Paarden adventskalender

Dit overzicht van paarden adventskalender is leuk voor jouw paard, maar ook voor paardenliefhebbers. De reden dat je zoekt naar een paardenspullen adventskalender kan namelijk twee dingen betekenen. Je bent op zoek naar kalender voor je paard, maar het kan ook zijn dat je een kerstkalender met het thema paard wilt. Om jou hierbij op weg te helpen, vind je hier een handig overzicht. Voor welke paarden adventskalender kies jij?

Effol adventskalender voor paarden

We beginnen met een adventskalender voor paarden, namelijk dit exemplaar van Effol. Ondanks dat dieren geen besef hebben van kerst, is het stiekem toch een leuke manier om hem of haar in de decembermaand een beetje extra te verwennen. Zo schreven we eerder al over de adventskalenders voor honden, katten en zelfs cavia's. Nu is het de beurt aan paarden. Achter ieder deurtje van deze exclusieve aftelkalender van Eiffol zit een verzorgingsproduct of snack voor jouw trouwe paard verstopt. Zo tel je gezellig samen af naar Kerstmis.

Bekijk de Effol adventkalender

Paardenadventskalender met snoepjes

Ook als je op zoek bent naar lekkernijen is een leuke paarden adventskalender te vinden. Wat dacht je van deze van Stud Muffins. In de kalender zit voor 24 dagen een heerlijke snack voor jouw paard verstopt. Alle Stud Muffins zijn 100% handmade en ook nog eens hartstikke gezond. Daarbij zijn wij nu al verliefd op het design van deze adventskalender. Zo lacht het paardje van Stud Muffins ons tegemoet!

Bekijk de Stud Muffins adventkalender

Schleich paarden adventskalender 98642

Voor de paardenliefhebber brengt Schleich ieder jaar een hele leuke adventskalender uit. Zo kunnen kinderen lekker spelen met paarden spelen op de boerderij. Iedere dag open je weer een nieuw deurtje met daarachter een attribuut om je eigen paardenclub op te zetten. Na 24 dagen heb jij straks jouw eigen manege gebouwd met naast paarden en accessoires ook een schattig hondje en kuikentjes.

Bekijk de Schleich adventkalender