Miraculous adventskalender voor kinderen

Is jouw zoon of dochter helemaal gek van Miraculous? Dan hebben we nu goed nieuws voor je. De avonturenserie heeft namelijk zijn eigen adventskalender gekregen. De Miraculous adventskalender is een super leuk cadeau voor kinderen die gek zijn van Ladybug & Cat Noir. De kalender is nu alvast voor te bestellen bij Amazon* en wordt vervolgens vanaf september uitgeleverd.

Bekijk de Miraculous adventskalender op Amazon*

Miraculous adventskalender

Aftellen naar Kerstmis kan met een adventskalender net een tikkeltje magischer worden. Denk bijvoorbeeld aan deze erg leuke Miraculous adventskalender. De kalender is een ideaal cadeau voor kinderen die graag kijken naar de verhalen van Ladybug en Cat Noir. In deze magische kalender zitten 24 cadeautjes verstopt waarmee voor kinderen de spannende dagen in aanloop naar Kerstmis net iets leuker worden.

Voor de inhoud van de Miraculous adventskalender is gekozen voor verschillende leuke beauty-items die allen in het teken staan van Miraculous. Denk daarbij aan schattige haaraccessoires zoals haarclipjes en een kammetje een leuk spiegeltje, nagellak en andere nagelspulletjes en zelfs twee leuke ringen en stickers van Miraculous. Met Ladybug en Cat Noir op de voorkant van de doos, misstaat de doos in geen enkele kinderkamer.

Ladybug & Cat Noir adventskalender kopen

Ken jij iemand dit dit jaar met een exclusieve Miraculous: Ladybug & Cat Noir adventskalender af wil tellen naar de feestdagen? Dan doe je er goed aan om niet te lang te wachten met bestellen. De afgelopen jaren hebben laten zien dat adventskalenders razendsnel raken uitverkocht. Deze Miraculous adventskalender kun je nu alvast bestellen via Amazon* in Duitsland. De webgigant verstuurt de kalenders voor een kleine bijdrage ook naar Nederland. De kalender wordt vanaf 25 september officieel uitgebracht en dus ook verzonden. Zo heb je de Miraculous adventskalender ruimschoots op tijd in huis.

Bekijk de Miraculous adventskalender op Amazon*

Miraculous adventskalender inhoud

Adventskalendertips Nieuwsbrief

Geen adventskalender meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!