Lucky & Spirit adventskalender voor meisjes

Op zoek naar de Lucky & Spirit adventskalender? De kalender is dit jaar beschikbaar via Amazon*. Het is wat ons betreft een perfecte adventskalender voor meisjes. Is jouw dochter helemaal gek van paarden en kijkt ze graag naar de avonturen van Lucky en Spirit? Dan maak je haar met deze kalender ongetwijfeld gelukkig. In dit artikel vertellen we je alles over de Lucky & Spirit adventskalender.

Bekijk de Spirit adventskalender op Amazon*

Lucky & Spirit adventskalender

Spirit is vooral de laatste jaren uitgegroeid tot een ware hit. Het verhaal van Spirit begon in 2012 met de Amerikaanse animatiefilm van DreamWorks Spirit: Stallion of the Cimarron. De animatiefilm werd later nieuw leven in geblazen door series op Netflix die gebaseerd waren op de originele film. In de series draait het om Lucky, een twaalfjarig meisje uit Texas dat pas geleden naar Miradero is verhuisd. Daar komt ze de wilde mustang Spirit tegen. Als het paard gevangen wordt genomen door stropers, doet Lucky er alles aan om het paard te bevrijden. En met succes. Samen met haar nieuwe vriendinnen Prudence en Abigail, die ook beiden hun eigen paard hebben, gaan ze op avontuur.

Lucky & Spirit is inmiddels zó populair, dat de serie ook een eigen adventskalender heeft gekregen. De kalender is gevuld met beauty verrassingen en is daarmee een perfect cadeau voor meisjes die dol zijn op paarden. Uiteraard staat ieder artikel in het teken van Lucky en haar paard.

Spirit: Samen Vrij adventskalender kopen

De Lucky & Spirit adventskalender is te koop via de Amazon*. Vanuit die webshop wordt de kalender tegen een lage vergoeding ook naar Nederland verstuurd. De kalenders worden vanaf 10 oktober 2021 verstuurd, maar zijn nu alvast te pre-orderen. De inhoud van de kalender bestaat uit onder meer lippenstift, nagellak en haaraccessoires. Uiteraard allen in het teken van Lucky & Spirit. Zo wordt het aftellen naar Kerstmis net iets leuker. Telt jouw kind dit jaar af met de Lucky & Spirit adventskalender?

Bekijk de Spirit adventskalender op Amazon*

Spirit: Samen Vrij Inhoud

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!