordt verkocht voor een bedrag van 59,90 euro en had in 2021 een totale waarde van liefst 120 euro. De wat duurdere Rituals adventskalender 3D wordt jaarlijks verkocht voor een bedrag van 89,90 en had afgelopen jaar een waarde van 145 euro.

Komt er een mannen Rituals adventskalender?

De laatste tijd zien we steeds vaker de vraag voorbij komen of er ook een mannen Rituals adventskalender wordt gelanceerd. Helaas verwachten we ook dit jaar niet een exclusieve adventskalender voor mannen. In plaats daarvan is de Rituals adventskalender ieder jaar wel geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zo zitten er ook items uit de mannencollectie in de Rituals kerst kalender 2022 verstopt.

Wanneer is de Rituals december kalender 2022 te koop?

Wie de Rituals adventskalenders 2022 wil aanschaffen, zal wel nog even geduld moeten hebben. Vorig jaar hebben we gezien dat de adventskalenders begin september werden aangekondigd en in de verkoop gingen. Ook in 2022 lijken we te moeten wachten tot begin september. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe Rituals adventskalenders 2022? Volg dan ook onze Facebook-pagina of schrijf je onderaan dit artikel in voor de nieuwsbrief. De Rituals adventskalender worden jaarlijks verkocht op de officiële website van Rituals, via bol.com en via Bijenkorf.

Bekijk het Rituals assortiment op bol.com*

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!