Home Alone adventskalender

Een echte Home Alone adventskalender? Dit jaar kun je er eindelijk één kopen. Wie kent het verhaal van Kevin niet. Door middel van een leuke pop-up adventskalender kun je met deze interactieve kalender in Home Alone sfeer aftellen naar de feestdagen. De Home Alone adventskalender is nu alvast voor te bestellen via bol.com*. Vanaf 14 september worden de kalenders ook daadwerkelijk bezorgd.

Bekijk de Home Alone adventskalender op bol.com*

Home Alone adventskalender

Iedereen kent het verhaal van de achtjarige Kevin wel. Terwijl zijn familie op vakantie gaat, vergeten ze Kevin thuis. Hij heeft het huis helemaal voor zichzelf, maar dan zijn er twee inbrekers die het vizier gericht hebben op het huis van Kevin en zijn familie. Hij besluit de nodige vallen te bedenken om de inbrekers te snel af te zijn. Het resultaat is een hilarische film.

Nu is de Home Alone adventskalender uitgebracht om op een leuke manier af te tellen naar de feestdagen. Deze kalender is een kerstboom waarvan je iedere dag een ornament tevoorschijn haalt. Al die ornamenten staan in het teken van Home Alone. Op Kerstmis heb je vervolgens een volle boom met allemaal leuke momenten uit de film. Neem als voorbeeld bijvoorbeeld de gouden tand van Harry. Kun jij alle iconische momenten herkennen?

Home Alone adventskalender kopen

De Home Alone adventskalender komt in 2021 voor het eerst te koop. De kalender komt in september beschikbaar en is nu alvast te pre-orderen bij de Duitse Amazon*. Vanuit Duitsland wordt de kalender voor een kleine vergoeding ook naar Nederland gestuurd. Ook kun je hem bestellen via bol.com*. Tel jij dit jaar met de Home Alone adventskalender af naar Kerstmis?

Bekijk de Home Alone adventskalender op bol.com*

Home Alone adventskalender inhoud